FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

formance
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la formance » 01 avg 2012, 20:13

HzSM je napisao/la:Ni to ne bi znao uraditi da nema gotov smajli sa strane.
Iskoristio je svoj puni potencijal i dostigao svoj maksimum. Čak i da hoće, ne može bolje. Hebiga. :mrgreen:

Uprava je napravila odličnu stvar sa dovođenjem Dejana, a još bolju sa Saidom i njegovim ostankom.
Sutra moramo maksimalno ozbiljno uči u meč, jer samo tako možemo doći do povoljnog rezultata i toliko željenog Playoffa. Mi jesmo bolji tim, ali to moramo pokazati na terenu, jer samo je teren mjerilo. Uz dobru taktiku, maksimalnu angažovanost i veliku podršku sa tribina očekujem našu pobjedu i prolazak dalje, s tim da bi želio da pitanje proslaska riješimo u prvom meču, jer ko bi opet izdržao onoliku nervozu kao protiv Levskog. :mrgreen:

Idemo Saraj'vo :!:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 avg 2012, 20:40

mma_hz je napisao/la:
Colorado je napisao/la:Da i ovde napisem zbog brojnih kompleksasa ako vec nisu upoznati :D

2 statistička evropska podatka;
- Saraj'vo je u zadnjoj utakmici dalo golova k'o mali željo u zadnjih 7 godina
- željo u zadnje 3 godine najgora ekipa u evropi, gol razlika 3-20 :lol: :oops:

Pametnom dosta 8-) :D
ma nema potrebe za ovakvim postovima brate..samo razvlacimo unedogled.. :roll:
Pusti covjeka nek se raduje,nije bio sretan ima 5 g,a garant ni pogledao koju tekmu sarajeva. sad isplivavaju na povrsinu oni navijaci na baterije,koji ce se u slucaju eventualnog kraha il povuci il pretvoriti u kriticare

al sreca pa ima i normala raje
sretno vam protiv zete pitari !

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 avg 2012, 20:52

Sto su se strumfovi prepali :lol:

Sutra jos jedna evropska utakmica 8-)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 avg 2012, 20:53

Sta nam radi ova mafijaska uprava braco po boji, cuj Said ostaje najveca ubleha od igraca u zadnje vrijeme umjesto da smo ga dzaba dali nekome.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 avg 2012, 20:55

Prvotimac i najbolji igrač Sarajeva Said Husejinović vjeruje da njegova ekipa može proći Zetu i doći na vrata raja, play-offa Evropske lige. ;) :D SH7 sutra ima pokazi kakav si ti igrac... :)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 01 avg 2012, 20:55

SarajlijaTM je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Colorado je napisao/la:Da i ovde napisem zbog brojnih kompleksasa ako vec nisu upoznati :D

2 statistička evropska podatka;
- Saraj'vo je u zadnjoj utakmici dalo golova k'o mali željo u zadnjih 7 godina
- željo u zadnje 3 godine najgora ekipa u evropi, gol razlika 3-20 :lol: :oops:

Pametnom dosta 8-) :D
ma nema potrebe za ovakvim postovima brate..samo razvlacimo unedogled.. :roll:
Pusti covjeka nek se raduje,nije bio sretan ima 5 g,a garant ni pogledao koju tekmu sarajeva. sad isplivavaju na povrsinu oni navijaci na baterije,koji ce se u slucaju eventualnog kraha il povuci il pretvoriti u kriticare

al sreca pa ima i normala raje
sretno vam protiv zete pitari !
Radujem se , i hvala Bogu da se radujem. A svake godine sam i sretan i ponosan na moje Sarajevo bez obzira koje ono zavrsilo , i sta ti ba znas koliko ko gleda tekme , jesi mozda vidovit :roll: . Sad isplivavaju na povrsinu vasi komplexi jer ste se nasladjivali nad nasom mukom kad su nam tzv po vama konobari i kuhari 6 komada ukupno zabili. Sramotna vam je gol razlika u evropi u zadnje 3 godine .. 20 komada ste primili . Toliko o duploj kruni i paranoji , svaka vise rasprava sa tobom je tracenje mog vremena . Uzivaj uz DIVOVE sutra aBd ! ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 avg 2012, 21:03

Samo da se zahvalim nasim velikim sportskim prijateljima "Rodjenima" sto su ipak izasli u susret i pustili Bandovica iako ste nas malo bili zabrinuli sta ce biti od svega toga. Eto malo cemo vas pogurati i sa kojom kintom pa se vidimo uskoro i na zelenom terenu.Pozz

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 avg 2012, 21:07

Od one utakmice sa Levskim vise ne palim brazzers sad samo gledam Saidovu majstoriju 8-) Sutra ce Zeta da popusi podobro 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 01 avg 2012, 21:14

Sarajlijc@ je napisao/la:Od one utakmice sa Levskim vise ne palim brazzers sad samo gledam Saidovu majstoriju 8-) Sutra ce Zeta da popusi podobro 8-)
Sutraa kad slalom jedan puknee kroz zetinu odbranu :lol: :D

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 01 avg 2012, 21:25

payton je napisao/la:
Neutralan88 je napisao/la:Sutra objava Sportsporta Said potpisao za CSKA Sofija :D :D :D

i opleti po njemu, to vam je realnost nažalost ;)

a smijes li staviti pare za svoju tvrdnju (nebuloznu)
ako ne smijes , sto se kurcis bezze , da te raja (opet bezze) uzmu na zub
samo jednu , samo jednu cinjenicu daj a ne pricaj gluposti

kao prvo neutralan sam gledam "REALNO"
i hajmo Sarajlije reci te mi barem 1 cinjenicu zašto bi Said ostao u Sarajevu?
nije Sarajevsko dijete, nema dobra primanja i igrat ce u blatu naredne utakmice (BH Telecom lige) :lol:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 01 avg 2012, 21:33

Neutralan88 je napisao/la:
nije Sarajevsko dijete, nema dobra primanja i igrat ce u blatu naredne utakmice (BH Telecom lige) :lol:
Said je uradio za 6 mjeseci za Sarajevo više od nekih koji po 2 puta dolaze u Sarajevo, pa opet odu.
Ovo je vjerovatno urađeno da bi klub što više zaradio prilikom nekog njegovog eventualnog transfera(duži ugovor sa SA = više para SA; ako se ne varam?)
On sad neka potpiše za bilo koji klub, želim mu sve najbolje, za svaku loptu je ginuo. Na njega se naši omladinci trebaju ugledati.
4.10.2009.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 avg 2012, 21:39

payton je napisao/la:
Neutralan88 je napisao/la:Sutra objava Sportsporta Said potpisao za CSKA Sofija :D :D :D

i opleti po njemu, to vam je realnost nažalost ;)

a smijes li staviti pare za svoju tvrdnju (nebuloznu)
ako ne smijes , sto se kurcis bezze , da te raja (opet bezze) uzmu na zub
samo jednu , samo jednu cinjenicu daj a ne pricaj gluposti

@negativan-pozitivan-neutralan.
Said je nakupio para koliko pola klubova kompletnih u PL nece za par godina.
Znaci lova i nije bas tolika hica za njega.
plus sto u svakom jacem klubu ili ligi opet valja dobrooooo oznojiti damu, u Sarajevu i PL moze malo i ta trane a da se ne primjeti.Par poteza i vukovi siti.Zna to Saidaga i to dobro.
Eto par razloga,
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 avg 2012, 21:41

pppppppppppppppppppppppppoooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 01 avg 2012, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 avg 2012, 21:42

Nekima trebaju godine, nekima to ne uspije nikada. Majstorima je dovoljna samo jedna utakmica. Said Husejinović je čudesnom partijom protiv Levskog iz Sofije pokazao da u Sarajevu u proteklih petnaest godina nije igrao bolji nogometaš.
Na obje strane Miljacke.

Stoga nije nikakvo čudo što mu je telefon zatrpan porukama u kojem mu se nudi transfer u neki od evropskih klubova. Said je nova zvijezda bh. nogometa, a majstorije i golovi protiv Bugara te u nekoliko posljednjih utakmice prošle sezone u Premijer ligi otvorili su mu vrata novog velikog transfera.

No, Said ostaje u Sarajevu. Do kraja ove sezone. Barem tako kaže u ekskluzivnom razgovoru za Slobodnu Bosnu.

„Ne opterećujem se transferom, imam mnoštvo ponuda, ne znam više ni odakle me zovu. Svaki dan mi zvoni telefon, zovu iz Austrije, Švicarske... Juče su me zvali iz Bugarske. Sada se i Levski interesira za mene, prije njih i CSKA. Nema šanse, Bugarsku sam odbio, ta me liga uopšte ne zanima. Tamo neću da idem. Tačno je da mi nude veliki novac, mene to ne zanima. Meni je u Sarajevu lijepo, mislim samo na Sarajevo. Ne mislim ni na pare niti na bilo šta drugo. Volio bih ostati do kraja sezone, da iduće godine osvojimo naslov prvaka, da uzmemo i duplu krunu. Sa ekipom kakvu sada imamo, imao i veliku šansu da to i ostvarimo. Trenutno smo nakvalitetnija ekipa u Bosni i Hercegovini. To tvrdim!“

U četvrtak uveče na Koševu gostuje crnogorska Zeta. Husejinović je ubijeđen kako će Sarajevo preskočiti tu prepreku i čekati protivnika u doigravanju za ulazak u grupnu fazu Europa lige.

„Ne treba nikoga potcjenjivati. Zeta je dobar protivnik, gledali smo CD sa snimkom niihovih utakmica. Jaki su u prekidima, moramo obavezno obratiti pažnju na njihove prekied. Imaju jednog odličnog ljevaka, njega se treba paziti. Ne trebamo se opuštati, moramo ući u utakmicu kao protiv Levskog i mislim da onda neće biti problema. Onda ćemo slaviti sa dobrim rezultatom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 01 avg 2012, 21:44

Izjavi Said, dva dana nisam trenirao da malo dodjem sebi... :mrgreen:

Nagradno pitanje, u kojem zapadno evropskom klubu, ili u kojem od ovih bogatijih klubova uopste, bi se moglo tako ponasati da moze dobiti 2-3 dana da ne trenira uopste.

Pa naravno da je svjestan sta znaci u Evropi trenirati i koji je to vid treninga i odnosa prema poslu, to je osjetio na svojoj kozi. Said je u Sarajevu Tito i Alija u jednom, moze sta hoce..svi mu presucuju sve, jer sve to nadoknadi svojom igrom i golovima na terenu.

A da dodam jos kakva je reakcija kada prodje kroz grad :D

Otici ce, to svi znamo...ali je i ocigledno da mu je jako jako dobro i ovdje ;)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 01 avg 2012, 21:46

Vamos je napisao/la:Izjavi Said, dva dana nisam trenirao da malo dodjem sebi... :mrgreen:

Nagradno pitanje, u kojem zapadno evropskom klubu, ili u kojem od ovih bogatijih klubova uopste, bi se moglo tako ponasati da moze dobiti 2-3 dana da ne trenira uopste.

Pa naravno da je svjestan sta znaci u Evropi trenirati i koji je to vid treninga i odnosa prema poslu, to je osjetio na svojoj kozi. Said je u Sarajevu Tito i Alija u jednom, moze sta hoce..svi mu presucuju sve, jer sve to nadoknadi svojom igrom i golovima na terenu.

A da dodam jos kakva je reakcija kada prodje kroz grad :D

Otici ce, to svi znamo...ali je i ocigledno da mu je jako jako dobro i ovdje ;)
svaka cast potpis to je to , objasnjeno kratko i jasno :D 8-)

High

Post Postao/la High » 01 avg 2012, 21:46

Lakapo, lakapo. Nemojte biti sigurni da je ovako kao što piše u tekstu iznad, novinari su to, može svega biti, a i moguće je da su Uprava i Said dogovorili nešto tipa ovog da bi se malo smirite strasti u vezi njegovog eventualnog odlaska. Šta reći o Saidu? Sve se zna, on je čudo neviđeno, ali ne nadajte se previše, imali smo mi sličnih izjava, pa nas kraju zavališe. Ne kažem da ne vjerujem Upravi, baš naprotiv, imamo najbolje moguće ljude u Upravi, ali ne uzimajte ovo previše k srcu. Ako Said govori istinu, onda je ovo fantastično.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 01 avg 2012, 21:47

ja sutra svim srcem navijam i bordrim za FK Sarajevo..
Što se mene tice nek Said zabije 3 komada a nek ne trenira nikako do play offa :lol:

al mrzim ovakve izjave, danas pricas jedno sutra uradis drugo jbg

hoce li bit na FACE tv utakmica tj prenos?

High

Post Postao/la High » 01 avg 2012, 21:49

Hoće. FACE TV.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2012, 21:50

hoce li bit na FACE tv utakmica tj prenos?
da
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Bordo10, haris004, Morpheus, propoklopac, Shategabri i 50 gostiju.