Ova od večeras navija za Arsenal
Ne znam otkud ti pade napamet ta što navija za inter...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A ja čuo Legendo da ti je baka strastvena navijačica Barcelonelegenda reala je napisao/la:Čuo sam da si našo neku vatrena navijačica Intera ,nisam mogo da vjerujem da si ti sebi to dopusto![]()
![]()
Pa šta to ima veze i u tebe stari navija za Sarajevoinsider je napisao/la:A ja čuo Legendo da ti je baka strastvena navijačica Barcelonelegenda reala je napisao/la:Čuo sam da si našo neku vatrena navijačica Intera ,nisam mogo da vjerujem da si ti sebi to dopusto![]()
![]()
![]()
Stari da navija za Sarajevo doživotno bi mu zabranio izlaske.legenda reala je napisao/la:Pa šta to ima veze i u tebe stari navija za Sarajevoinsider je napisao/la:A ja čuo Legendo da ti je baka strastvena navijačica Barcelonelegenda reala je napisao/la:Čuo sam da si našo neku vatrena navijačica Intera ,nisam mogo da vjerujem da si ti sebi to dopusto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A čuj žena od 80 godina da bude strastvena navijačica![]()
![]()
insider je napisao/la:
Stari da navija za Sarajevo doživotno bi mu zabranio izlaske.![]()
![]()
I moj komšija je imao 80 godina i bio lud za Partizanom. Kažem imao, jer je umro. Satro ga voz kod Hadžića.
don_burza je napisao/la:Ljudi jel ko zagrijan da organizujemo druzenje forumasa
Da se lijepo organizujemo i da popijemo koju
don_burza je napisao/la:ma treba dogovoriti nekad kad vecini odgovara
nije sad da napisemo et vidimo se u cetvrtak i ko doso` doso` ko nije uvalimu
Mozemo eto reci lijepo April , Maj da imaju ljudi vremena da isplaniraju ili mozda da skupe pare i tako to
don_burza je napisao/la:Ma to je to hoce ljudi da se hebu a da im neudje
Eto meni odgovara Tuzla Sarajevo Zenica
Zato i kazem da se pripremimo 4-5 mjeseci prije da se narod organizuje i isplanira skupi pare i tako to
Najbolje negdje ljeti kad dolaze i ovi iz dijaspore da nam bace koju rundu