HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ako ta suspenzija i uslijedi a nece, ali eto AKO, sva cetiri BH kluba ce moci nastaviti europski put ove sezone, jer suspenzija nevrijedi momentalno, zato sto su LP i EL vec pocele u tijeku su, tek ce suspenzija vrijediti od iduce godine. Znaci nastavljaju sva cetiri bh kluba igrati euorpu dok ne ispanu, a iduce godine vjerojatno PL ostaje bez mogucih mjesta koja vode u europu. Jos jednom:
Sezona 2009/2010 je vazeca i nije moguce izbaciti klubove koji su u 09/10 izborili Europu, nego tek od iduce godine PL ostaje bez Europe.
Sezona 2009/2010 je vazeca i nije moguce izbaciti klubove koji su u 09/10 izborili Europu, nego tek od iduce godine PL ostaje bez Europe.
solo forte solo a destra
mostarski zrinjski
mostarski zrinjski
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Zašto to kažeš...kako znaš da je tako...ozbiljno pitam...Filantrop je napisao/la:Ako ta suspenzija i uslijedi a nece, ali eto AKO, sva cetiri BH kluba ce moci nastaviti europski put ove sezone, jer suspenzija nevrijedi momentalno, zato sto su LP i EL vec pocele u tijeku su, tek ce suspenzija vrijediti od iduce godine. Znaci nastavljaju sva cetiri bh kluba igrati euorpu dok ne ispanu, a iduce godine vjerojatno PL ostaje bez mogucih mjesta koja vode u europu. Jos jednom:
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
Nije tacnoFilantrop je napisao/la:Ako ta suspenzija i uslijedi a nece, ali eto AKO, sva cetiri BH kluba ce moci nastaviti europski put ove sezone, jer suspenzija nevrijedi momentalno, zato sto su LP i EL vec pocele u tijeku su, tek ce suspenzija vrijediti od iduce godine. Znaci nastavljaju sva cetiri bh kluba igrati euorpu dok ne ispanu, a iduce godine vjerojatno PL ostaje bez mogucih mjesta koja vode u europu. Jos jednom:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Izvor?!Filantrop je napisao/la:Ako ta suspenzija i uslijedi a nece, ali eto AKO, sva cetiri BH kluba ce moci nastaviti europski put ove sezone, jer suspenzija nevrijedi momentalno, zato sto su LP i EL vec pocele u tijeku su, tek ce suspenzija vrijediti od iduce godine. Znaci nastavljaju sva cetiri bh kluba igrati euorpu dok ne ispanu, a iduce godine vjerojatno PL ostaje bez mogucih mjesta koja vode u europu. Jos jednom:
Iz tvojih usta u Bozije usi!

HSK Zrinjski Mostar
- velez_mostar
- Kontakt:
Filantrop je napisao/la:Ako ta suspenzija i uslijedi a nece, ali eto AKO, sva cetiri BH kluba ce moci nastaviti europski put ove sezone, jer suspenzija nevrijedi momentalno, zato sto su LP i EL vec pocele u tijeku su, tek ce suspenzija vrijediti od iduce godine. Znaci nastavljaju sva cetiri bh kluba igrati euorpu dok ne ispanu, a iduce godine vjerojatno PL ostaje bez mogucih mjesta koja vode u europu. Jos jednom:
U slucaju suspenzije NSBIH, automatski se ukida sve sto nosi predznak BiH, pa tako i klubovi, jer ne mogu klubovi svojevoljno, bez nadzora, i bez krovne kuce nastupati u euro takmicenjima, nije pijaca pa "haj''mo odigrat jos ovu koju utakmicu", jer sve ide preko Saveza, tako da ti ta prica pada u vodu.
E, sad, druga je stvar sto bi navijaci ovih klubova htjeli da se samo repci uskrati igranje (jedva cekaju to), a da se njihovim klubovima dopusti da idu dalje..standardno (uzmi iz hrpe sto ti odgovara, a sto ne odgovara odbaci).
Ma nek sve suspendiraju i gotovo,dati amaterima nek igraju nogomet i to je to,u ovoj drzavi se ljudi ne mogu dogovoriti niti oko sporta a kamoli oko boljeg socijalnog stanja i nacionalnog,sve je u nas od danas do sutra,ovaj primjer je ocigledan kako BiH nema ama bas nikakve buducnosti sto se tice profesionalnog sporta,netko spominje legende bh sporta baka,barbarez i sl. ma tko tu ima ovlast kad je ovih 70 delegata sebi prisvojilo stolice,tko ce se toga rijesiti,savez je od osnutka na pogresnim temeljima,repka nikad nista nije napravila,klubovi se blamiraju u evropi,savez u minusu milijone,treba sve te guz... najesti ,eeejjjjjjjjj 70 guz....a!
Zao mi je zbog mog Zrinjskog pogotovo ako ne dobijemo priliku odigrati protiv Odensea jer se zna da danski nogomet nasim klubovima lezi al eto!
jbg sto je tu je!
Zao mi je zbog mog Zrinjskog pogotovo ako ne dobijemo priliku odigrati protiv Odensea jer se zna da danski nogomet nasim klubovima lezi al eto!
jbg sto je tu je!
HSK Zrinjski Mostar
Neki su se izgleda i vodili tom logikom kada su dizali ruku protiv statuta! Jer ne može se drugačije objasniti tolika stupidnost da svjesno svoje klubove kažnjavaš, al' eto zahebali se u proračunu.velez_mostar je napisao/la:Filantrop je napisao/la:Ako ta suspenzija i uslijedi a nece, ali eto AKO, sva cetiri BH kluba ce moci nastaviti europski put ove sezone, jer suspenzija nevrijedi momentalno, zato sto su LP i EL vec pocele u tijeku su, tek ce suspenzija vrijediti od iduce godine. Znaci nastavljaju sva cetiri bh kluba igrati euorpu dok ne ispanu, a iduce godine vjerojatno PL ostaje bez mogucih mjesta koja vode u europu. Jos jednom:
U slucaju suspenzije NSBIH, automatski se ukida sve sto nosi predznak BiH, pa tako i klubovi, jer ne mogu klubovi svojevoljno, bez nadzora, i bez krovne kuce nastupati u euro takmicenjima, nije pijaca pa "haj''mo odigrat jos ovu koju utakmicu", jer sve ide preko Saveza, tako da ti ta prica pada u vodu.
E, sad, druga je stvar sto bi navijaci ovih klubova htjeli da se samo repci uskrati igranje (jedva cekaju to), a da se njihovim klubovima dopusti da idu dalje..standardno (uzmi iz hrpe sto ti odgovara, a sto ne odgovara odbaci).
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39754.htm
Nemozes ti nacionalistima dokazati da su oni sami sebi krivi. Slijepi su to ljudi. Umjesto da se dignu protiv predstavnika svog naroda koji su ih izbacili iz takmicenja oni hoce neke svoje lige. Ligu u kojoj ce im Dominkovic i Bevanda biti glavni a sad ih izbacili. Neznam vise nisam pametan.
Nemozes ti nacionalistima dokazati da su oni sami sebi krivi. Slijepi su to ljudi. Umjesto da se dignu protiv predstavnika svog naroda koji su ih izbacili iz takmicenja oni hoce neke svoje lige. Ligu u kojoj ce im Dominkovic i Bevanda biti glavni a sad ih izbacili. Neznam vise nisam pametan.
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
pa 70% trofeja ove države zna se gdje su otišli pa ti pričaj šta hoćešStrauss je napisao/la:Jao paćenika da li je ovo moguće![]()
![]()
Čuj onog pacijenta nemaju svojih predstavnika![]()
A ovaj još gori, ponovo osnovati ligu HBPonovo davno poražene ideje dolaze na vidjelo
Ustalom ja bih i dao da nešta ko osnuju, a naravno zna se iz kojeg dijela BiH bi se išlo u Europu. Poz kamenjari

"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da, ali od sada, zbog vas i njih, nema vite nitaćaćapreljepi je napisao/la:pa 70% trofeja ove države zna se gdje su otišli pa ti pričaj šta hoćešStrauss je napisao/la:Jao paćenika da li je ovo moguće![]()
![]()
Čuj onog pacijenta nemaju svojih predstavnika![]()
A ovaj još gori, ponovo osnovati ligu HBPonovo davno poražene ideje dolaze na vidjelo
Ustalom ja bih i dao da nešta ko osnuju, a naravno zna se iz kojeg dijela BiH bi se išlo u Europu. Poz kamenjari

Konkretno, jeko kriv

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ja mislim sa nekim Dancima.fixator je napisao/la:s kim igrate ako prodjete ove iz san marina?
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
pitanje je hoce li i igrati :Sfixator je napisao/la:s kim igrate ako prodjete ove iz san marina?
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !
ma igramo sa odenseom iz danske,Djemba-Djemba,Helveg,Traore,Roy Carol,ima dobri igraca bit ce nam tesko ako nas ovi ne suspendiraju...
djemba djemba i traore igraju :O . Čekaj, i Carol . Fuck, biće vam pravo guravo ako budete protiv njih igrali...Jest da igrači nisu više tako dobri, ali imaju izgrađena imena
ma ovo je neki drugi Traore do prošle godine u Istri igrao, nije loš ali nije neka sila, ali ako nas eufa izbaci onda i zrinjskom džabe sve, vjerovatno će i njima otići oni koji vrijede i imamo ove godine najgoru ligu
- nikad_izvini
- Kontakt:
Gospodine Dominković, govorite kao da delegati H komponente nisu glasali protiv Statuta, odnosno, imam osjećaj da nam želite reći da ste Vi bili za usvajanje Statuta.
"Upravo tako. To su stvari koje se skrivaju i ja ne znam kome je to u interesu. Šest delegata iz reda hrvatskog naroda glasalo je za usvajanje Statuta i to se mora znati. Svjestan sam da ove moje riječi mnogima neće odgovarati ali tako stoje stvari. Četiri delegata iz Posavine, te dva delegata iz Livanjskog kantona glasali su za usvajanje Statuta, dok su dva delegata iz reda hrvatskog naroda bila suzdržana, dva iz Mostara nisu niti došli na Skupštinu, dok su protiv uisvajanja Statuta bili delegati iz Zapadnohercegovačke županije i Srednjebosanske županije. To je istina i to javnost mora znati. Delgati iz reda hrvatskog naroda koji su glasali za usvajanje Statuta su bili zadovoljni usvajanjem amandmana koji govori da na prvoj sjednici IO FS BiH za donošenje odluka treba 12 glasova. I meni je to bilo dovoljno i nikako mi nije jasno zašto su neki glasali protiv kada smo dobili taj amandman, ali opet ponavljam, to je bilo njihovo pravo", ističe Dominković.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Nakon jučerašnje sjednice
Bevanda: Nisam licemjer kao pojedinci
Izjava data našem portalu od strane člana Predsjedništva FS BiH, Ilje Dominikovića, u kojoj je istakao da svi delegati Skupštine iz reda hrvatskog naroda
nisu glasali protiv Statuta, izazvala je burnu reakciju Josipa Bevande.
"Upravo sam na vašem portalu čitao izjavu Ilje Dominikovića. Ne želim niti imam namjeru ulazitu u diskusiju sa dotičnim gospodinom ali javnost mora znati
istinu", rekao je za SportSport.ba Josip Bevanda i dodao:
"Na kordinirajućoj sjednici predstavnika županija iz NS FBiH i NS BiH održanoj 12. jula u Novom Travniku, na temelju nacrta izmjena i dopuna Statuta Fudbalskog
saveza Bosne i Hercegovine, verzija FIFA i UEFA od 30. juna, jednoglasno je donešena odluka da se upute amandmani na članak 18. ( vezan za Predsjedništvo,
odnosno u kojem se tražilo da na snazi ostane Predsjedništvo umjesto predsjednika), članak 19. (da se odluke na Skupštini donose voljom 46 umjesto 45 delegata),
te članak 38. (da se odluke na IO FS BiH donose voljom 12 umjesto 11 članova istog). Dakle, jednoglasno je donešena odluka da se upute amandmani na spomenute
članke i istu je potpisao gospodin Iljo Dominiković. Mislim da je sa ovim sve jasno".
Bevanda je razočaran što je sve završilo kako je završilo i tvrdi da je Široki Brijeg može biti najveći gubitnik, no kako sam kaže, najviše ga boli licemjerje
ljudi koji vode naš fudbal.
"Ukoliko nas suspenduju najveći gubitnik biće Široki Brijeg i toga smo svjesni, ali zar se mi nismo pridržavali odluke IO FS BiH. Pa molim vas, prije neki
dan IO je jednoglasno donio odluku da Predsjedništvo mora ostati i u novom Statutu, a sada se svi peru. Bošnjaci, Srbi i Hrvati, svi su isto glasali. Zar
to nije licemjerje, a od danas će po medijima davati izjave koje idu njima u prilog. Josip Bevanda nije napravio milionske dugove u Savezu, Josip Bevanda
nije političar nego sportski radnik. Josip Bevanda nije išao na niti jednu utakmicu reprezentacije o trošku Saveza i ne samo na utakmicu, nego i na raznorazna
putovanja, dok drugi jesu. Josip Bevanda je jučer u ovim teškim momentima za naš fudbal, pristao gostovati na FTV, dok su drugi odbili. Mislim da to dovoljno
govori o svemu", zaključio je Bevanda.
Bevanda: Nisam licemjer kao pojedinci
Izjava data našem portalu od strane člana Predsjedništva FS BiH, Ilje Dominikovića, u kojoj je istakao da svi delegati Skupštine iz reda hrvatskog naroda
nisu glasali protiv Statuta, izazvala je burnu reakciju Josipa Bevande.
"Upravo sam na vašem portalu čitao izjavu Ilje Dominikovića. Ne želim niti imam namjeru ulazitu u diskusiju sa dotičnim gospodinom ali javnost mora znati
istinu", rekao je za SportSport.ba Josip Bevanda i dodao:
"Na kordinirajućoj sjednici predstavnika županija iz NS FBiH i NS BiH održanoj 12. jula u Novom Travniku, na temelju nacrta izmjena i dopuna Statuta Fudbalskog
saveza Bosne i Hercegovine, verzija FIFA i UEFA od 30. juna, jednoglasno je donešena odluka da se upute amandmani na članak 18. ( vezan za Predsjedništvo,
odnosno u kojem se tražilo da na snazi ostane Predsjedništvo umjesto predsjednika), članak 19. (da se odluke na Skupštini donose voljom 46 umjesto 45 delegata),
te članak 38. (da se odluke na IO FS BiH donose voljom 12 umjesto 11 članova istog). Dakle, jednoglasno je donešena odluka da se upute amandmani na spomenute
članke i istu je potpisao gospodin Iljo Dominiković. Mislim da je sa ovim sve jasno".
Bevanda je razočaran što je sve završilo kako je završilo i tvrdi da je Široki Brijeg može biti najveći gubitnik, no kako sam kaže, najviše ga boli licemjerje
ljudi koji vode naš fudbal.
"Ukoliko nas suspenduju najveći gubitnik biće Široki Brijeg i toga smo svjesni, ali zar se mi nismo pridržavali odluke IO FS BiH. Pa molim vas, prije neki
dan IO je jednoglasno donio odluku da Predsjedništvo mora ostati i u novom Statutu, a sada se svi peru. Bošnjaci, Srbi i Hrvati, svi su isto glasali. Zar
to nije licemjerje, a od danas će po medijima davati izjave koje idu njima u prilog. Josip Bevanda nije napravio milionske dugove u Savezu, Josip Bevanda
nije političar nego sportski radnik. Josip Bevanda nije išao na niti jednu utakmicu reprezentacije o trošku Saveza i ne samo na utakmicu, nego i na raznorazna
putovanja, dok drugi jesu. Josip Bevanda je jučer u ovim teškim momentima za naš fudbal, pristao gostovati na FTV, dok su drugi odbili. Mislim da to dovoljno
govori o svemu", zaključio je Bevanda.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
ma i ovaj Bevanda seratori ko i svi, sad se svi vade kao do drugih je, sve su to ista stoka, onaj Čolaković najveći smrad među njima, na kraju će samo ispaštati mladi fudbaleri koji su kroz europu mogli nešto pokazati i prodati se u kvalitetan klub, sad će i Šunjiću, Šehiću i ostalim sigurno spasti cijena zbog neigranja, a da negovorimo koliko će samo Zrinjski izgubiti love radi ovoga
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
sve je ovo za ****.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.