Sudeci prema utakmicama na kojima sam ga ranije gledao, kao i na ovom klipu moze se reci da je Perica odlican igrac i da ce nam dobro doci... Dobar je u defanzivi, zna iznijeti loptu prema naprijed, ne panici, zna i s loptom... takodjer se odlicno koristi s obje noge, bilo da suta ili da salje pas... dakle ne gubi vrijeme na namijestanje na jacu nogu i nije nesiguran u svoju slabiju nogu... pregled igre mu je izuzetno dobar... siguran sam da ce uz kompletne pripreme pod palicom SIR AMARA biti standardan u pocetnoj postavi... vjerovatno u paru sa Svrakom, tako da bi Culum i Savic mogli malo vise grijat klupu... to je opet moje misljenje... Amar ima svoje, a kakvo je ono znacemo u martu protiv OlimpiCa... Sve u svemu Stanceski je pun pogodak...Blagoje Bratić je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
strava. frajer SVE umije.
Stanceski ce nam dobro doci ali mi prvo trebamo dobre pripreme odraditi i biti puno bolji nego u prvom dijelu a narocito mislim na fizicku spremu...
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM
Borac zadržava pravo na obeštećenje od 10. 000 eura ukoliko ovaj igrač pređu u drugi klub iz Premijer lige BiH, piše u aneksu ugovora koji je potpisao Stančeski ....
Hebo Barcu, kako Borac posluje i sklapa ugovore
Pusti ba nagadjanja. Izvor sc
il jos gore M.I i njihova uprava koja je ugovor potpisala kad i kad sa njim 
Pusti ba nagadjanja. Izvor sc
njemu je istekao ugovor i dolazi kao slobodan igrač.
Borac sklopi ugovor i kletvu,uz narocito spominjanje familije.Koje su tu ba gluposti,covjek ima slobodne papire,nema nikakvu obavezu prema Borcu.Sta da i ima taj aneks,moze ga glabat Borac;To isto potpises ugovor o dijelu na godinu dana ,i kad ti istekne ugovor firma ti napise da u slucaju odlaska u drugu duzan si vratiti sve plate.Pored ovakvog zakona ,mozes rupa u njemu naci mali milion.Pocinje mi se gaditit ovaj Borac,ne racuna na njega ,a uzeli bi jos i pare,ucjenama.Strauss je napisao/la:Hebo Barcu, kako Borac posluje i sklapa ugovore![]()
Pusti ba nagadjanja. Izvor scil jos gore M.I i njihova uprava koja je ugovor potpisala kad i kad sa njim
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Još 42 dana do tekme sa Olimpikom.
5 do prozivke.
5 do prozivke.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Valja još mjesec dana čekatiellaxaz je napisao/la:Još 42 dana do tekme sa Olimpikom.![]()
5 do prozivke.
Ali dovoljno vremena za vrhunske pripreme
Vjerovatno kasnim,al čujem da Perak prelazi negdje u Hrvatsku?
Ja odo sutra kod Laze u Beograd, prenijecu mu sve sto ste mahalali o njemu 
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
al ce se usrecit koji god da je klub...braco je napisao/la:Vjerovatno kasnim,al čujem da Perak prelazi negdje u Hrvatsku?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Hahah ne ludujdjale je napisao/la:Ja odo sutra kod Laze u Beograd, prenijecu mu sve sto ste mahalali o njemu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Svaki put se najezim kada cujem ovu raju s' Juga!
Mozel' mi neko napisati text, ne razumijem cijelu pjesmu (ako je i vi razumijete)
[youtube][/youtube]
A ni u ove ne razumijem cijeli text. Ako ima dobrovoljaca..
Svaki put se najezim kada cujem ovu raju s' Juga!
Mozel' mi neko napisati text, ne razumijem cijelu pjesmu (ako je i vi razumijete)
[youtube][/youtube]
A ni u ove ne razumijem cijeli text. Ako ima dobrovoljaca..
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
ma koji mi ku.rac pricaju o tebi
sve da mi daju
ja odustao ne bi
gdje god da ides
bicu ja uz tebe
jer tebe volim
ostale ko je.be
kada bude najteze
pjevam zeljo leo le
gdje god ti da zaigras
manijak je uz tebe
u mom srcu ne postoji nista drugo
tebe volim ludo, tebe volim ludo
ole ole olee Zeljo le ole Zeljo le oleo Zeljo le oleo Zeljo le olee..
sve da mi daju
ja odustao ne bi
gdje god da ides
bicu ja uz tebe
jer tebe volim
ostale ko je.be
kada bude najteze
pjevam zeljo leo le
gdje god ti da zaigras
manijak je uz tebe
u mom srcu ne postoji nista drugo
tebe volim ludo, tebe volim ludo
ole ole olee Zeljo le ole Zeljo le oleo Zeljo le oleo Zeljo le olee..
Ne znam je li neko objavio reakcije iz borca, ali po ovome smo im preoteli jako, jako bitnog igraca. 
Stančeski u Želji
G. Karać - 14.01.2011 18:28
Perici Stančeskom ove zime je istekao ugovor sa FK Borac i dok su na Gradskom stadionu očekivali da s njim produže saradnju, makedonski vezista navodno je postigao dogovor sa Željezničarem.
Kako prenose neki mediji, Stančeski je sa čelnicima "plavih" dogovorio dvogodišnju saradnju i ostaje još samo da potpiše ugovor.
U Borcu su iznenađeni, jer kažu da im je Stančeski obećao da će produžiti ugovor i ostati u jesenjem prvaku.
"Zatečeni smo, jer smo sa njim dogovorili nastavak saradnje. Međutim, ako se i predomislio, trebalo je makar da nazove nekog iz kluba i javi nam da je odustao od dogovora", rekao je Radmilo Šipovac, direktor Borca.
Trener Vlado Jagodić kaže da su prevareni ako je istina da Stančeski ide u Željezničar.
"Ljudi iz Uprave su mi rekli da će Stančeski 17. januara potpisati ugovor, jer je trenutno jedini naš igrač bez ugovora. To je za mene tako, a informacije koje dolaze iz Sarajeva po mom mišljenju su nedovoljno provjerene. Moj stav je da nikoga ne treba da molimo i tjeramo da igra u Borcu. Želim da vjerujem da će Stančeski ostati u Borcu. Sve drugo znači da smo prevareni", kaže Jagodić.
Stančeski je za Borac u jesenjem dijelu Premijer lige odigrao 14 utakmica, a postigao je jedan pogodak. Prije banjalučkog kluba nastupao je za Čukarički, Bežaniju, Teleoptik i beogradski Hajduk. Karijeru je počeo u Partizanu.
(nezavisne n.....)
Stančeski u Želji
G. Karać - 14.01.2011 18:28
Perici Stančeskom ove zime je istekao ugovor sa FK Borac i dok su na Gradskom stadionu očekivali da s njim produže saradnju, makedonski vezista navodno je postigao dogovor sa Željezničarem.
Kako prenose neki mediji, Stančeski je sa čelnicima "plavih" dogovorio dvogodišnju saradnju i ostaje još samo da potpiše ugovor.
U Borcu su iznenađeni, jer kažu da im je Stančeski obećao da će produžiti ugovor i ostati u jesenjem prvaku.
"Zatečeni smo, jer smo sa njim dogovorili nastavak saradnje. Međutim, ako se i predomislio, trebalo je makar da nazove nekog iz kluba i javi nam da je odustao od dogovora", rekao je Radmilo Šipovac, direktor Borca.
Trener Vlado Jagodić kaže da su prevareni ako je istina da Stančeski ide u Željezničar.
"Ljudi iz Uprave su mi rekli da će Stančeski 17. januara potpisati ugovor, jer je trenutno jedini naš igrač bez ugovora. To je za mene tako, a informacije koje dolaze iz Sarajeva po mom mišljenju su nedovoljno provjerene. Moj stav je da nikoga ne treba da molimo i tjeramo da igra u Borcu. Želim da vjerujem da će Stančeski ostati u Borcu. Sve drugo znači da smo prevareni", kaže Jagodić.
Stančeski je za Borac u jesenjem dijelu Premijer lige odigrao 14 utakmica, a postigao je jedan pogodak. Prije banjalučkog kluba nastupao je za Čukarički, Bežaniju, Teleoptik i beogradski Hajduk. Karijeru je počeo u Partizanu.
(nezavisne n.....)
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
@Lech HVALA TI 
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Zar jos postoji neko ko vjeruje ciframa na transfermarktu?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
naravno da ne vjerujemo jer ste vi na trecem mjestu.Dule 078 je napisao/la:Zar jos postoji neko ko vjeruje ciframa na transfermarktu?