FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 15 jan 2011, 00:10

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:

hajde bar smo u neizvjesnosti... mada nesto kontam pa vala lazo bi nam mogo stopera (ima sve potrebne karakteristike, dobro se gradi jak :D ? igrat samo da je kakvog spica nafatat
opet on o Lazi nemoj bolan znas da sam posebo osjetljiv na Lazu.
@ Stole sinoc nisam spavao od uzbudjenja pa sto i veceras majka mu stara...

ma drag je meni lazo ali sam siguran ako nam bude igro u odbrani da nikad nece dati auto-gol :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 jan 2011, 00:14

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:

hajde bar smo u neizvjesnosti... mada nesto kontam pa vala lazo bi nam mogo stopera (ima sve potrebne karakteristike, dobro se gradi jak :D ? igrat samo da je kakvog spica nafatat
opet on o Lazi nemoj bolan znas da sam posebo osjetljiv na Lazu.
@ Stole sinoc nisam spavao od uzbudjenja pa sto i veceras majka mu stara...
Samo se vi zaje.bavajte :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 00:26

Kucamo na vrata zaboravljenog vremena. Šmrc, kad se sjetim kako nam je onda lijepo bilo a sad nas mrski Lazar zajebava, brinemo se kako igra Zeba(ovo je nam moj račun) :mrgreen: hoćel nam štoperi biti u formi(opet ja), jel Mirso (pre)star(opet ja); Khm, dobro je više :lol:
Na treningu fudbalskog kluba "Plavac" sa Vraca, trener Ismail, poznatiji kao Simo, na zahtjev svojih igrača drži čas psihologije.
"Vidite momci, publika u Visokom je bolja od one iz Madrida, Mančestera, Milana, ja vam to lično garantujem..." , Peljak šapće suigraču "**** mater ako ovo nisam čuo već negdje na internetu". Naime trener Simo je, s obzirom da predsjednik Fare nije mogao platit pravog psihologa igračima jer je mjenjao felge na automobilu, morao sam da predaje psihologiju te je u tu svrhu pogledao antologijski govor trenera Vrbanjušinih Šejtana, Brace. Negdje u pola govora, prekide ga Sale Vugalić koji se iznenada pojavio na trenigu: "Predsjednik Fare je uspješno prodao pola pomoćnog terena šljake firmi "Kokaprodukt" iz Čajniča zbog uspostavljanja poljoprivrednog kombinata na istoimenom zelmjištu te su tako stvorene mogućnosti za isplatu zaostalih dugova nekim igračima,sljedeći igrači nek se jave upravi: Mulanić- januarski topli obrok , Muvaremović - martovski regres i Dijaliba - tri prošlogodišnje plate..." "URAAAAAAAAAAA" - viknuše igrači a trener Simo reče: "stani ba, Dijaliba je otišao u Španiju" na što se Vugalić nasmija i reče:"E jes se levat zajeb'o" , te ode sa terena jer je uskoro počinjala italijanska prva liga.
Trener Simo očisti blato sa crnih špicoka te nastavi : " Šta kažemo sudiji kad sudi protiv nas???" Cokalić:" Znam gdje živiš sudija, mrak će te progutat" , Simo:" Tako je, a šta se kaže kad hoće da ti da žuti??? Mulanić: " Nisam, sudija Allahami, nisam džamije mi" Simo nastavlja: "Bravo, bravo može to ili nemoj sudija djece ti, Ramazan je...Dobro momci vidim da ste savladali to, e sad što se tiče morala na gostovanjima, tu nisam zadovoljan, ko pićke ste, slušaj vamo, hoću da ste agilni do kraja, kad igrate vani hoću da zamislite da ste kući, stara ima gripu nemože ništa da radi, ručak nije skuhan, kuća prljava, nema pive u frižideru a babo se vraća pjan za pola sata, haj da vidim. TRČIIIIIIII" . Počeše trčat ko ludi, a Simo veli Gradimiru Bojleru članu uprave koji je posmatrao trening : "Vidiš moj Gradimire, ništa ne diže Bosanca na noge ko pijan babo, ajmo još još" ; Simo se malo uživi u ulogu pijana oca te zavriska:" J*** vam sunceeeeee, krvi ću vam se napiti" a igrači stadoše još jače da trče ko da ih sam đavo proganja, kad se odjednom začu pištaljka babe Sime: "Dobar, ja sad vamo, predsjednik Fare vas časti burekom" , igrači se zaletiše i počeše trpat burek u usta :"Stani **** ga hljeb" ciknu Simo "po dva zvrka svakome, alo mali nisi kod matere" , nakon što su se igrači najeli, trener Simo reče Peljaku" Peljak traži te predsjednik,trebaš mu, prodaje neke nekretnine a vi ostali sjedite tu oko mene imam nešto važno da vam kažem....pošto planiramo izać u Evropu u dogledno vrijeme, igraćemo prekomorske utakmice, te stoga vam moram objasniti za ne daj bože kako se napušta a kako ne napušta brod koji tone" ....

Ah ta lijepa vremena, sad nas stadion sjebaje :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jan 2011, 00:29

nikad_izvini je napisao/la:Kucamo na vrata zaboravljenog vremena. Šmrc, kad se sjetim kako nam je onda lijepo bilo a sad nas mrski Lazar zajebava, brinemo se kako igra Zeba(ovo je nam moj račun) :mrgreen: hoćel nam štoperi biti u formi(opet ja), jel Mirso (pre)star(opet ja); Khm, dobro je više :lol:
Na treningu fudbalskog kluba "Plavac" sa Vraca, trener Ismail, poznatiji kao Simo, na zahtjev svojih igrača drži čas psihologije.
"Vidite momci, publika u Visokom je bolja od one iz Madrida, Mančestera, Milana, ja vam to lično garantujem..." , Peljak šapće suigraču "**** mater ako ovo nisam čuo već negdje na internetu". Naime trener Simo je, s obzirom da predsjednik Fare nije mogao platit pravog psihologa igračima jer je mjenjao felge na automobilu, morao sam da predaje psihologiju te je u tu svrhu pogledao antologijski govor trenera Vrbanjušinih Šejtana, Brace. Negdje u pola govora, prekide ga Sale Vugalić koji se iznenada pojavio na trenigu: "Predsjednik Fare je uspješno prodao pola pomoćnog terena šljake firmi "Kokaprodukt" iz Čajniča zbog uspostavljanja poljoprivrednog kombinata na istoimenom zelmjištu te su tako stvorene mogućnosti za isplatu zaostalih dugova nekim igračima,sljedeći igrači nek se jave upravi: Mulanić- januarski topli obrok , Muvaremović - martovski regres i Dijaliba - tri prošlogodišnje plate..." "URAAAAAAAAAAA" - viknuše igrači a trener Simo reče: "stani ba, Dijaliba je otišao u Španiju" na što se Vugalić nasmija i reče:"E jes se levat zajeb'o" , te ode sa terena jer je uskoro počinjala italijanska prva liga.
Trener Simo očisti blato sa crnih špicoka te nastavi : " Šta kažemo sudiji kad sudi protiv nas???" Cokalić:" Znam gdje živiš sudija, mrak će te progutat" , Simo:" Tako je, a šta se kaže kad hoće da ti da žuti??? Mulanić: " Nisam, sudija Allahami, nisam džamije mi" Simo nastavlja: "Bravo, bravo može to ili nemoj sudija djece ti, Ramazan je...Dobro momci vidim da ste savladali to, e sad što se tiče morala na gostovanjima, tu nisam zadovoljan, ko pićke ste, slušaj vamo, hoću da ste agilni do kraja, kad igrate vani hoću da zamislite da ste kući, stara ima gripu nemože ništa da radi, ručak nije skuhan, kuća prljava, nema pive u frižideru a babo se vraća pjan za pola sata, haj da vidim. TRČIIIIIIII" . Počeše trčat ko ludi, a Simo veli Gradimiru Bojleru članu uprave koji je posmatrao trening : "Vidiš moj Gradimire, ništa ne diže Bosanca na noge ko pijan babo, ajmo još još" ; Simo se malo uživi u ulogu pijana oca te zavriska:" **** vam sunceeeeee, krvi ću vam se napiti" a igrači stadoše još jače da trče ko da ih sam đavo proganja, kad se odjednom začu pištaljka babe Sime: "Dobar, ja sad vamo, predsjednik Fare vas časti burekom" , igrači se zaletiše i počeše trpat burek u usta :"Stani **** ga hljeb" ciknu Simo "po dva zvrka svakome, alo mali nisi kod matere" , nakon što su se igrači najeli, trener Simo reče Peljaku" Peljak traži te predsjednik,trebaš mu, prodaje neke nekretnine a vi ostali sjedite tu oko mene imam nešto važno da vam kažem....pošto planiramo izać u Evropu u dogledno vrijeme, igraćemo prekomorske utakmice, te stoga vam moram objasniti za ne daj bože kako se napušta a kako ne napušta brod koji tone" ....

Ah ta lijepa vremena, sad nas stadion sjebaje :mrgreen:
I to što kažeš, kakvi smo, ko naka razmažena dječurlija :D

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 15 jan 2011, 00:43

Borac i Zeljo su u 2010-oj igrali 6 puta!!! Siguran sam da je to jedinstven slucaj na kugli zemaljskoj :D .

Hocu da kazem da je u tih 6 utakmica Osim sigurno vidio da Stanceski ima neki kvalitet koji vama nedostaje,tako da bezveze razglabamo kakav je on igrac. Po meni nije bogzna sta,ali bolje Amar zna sta mu treba nego ja ili neko od vas,a gledao ga je 6 puta uzivo za godinu dana i sigurno zna razlog zbog kojeg ga dovodi!

Nisam se ja zato ukljucio u diskusiju veceras,nego sam shvatio da odredjeni forumasi tvrde da Stanceski vrijedi 400 000 evra :( ?!!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jan 2011, 00:44

Dule 078 je napisao/la:Borac i Zeljo su u 2010-oj igrali 6 puta!!! Siguran sam da je to jedinstven slucaj na kugli zemaljskoj :D .

Hocu da kazem da je u tih 6 utakmica Osim sigurno vidio da Stanceski ima neki kvalitet koji vama nedostaje,tako da bezveze razglabamo kakav je on igrac. Po meni nije bogzna sta,ali bolje Amar zna sta mu treba nego ja ili neko od vas,a gledao ga je 6 puta uzivo za godinu dana i sigurno zna razlog zbog kojeg ga dovodi!

Nisam se ja zato ukljucio u diskusiju veceras,nego sam shvatio da odredjeni forumasi tvrde da Stanceski vrijedi 400 000 evra :( ?!!
ma pola lige + infrastruktura ne vrijedi 400 000 :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 15 jan 2011, 00:47

Ako vredi pola tih para bilo bi masallah, cifre su tamo prenapuhane mislim da se svi slazu s tim.A koliko je dobar vidjece se ubrzo sace pripremne utakmice.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 00:48

Ko još vjeruje u to, možda neki omladinci. Igrač vrijedi koliko ga neko plati prilikom prodaje. Da će neko dati za Stančeskog 400.000, prosto sumnjam, čisto ne vjerujem, da bi trebao biti koristan u Želji, trebao bi al to nije nikakva garncija da hoće. Na terenu treba da se dokaže a imaće i solidnu konkurenciju na pripremama.

Eto, riješena dilema :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 jan 2011, 00:49

pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Gledao sam Stanceskog nekoliko puta na tv i uzivo, ono sto sam pozelio jeste da vidim na njemu plavi dres i evo docekao. Imam jos 2 zelje ali necu da ih kazem jer kazu nece se ispuniti, ali kako sam cuo mogle bi :D.
Ako sad kazes koja jos dva igraca i pri tom pogodis dobices status proroka na forumu iskoristi sasnsu dok jos mozes
Jedan je iz Olimpika, a drugi opet iz BL :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 00:51

Hmmm............iz OlimpiCa, let me guess. Subašić :lol: :lol: Ma neeeee, njega hoće Roma, Borusija D :lol:

Ne znam, zaista :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 15 jan 2011, 00:52

Jese i Vukelja (Muminovic) :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 15 jan 2011, 00:52

Možda Jese :?:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 jan 2011, 00:55

Samo cu da mudro sutim :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jan 2011, 00:55

tm8782 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Gledao sam Stanceskog nekoliko puta na tv i uzivo, ono sto sam pozelio jeste da vidim na njemu plavi dres i evo docekao. Imam jos 2 zelje ali necu da ih kazem jer kazu nece se ispuniti, ali kako sam cuo mogle bi :D.
Ako sad kazes koja jos dva igraca i pri tom pogodis dobices status proroka na forumu iskoristi sasnsu dok jos mozes
Jedan je iz Olimpika, a drugi opet iz BL :D

gracic ? :mrgreen:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 00:56

Vladavić koji će potpisati za OlimpiC pa onda preći u Želju :lol: :mrgreen: Ili možda Ćulov :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Ćulov je 100% :lol:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 jan 2011, 00:57

gracic ? :mrgreen:[/quote]

bravo :D

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 15 jan 2011, 00:59

Pa sav šljam što je šutnut iz Borca posredno ili neposredno primište u svoje redove.
Nazdravlje!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 01:00

Ko je kihnuo :lol:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 15 jan 2011, 01:03

Dejan, BL je napisao/la:Pa sav šljam što je šutnut iz Borca posredno ili neposredno primište u svoje redove.
Nazdravlje!
Dejo, Dejo ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 jan 2011, 01:03

Da je šljam nebi vam uprava i trener toliko plakao za njm. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”