Bosna i Hercegovina - Kostarika 27.3.2021
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Kostarika 27.3.2021
Španija s Grcima 0-0 evo sad gube u Gruziji, hrvati izgubili u Sloveniji pa jedva Cipar dobili. 5 x bolji timovi od nas a mi nesto plačemo bojkotujemo kad ne dobijemo Finsku ili irsku.
Kako bi ocjenio igraca sa brojem 10?samoposmatram je napisao/la: ↑28 mar 2021, 18:42Vasilj najbolji, pa iza njega Ahmedhodzic, Hadziahmetovic.
Cipetic je bolji od Todorovica.
Duljevic ima i tehniku i brzinu, ali kad nezna u glavi sta treba, dobijes ovo sto dobijes nulu.
Cvijanovic najgori, pa iza njega Gojak, Loncar.
Najbolji potez utakmice Hadziahmetovicev prodor za slobodni I zuti karton.
Najgori potez utakmice Gojakovo prvo dodavanje protivniku, prvi centarsut ili jedini slobodni udarac. Svi su bara bara.
Taktika standardno mljohava.
Sto znaci da svako svakog moze dobiti. Ali mi nasim takozvani strucnjacima uvjek dajemo alibi s pricom da nema kvaliteta.bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2021, 18:46Španija s Grcima 0-0 evo sad gube u Gruziji, hrvati izgubili u Sloveniji pa jedva Cipar dobili. 5 x bolji timovi od nas a mi nesto plačemo bojkotujemo kad ne dobijemo Finsku ili irsku.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
General ce uvijek imati postovanje svakog normalnog navijaca. Kada te u CSKA onako cijene kao muslimana iz Bosne, onda znas da si veliki igrac, ali i jos veci covjek.Goalgetter je napisao/la: ↑28 mar 2021, 11:35Zato sto ih boli istina. Rahimic je 100% u pravu.JohnCleese je napisao/la: ↑28 mar 2021, 11:12Ne kontam sto pojedinci negoduju ovu Rahimicevu izjavu o nedostatku individualnog kvaliteta?
Sto se tice izjave za kvalitet i ja to rekoh neki dan, pa se nadje likova da govore kako mi imamo kvalitet. Brate hrpa limitiranih igraca, gdje niko ne vrijedi. Veteran Dzeko je tu, za Pjanica smo pricali dovoljno, Rade ponekad i aBd Ermedin. To je to. Ostalo je sve smijesno komentarisati. Gojak isto pokazao zasto ga je Bjelica klupirao, ali i sto sada ne igra u Torinu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ne mozes voditi neku momcad i javno istupiti da su ti igraci nekvalitetni polovnjaci, pa taman vodio Brotnjo iz Citluka. Ne znam da sam ikad igdje procitao slicnu izjavu.
-
- Kontakt:
Tako je mi odigramo s Talijanima i Holandijom nerjeseno izgubimo od Poljaka, igrali smo s Irskom, Finskom nerjeseno to je nasa realnost. Nas problem je negativa, ljudi bojkotuju radi saveza, pljuju Rahmica a to je najpošteniji covjek u reprezentaciji kako postoji uz Ibisevica. Moramo shvatit da je Vico tu 4 godine i tu nema pomoci, takva drzava, takav savez. Treba dati podršku reprezentaciji ma kakva ona bila, pošto dušmani i prizeljkuju da okrenemo ledja reprezentaciji.Maestro je napisao/la: ↑28 mar 2021, 18:48Sto znaci da svako svakog moze dobiti. Ali mi nasim takozvani strucnjacima uvjek dajemo alibi s pricom da nema kvaliteta.bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2021, 18:46Španija s Grcima 0-0 evo sad gube u Gruziji, hrvati izgubili u Sloveniji pa jedva Cipar dobili. 5 x bolji timovi od nas a mi nesto plačemo bojkotujemo kad ne dobijemo Finsku ili irsku.
-
- Kontakt:
On, Menalo, Kolasinac I Mihojevic. Tu su negdje.Tristan10 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 18:48Kako bi ocjenio igraca sa brojem 10?samoposmatram je napisao/la: ↑28 mar 2021, 18:42Vasilj najbolji, pa iza njega Ahmedhodzic, Hadziahmetovic.
Cipetic je bolji od Todorovica.
Duljevic ima i tehniku i brzinu, ali kad nezna u glavi sta treba, dobijes ovo sto dobijes nulu.
Cvijanovic najgori, pa iza njega Gojak, Loncar.
Najbolji potez utakmice Hadziahmetovicev prodor za slobodni I zuti karton.
Najgori potez utakmice Gojakovo prvo dodavanje protivniku, prvi centarsut ili jedini slobodni udarac. Svi su bara bara.
Taktika standardno mljohava.
- Beduin
- Kontakt:
Da, samo BiH ne moze nikoga dobiti. Cak i porazi nisu problem, problem je sve ostalo vezano za nasu reprezentaciju, od neuspjeha nasih klubova u Euro takmicenjima, smijesnih i mizernih transfera nasih igraca, infrastrukture, sudijske mafije, nacionizma i neadekvatnog suspendiranja istog, pa preko trosenja para unutar Saveza na njihove guzice umjesto na napredak fudbala, a onda ides na visi nivo - menadzeri, nepotizam, izivljavanje na igracima nizih nivoa reprezentacije (U21 i nize), krojenje sastava selektoru i njegove izjave koje Savez trazi od njega, i jos masu drugih stvari koje se u konacnici odrazavaju na same rezultate nasih fudbalskih reprrzentacija. A vrhunac je neuspjeh A selekcije.bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2021, 18:46Španija s Grcima 0-0 evo sad gube u Gruziji, hrvati izgubili u Sloveniji pa jedva Cipar dobili. 5 x bolji timovi od nas a mi nesto plačemo bojkotujemo kad ne dobijemo Finsku ili irsku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pa nemamo kvalitet za ono sto traze i ocekuju, portali, navijaci, fotelja selektori. Imamo kvalitet za ovo sto imamo al kod nas uvijek neka prica kao ma jaki smo al igraju menagerski igraci, loš trener i sve je drugo krivo samo nisu igraci. A Rahimic je rekao istinu nemamo kvalitet, realno Francuska puno puno bolja, Ukrajina takodje, mi smo tu negdje s Finskom. To je realnost kad to shvatimo bit ce lakse. Treba dati podrsku reprezentaciji, sad je loše i tesko al Boze moj.
Sve ok, ali izbornik i clanovi strucnog stozera su zadnji koji bi to trebali govoriti. Njihov posao je napraviti najbolje od onog sto imaju, a ako cemo biti realni imaju puno toga vise i bolje od finskog izbornika, tako da je ogroman dio krivice na njima.bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2021, 19:04Pa nemamo kvalitet za ono sto traze i ocekuju, portali, navijaci, fotelja selektori. Imamo kvalitet za ovo sto imamo al kod nas uvijek neka prica kao ma jaki smo al igraju menagerski igraci, loš trener i sve je drugo krivo samo nisu igraci. A Rahimic je rekao istinu nemamo kvalitet, realno Francuska puno puno bolja, Ukrajina takodje, mi smo tu negdje s Finskom. To je realnost kad to shvatimo bit ce lakse. Treba dati podrsku reprezentaciji, sad je loše i tesko al Boze moj.
-
- Kontakt:
Nasa drzava je takva i Vico je predsjednik i bit ce tu, ni meni se ne svidja al to je tako. Svako okretanje ledja reprezentaciji je još veca dubioza, treba podržati momke ja ne vidim drugog nacina.Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2021, 19:04Da, samo BiH ne moze nikoga dobiti. Cak i porazi nisu problem, problem je sve ostalo vezano za nasu reprezentaciju, od neuspjeha nasih klubova u Euro takmicenjima, smijesnih i mizernih transfera nasih igraca, infrastrukture, sudijske mafije, nacionizma i neadekvatnog suspendiranja istog, pa preko trosenja para unutar Saveza na njihove guzice umjesto na napredak fudbala, a onda ides na visi nivo - menadzeri, nepotizam, izivljavanje na igracima nizih nivoa reprezentacije (U21 i nize), krojenje sastava selektoru i njegove izjave koje Savez trazi od njega, i jos masu drugih stvari koje se u konacnici odrazavaju na same rezultate nasih fudbalskih reprrzentacija. A vrhunac je neuspjeh A selekcije.bordobijeli je napisao/la: ↑28 mar 2021, 18:46Španija s Grcima 0-0 evo sad gube u Gruziji, hrvati izgubili u Sloveniji pa jedva Cipar dobili. 5 x bolji timovi od nas a mi nesto plačemo bojkotujemo kad ne dobijemo Finsku ili irsku.
Rahmanovic je bio ubjedljivo najgori igrac, a Kolasinac medju boljim, pravo kapitenski je odigrao, vidi se da je lider, i ima karakteristike kapitena. Normalno da nije igrac ranga Pjanica i Dzeke, ali ima te licne karakteristike kapitena, i nije slucajno kapiten Schalke 04. Kako je utakmica odmicala i svi igraci dobivali priliku, utakmica se pretvorila u humanitarnog karaktera. Umjesto da ubiljezis pobjedu, da imas neko pozitivno iskustvo, radi samopouzdanja i nekog rejtinga, reprezentacija se pretvorila u humanitarnu organizaciju, gdje je svako mogao da igra.
- invincible1921
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2021, 12:31I onda nakov ovakve utakmice se zapitas po kojem kriterijumu Rahmanovic ima prednost u odnosu na Vrancica i Hajradinovica. Ovo su bezobrazluci i menadzerski talovi biblijskih razmjera, a onda pojedinci ovdje brane Peteva i govore kako nam ne odgovara sto vise nije menadzerska reprezentacija. Grob te j3bo, Piric i Rahmanovic (i Loncar) ti ispred Begovica, Vrancica i Hajradinovica (da ne spominjem i Milosevica koji je barem za koplje bolji od Amara), gdje ti je Corluka ispred Susica (a taj Susic je sigurno ispred Darka i Cipetica takodjer kvalitetom i iskustvom), gdje ti Hotic nema mjesta u jeb3noj pripremnoj protiv Kostarike.
Ali dajmo mi podrsku Petevu, pizda im materina klosarska. Nikad od mene podrsku nece imati.
Haj sve ok, al sta je vise s begovicem? Jbt Sehic najbolji nas igrac zadnih 30 utakmica...al eto vi bi begovica gurali iz nekog razloga?
=\_1921_/=
Do sad 5 : 0 trebalo biti za Ukrajinu,dobri su bas..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovu Finsku bi i Luxemburg pročitao nakon jedne utakmice, a samo su nama enigma.
Sve im počinje i završava s dugim loptama na Pukkija.
Sve im počinje i završava s dugim loptama na Pukkija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Organizacija luxemburga je za dvije klade bolja od nase.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma neeee...Mora da je do kvalitete igrača.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Beduin
- Kontakt:
Ja nikad nisam ovdje napisao da je Begovic ispred Sehica, na osnovu pruzenog za reprezentaciju, nego u komparaciji sa pozivima ostalih golmana. Sutra Sehic da se povrijedi ili bude Covid pozitivan, bolje je imati Asmira kao njegovu zamjenu, nego Pirica. Hoce li se Begovic odazvati na poziv i prihvatiti ulogu 2. golmana reprezentacije, to ces znati kad ga pozoves i otvoreno popricas sa njim, a to nije moj ili tvoj posao da radimo.invincible1921 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 21:08Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2021, 12:31I onda nakov ovakve utakmice se zapitas po kojem kriterijumu Rahmanovic ima prednost u odnosu na Vrancica i Hajradinovica. Ovo su bezobrazluci i menadzerski talovi biblijskih razmjera, a onda pojedinci ovdje brane Peteva i govore kako nam ne odgovara sto vise nije menadzerska reprezentacija. Grob te j3bo, Piric i Rahmanovic (i Loncar) ti ispred Begovica, Vrancica i Hajradinovica (da ne spominjem i Milosevica koji je barem za koplje bolji od Amara), gdje ti je Corluka ispred Susica (a taj Susic je sigurno ispred Darka i Cipetica takodjer kvalitetom i iskustvom), gdje ti Hotic nema mjesta u jeb3noj pripremnoj protiv Kostarike.
Ali dajmo mi podrsku Petevu, pizda im materina klosarska. Nikad od mene podrsku nece imati.
Haj sve ok, al sta je vise s begovicem? Jbt Sehic najbolji nas igrac zadnih 30 utakmica...al eto vi bi begovica gurali iz nekog razloga?
Tek onda, ako odbije takav poziv, onda javno obznanis i da svi znamo u cemu je kvaka. Valjda je to fer i jedino ispravno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Begovic nije bolji golman samo kod nas. Dovedi 10 trenera klubova iz liga petice i pitaj koga hocete na gol Sehica ili Begovica? Sta bi rekli?
- JohnCleese
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑28 mar 2021, 21:47
Ja nikad nisam ovdje napisao da je Begovic ispred Sehica, na osnovu pruzenog za reprezentaciju, nego u komparaciji sa pozivima ostalih golmana. Sutra Sehic da se povrijedi ili bude Covid pozitivan, bolje je imati Asmira kao njegovu zamjenu, nego Pirica. Hoce li se Begovic odazvati na poziv i prihvatiti ulogu 2. golmana reprezentacije, to ces znati kad ga pozoves i otvoreno popricas sa njim, a to nije moj ili tvoj posao da radimo.
Tek onda, ako odbije takav poziv, onda javno obznanis i da svi znamo u cemu je kvaka. Valjda je to fer i jedino ispravno.
U praksi je pokazivao kako bi prihvatio ulogu drugog golmana.
U teoriji i dijalogu svima je Bosna sve na svijetu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.