FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2011, 16:12

Niko ne spominje Sehu a trebalo bi trenutno jednu od najvecih perspektiva kluba koji je potpisao 2,5 godina, pa zadzali smo ono sto treba uz Svraku i Stanica, vratili nase dijete Jamaka i doveli Stanceskog i svi igraci kojima istice ugovor zele produziti isti sto je za svaku pohvalu i njima i ljudima u klubu tako se pravi ekipa ovo je tek pocetak a sto kaze boccacio nismo potrosli pare naljeto je lako dovesti jednog igraca i dodati ga u ekipu koja je vec ukomponovana kad imas ovamo sve pod ugovorom i sredjeno bice tu jos svasta nesto po onome sto sam cuo ako bog da imacemo respektabilnu ekipu i cilj je odbrana titule.
U ovom trenutku ne treba se opterecivati evropom taman da nam se desi i opet hapoel jer nam je to donijelo preko 600 000 KM pa moze se i reci i novog sponzora Mepas jer kad ne igras evropu nema ni sponzora...
Prvih deset godina vladavine Zelje je najteze kasnije se ljudi naviknu... :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 jan 2011, 16:13

Na forumu anamo onih suze teku :lol:

Perica Stančeski i Nermin Jamak danas će biti predstavljeni kao nova pojačanja Željezničara na konferenciji za medije u Plavom salonu.

**** li mu sve zivo i mrtvo!!!

BIĆE PRILIKE DA TOM MAGARCU **** KEVU U BANJA LUCI!
Sad znam kako je delijama bilo kad je Stojković prešao kod glavnog rivala.
1921-2011

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2011, 16:17

Esii TM87 je napisao/la:Na forumu anamo onih suze teku :lol:

Perica Stančeski i Nermin Jamak danas će biti predstavljeni kao nova pojačanja Željezničara na konferenciji za medije u Plavom salonu.

daj link na forum zelim bas da procitam sta se pise tamo...

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 17 jan 2011, 16:18

cuj glavni rival nam borac :D

pa dobro jbg... mi smo nekome glavni rivali, a da o tome ne znamo... :roll: :lol:
treba nam jos igraca iz BiH

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 jan 2011, 16:18

pile87 je napisao/la:Niko ne spominje Sehu a trebalo bi trenutno jednu od najvecih perspektiva kluba koji je potpisao 2,5 godina, pa zadzali smo ono sto treba uz Svraku i Stanica, vratili nase dijete Jamaka i doveli Stanceskog i svi igraci kojima istice ugovor zele produziti isti sto je za svaku pohvalu i njima i ljudima u klubu tako se pravi ekipa ovo je tek pocetak a sto kaze boccacio nismo potrosli pare naljeto je lako dovesti jednog igraca i dodati ga u ekipu koja je vec ukomponovana kad imas ovamo sve pod ugovorom i sredjeno bice tu jos svasta nesto po onome sto sam cuo ako bog da imacemo respektabilnu ekipu i cilj je odbrana titule.
U ovom trenutku ne treba se opterecivati evropom taman da nam se desi i opet hapoel jer nam je to donijelo preko 600 000 KM pa moze se i reci i novog sponzora Mepas jer kad ne igras evropu nema ni sponzora...
Prvih deset godina vladavine Zelje je najteze kasnije se ljudi naviknu... :mrgreen:
ma razmazili smo se :) mislim odlicno je ovo sve ali nema stadiona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , odlicno odlicno fakat niko ne pravi probleme oko ugovora znaci ima se moze se :D, jedina stvar koja mi nije jasna sta cemo se 48 veznih igraca a po jednog bekana imamo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 jan 2011, 16:19

pile87 je napisao/la:daj link na forum zelim bas da procitam sta se pise tamo...
http://forum.banjaluka.com/viewforum.ph ... 2838b7f194
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 jan 2011, 16:20

pile87 je napisao/la:

daj link na forum zelim bas da procitam sta se pise tamo...
http://forum.banjaluka.com/viewforum.php?f=9
1921-2011

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2011, 16:21

Stole iz Bora je napisao/la:
pile87 je napisao/la:daj link na forum zelim bas da procitam sta se pise tamo...
Kako prodjose pregovori sa celikom u zenici :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 jan 2011, 16:23

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Kako prodjose pregovori sa celikom u zenici :D
Opustena atmosfera .. :)
AMAR OSIM

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2011, 16:26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oj ocm sta sve necu procitati,porediti Stojkovica i Pericu. :roll: :lol:

Ja opet kazem ne zalecite se previse sa njim,ja se iskreno nadam da ce Amar uspeti od njega da napravi igraca,ali poznavajuci ga tesko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 jan 2011, 16:27

Jel ovo H. Beslija odlazi cim je Jamak uzeo broj 7?!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 jan 2011, 16:27

pile87 je napisao/la:Niko ne spominje Sehu a trebalo bi trenutno jednu od najvecih perspektiva kluba koji je potpisao 2,5 godina, pa zadzali smo ono sto treba uz Svraku i Stanica, vratili nase dijete Jamaka i doveli Stanceskog i svi igraci kojima istice ugovor zele produziti isti sto je za svaku pohvalu i njima i ljudima u klubu tako se pravi ekipa ovo je tek pocetak a sto kaze boccacio nismo potrosli pare naljeto je lako dovesti jednog igraca i dodati ga u ekipu koja je vec ukomponovana kad imas ovamo sve pod ugovorom i sredjeno bice tu jos svasta nesto po onome sto sam cuo ako bog da imacemo respektabilnu ekipu i cilj je odbrana titule.
A kad je bilo procurilo da Ibro neće produžiti ugovor i da će ići bez obeštećenja onda su svi pametovali. :roll:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 17 jan 2011, 16:28

Borac je oslabljen totalno. Odlazi: Stanceski, Vukelja, Trivunovic, Muminovic. I nema pojacanje.
To je veliki korak za titulu. Zeljo sampion
8-)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 jan 2011, 16:30

Devil je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oj ocm sta sve necu procitati,porediti Stojkovica i Pericu. :roll: :lol:

Ja opet kazem ne zalecite se previse sa njim,ja se iskreno nadam da ce Amar uspeti od njega da napravi igraca,ali poznavajuci ga tesko.
Pa to ti moj Devile govori kako im je tesko pao odlazak Pere i da cmizdre jos za njim :lol:

Ne znam vjerovatno bolje poznajes doticnog od nas,ali ono sto je znam da je koretan igrac i uz pripreme sa Osimom bice nam pojacanje to sam siguran.
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 17 jan 2011, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 17 jan 2011, 16:31

Nadam se da cete osvojiti i ove sezone TITULU,jeste da navijam za Sarajevo.Ali bolje da vi osvoji nego neko tamo treci.Nek vam je sa srecom!!!Nadam se da cete abd pregaziti Borac ! ;)

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 17 jan 2011, 16:32

Makedonski reprezentativac Perica Stančeski potpisao je dvoipogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Željezničar, a uz njega je danas u Plavom salonu na Grbavici predstavljen i povratnik iz Čelika Nermin Jamak.

tančeski je u ekipu aktuelnog prvaka države stigao iz banjalučkog Borca i predstavlja jedno od pojačanja s kojim će Željezničar krenuti u borbu za odbranu titule.

Veoma mi je drago što sam došao u Želju, s kojim ću pokušati osvojiti naslov prvaka BiH. Ljudi iz kluba bili su konkretni, vrlo brzo smo se dogovorili i nadam se uspješnoj saradnji", izjavio je Makedonac, koji će u timu plavih nositi dres sa brojem 27, dok je Jamak zadužio dres sa brojem 7.

Ugovor sa Željom produžili su i golman Ibrahim Šehić, Semir Svraka i Srđan Stanić. Pripreme tima počinju u srijedu, prvo u Sarajevu, a potom u Puli i Međugorju.
s.a.r.a.j.e.v.o.x... :D :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 jan 2011, 16:32

AmanijakzO je napisao/la:Borac je oslabljen totalno. Odlazi: Stanceski, Vukelja, Trivunovic, Muminovic. I nema pojacanje.
Borac nije nasa briga ali kad si vec spomenuo pojacanja pregovaraju sa jednim:
Dražen Međedović, vezista Sutjeske, blizu je potpisivanja ugovora sa banjalučkim Borcem.
AMAR OSIM

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 jan 2011, 16:34

A ziku Cviki crvenih tola :lol:
slika
1921-2011

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 jan 2011, 16:37

:mrgreen: 8-) :mrgreen:

slika
slika

Ode Perica! 8-)
"Najbitnije da se potpisivanje ugovora ozvaničilo. Veoma mi je drago što sam u ovom klubu i nadam se da ćemo odbraniti titulu prvaka BiH. Sa Borcem mi je istekao ugovor i sam odlučujem o tome gdje ću nastaviti karijeru. Ja sam Želju smatrao boljom destinacijom za razvoj karijere i ne žalim zbog svoje odluke", kazao je Stančeski."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 jan 2011, 16:41

Kad bi onog Vukelju mogli da im još pokupimo... :D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 42 gosta.