Svaka čast paša!Ferplejko je napisao/la:Onaj transparent je dokazivanje laznog patriotizma sa ciljem daljeg podizanja nacionalnih tenzija i skretanja paznje sa ekonomskih problema. Postujem Armiju BiH (uostalom i otac mi se u njoj borio skro 3 godine), ali stadion nije mjesto za politiku (trebalo je i u Lukavicu biti uklonjeno, al je upravo to poenta: trebalo je biti uklonjeno)
Uzmes komad platna i sprejom ispises Armija R BiH, objesis na tribini i sad si kao patriota. Bolje da su te novce i energiju iskoristili da se organizuju i posjete par sehidskih porodica. Ako hoces da glumis pravog patriotu, ima mnogo boljih nacina od ovih poteza (kupovina domacih proizvoda npr.)
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
pjevao bi ja zajednicku himnu ali kada bi se mnoge stvari u drzavi promijenili.sve je ovo politika isto kao sto ce biti politika sto ce skripari svasta pjevat iduci vikend protiv sarajeva.navijajte za svoje i zdravo
uopce me ne zanima sto je bilo na koševu, koji transparent itd, što se mene tiče neka se piše šta god hoće..ne tangira me..ali mislim da je vrijeme da se to sve izbaci sa tribina...
neki ovdje to pravdaju, podrzavaju..drugi osuđuju...u drugom slučaju, slično u BL, Mostaru, Širokom..situacija bi bila obrnuta..što ono kažu, prvo počisti u svom dvorištu pa onda gledaj tuđe..
znam samo da je Široki kažnjen i prekdi utakmice bio radi transparenta: VUKOVAR na godišnjicu stradanja u Vukovaru..
znaci samo je to pisalo, bez ikakvih uvreda ili bilo čega..i naravno Široki je kažnjen..
a koliko se sjećam i Željo je radi istog samo SREBRENICA...
zaključak, tiribine nisu za takve stvari..okrenimo se sportu..
SMANJIMO LIGU!
neki ovdje to pravdaju, podrzavaju..drugi osuđuju...u drugom slučaju, slično u BL, Mostaru, Širokom..situacija bi bila obrnuta..što ono kažu, prvo počisti u svom dvorištu pa onda gledaj tuđe..
znam samo da je Široki kažnjen i prekdi utakmice bio radi transparenta: VUKOVAR na godišnjicu stradanja u Vukovaru..
znaci samo je to pisalo, bez ikakvih uvreda ili bilo čega..i naravno Široki je kažnjen..
SMANJIMO LIGU!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Sta nije jasno?Gradina i Gosk aut i to je to.crni89 je napisao/la:et care ko je gledo mogao se uvjerit,Piric tjst golman je klasa i branio je zicere..sumnjiv gol ba,nemoze me niko razuvjerit da se nisu vodili mutni poslovi..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Očigledno da su i zastave dio priče o PL BiH. Ne treba gurati probleme pod tepih.ZZtop10 je napisao/la:hajd ne kakite vise , ima li moderatora ovdje4 stranice o zastavama a tema premier liga bih.
- Neutralan88
- Kontakt:
Al evo smanjimo je i ostavimo npr Želju, Sarajevo, Borac, Široki i jesi li siguran da ne bi bilo problemaKevin je napisao/la:uopce me ne zanima sto je bilo na koševu, koji transparent itd, što se mene tiče neka se piše šta god hoće..ne tangira me..ali mislim da je vrijeme da se to sve izbaci sa tribina...
SMANJIMO LIGU!
P.S ovo što se desava nije sport naravno to su rane od 92-95 i ostat ce u životu do smrti naše
shvati moj post..Neutralan88 je napisao/la:Al evo smanjimo je i ostavimo npr Želju, Sarajevo, Borac, Široki i jesi li siguran da ne bi bilo problemaKevin je napisao/la:uopce me ne zanima sto je bilo na koševu, koji transparent itd, što se mene tiče neka se piše šta god hoće..ne tangira me..ali mislim da je vrijeme da se to sve izbaci sa tribina...
SMANJIMO LIGU!![]()
P.S ovo što se desava nije sport naravno to su rane od 92-95 i ostat ce u životu do smrti naše
okrenimo se sportu! -> smanjimo ligu= okrenimo se sportu, gledajmo probleme sportske, smanjimo ligu, povecajmo kvalitet..
okrenimo se sportu!aleksandar_veliki je napisao/la:Od ovog posta necemo vise o zastavama. Nemojte da brisem i banujem.
Jest mi drago da nisam bio na forumu. Cisto iz dosade bi se ukljucio u glupu raspravu i dobio ban 
- Neutralan88
- Kontakt:
Ma teško se ovo može popraviti liga je ruku na srce al svinjac veliki...
Nekad upratim 5 minuta neke utakmice, tek onako da se smijem (nažalost)
Stanje u državi je dno dna, jednostavno nije problem u broju klubova vec u novcu naravno..
Ne možes staviti kartu 20KM vec nekih 2-3 km i imas 100-500 navijaca i to je to..
Jednostavno kad se popravi stanje u politici tad ce se tek moci popraviti stanje u sportu
Stanje u državi je dno dna, jednostavno nije problem u broju klubova vec u novcu naravno..
Ne možes staviti kartu 20KM vec nekih 2-3 km i imas 100-500 navijaca i to je to..
Jednostavno kad se popravi stanje u politici tad ce se tek moci popraviti stanje u sportu
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ligu treba smanjti na 10 klubova. Sa 16 klubova se pravimo Englezi, smiješno. Uz to treba i postrožiti organizacijske kriterije, livade i šupe od svlačionica su nedopustive. Neće se ništa samo po sebi riješit'.
I, pošto neki insistiraju da treba politiku odvojiti od sporta, smatram da je odluka da svaki entitet daje obavezno po jednog novog člana PL svake godine čisto politička. Ako se već neko protivi ukidanju entitetskog sistema, onda se treba uvesti play-off gdje bi recimo prvi iz FBiH igrao protiv drugog iz RS-a i obrnuto, pa pobjednici tih mečeva da idu u PL. To je sportski.
I, pošto neki insistiraju da treba politiku odvojiti od sporta, smatram da je odluka da svaki entitet daje obavezno po jednog novog člana PL svake godine čisto politička. Ako se već neko protivi ukidanju entitetskog sistema, onda se treba uvesti play-off gdje bi recimo prvi iz FBiH igrao protiv drugog iz RS-a i obrnuto, pa pobjednici tih mečeva da idu u PL. To je sportski.
Ne mogu da dokučim smisao komentarisanja nečega što ne gledaš.Bilo je par utakmica koje su odskakale od standarda PLBiH, a skraćenjem lige bi se pooštrili i kriteriji što se tiče infrastrukture, što bi znači automatski povećanje kvaliteta lige.Neutralan88 je napisao/la:Ma teško se ovo može popraviti liga je ruku na srce al svinjac veliki...
DRUG NEBI TI PUNCA
ma kakav play off..i drugu ligu treba ujediniti sa 12-14 klubova..pa ko najbolji na kraju..kvalitet 1., a da ne govorim 2. liga je jadan do bola..pratim to malo..to je tuga..od suđenja, uvjeta, kvalitete..pa zamisli kakvi ti suci dolaze u PL kad dođu iz 2. i 1. lige, pa to je za plakat..nije ni čudo da onda i u PL nemaju pojma..DukeOfWellington je napisao/la:Ligu treba smanjti na 10 klubova. Sa 16 klubova se pravimo Englezi, smiješno. Uz to treba i postrožiti organizacijske kriterije, livade i šupe od svlačionica su nedopustive. Neće se ništa samo po sebi riješit'.
mlađe kategorije su fino sad sređene, sad još treba niže lige i PL srediti..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da ti kažem, potpuno se slažem, ali nisam siguran da bi neki, koji se danas pozivaju na sport, bili za tu ideju. Odjednom bi proradio onaj politički crv u njima.Kevin je napisao/la: ma kakav play off..i drugu ligu treba ujediniti sa 12-14 klubova..pa ko najbolji na kraju..kvalitet 1., a da ne govorim 2. liga je jadan do bola..pratim to malo..to je tuga..od suđenja, uvjeta, kvalitete..pa zamisli kakvi ti suci dolaze u PL kad dođu iz 2. i 1. lige, pa to je za plakat..nije ni čudo da onda i u PL nemaju pojma..
mlađe kategorije su fino sad sređene, sad još treba niže lige i PL srediti..
I, da budem potpuno jasan, i treće lige treba ustrojiti na regionalnom principu. Pa gdje je neko vidio da se u trećem rangu ide iz šta ja znam Ljubinja u Bosanski Novi ili iz Odžaka u Grude, to nema veze s mozgom. Meni je logičnije da se iz Ljubinja ide u Grude, a iz Odžaka u Bosanski Novi.
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Kako je krenulo Bijeljina dobija jos jednog premijerligasa Mladost Velika Obarska,ako nista kao prigradsko naselje veci su od Gabele. 
- Neutralan88
- Kontakt:
pa evo da pojasnim da me skontašbagrcavi je napisao/la:Ne mogu da dokučim smisao komentarisanja nečega što ne gledaš.Bilo je par utakmica koje su odskakale od standarda PLBiH, a skraćenjem lige bi se pooštrili i kriteriji što se tiče infrastrukture, što bi znači automatski povećanje kvaliteta lige.Neutralan88 je napisao/la:Ma teško se ovo može popraviti liga je ruku na srce al svinjac veliki...
gledam utakmice lige petice i onda kad prebacim na BHT /Arenasport BIH i vidim onaj jad tugu cemer pa fakat kako gledati
Ovamo imaš 50 000 ljudi, a u nasoj ligi 500.. ovamo trava se sija a kod nas blato ko u štali.
Ako se skoro gledala ona utakmica mladi i ona velika bara na terenu ma daj ba kako gledati ono i uživati
ja barem ne mogu da gledam 90 minuta krkanluka, nekog trcanja kao na pijaci i još diviti se ma nema šanse..
-
Bijeljina055
- Kontakt:
@neutralan
Sjaj i bijeda Holivuda!
Sjaj i bijeda Holivuda!
Nije fudbal samo lopta i 22 igraca na stadionu. Za neke tu ima jos necega. Jbg ti to ne kontas, mozda nekad i budes al ett.
- Neutralan88
- Kontakt:
Možda nekad kad mi gradski klub bude u BH telecom ligi al daj božeahmad_tz je napisao/la:Nije fudbal samo lopta i 22 igraca na stadionu. Za neke tu ima jos necega. Jbg ti to ne kontas, mozda nekad i budes al ett.
Slažem se nije nogomet lopta i 22 igraca, vec novac je nogomet danas...
Da naša liga ima milione dolazili bi kod nas vrhunski igraci a ovako odu za sicu 100.000 km jbg..
Onda kad vidim dešavanja u ligi pa i u državi naježim se i bijesan sam na ostala 2x naroda koja su manjina
Neutralan88 je napisao/la:pa evo da pojasnim da me skontašbagrcavi je napisao/la:Ne mogu da dokučim smisao komentarisanja nečega što ne gledaš.Bilo je par utakmica koje su odskakale od standarda PLBiH, a skraćenjem lige bi se pooštrili i kriteriji što se tiče infrastrukture, što bi znači automatski povećanje kvaliteta lige.Neutralan88 je napisao/la:Ma teško se ovo može popraviti liga je ruku na srce al svinjac veliki...
Jednostavno kad se popravi stanje u politici tad ce se tek moci popraviti stanje u sportu![]()
gledam utakmice lige petice i onda kad prebacim na BHT /Arenasport BIH i vidim onaj jad tugu cemer pa fakat kako gledati![]()
Ovamo imaš 50 000 ljudi, a u nasoj ligi 500.. ovamo trava se sija a kod nas blato ko u štali.
Ako se skoro gledala ona utakmica mladi i ona velika bara na terenu ma daj ba kako gledati ono i uživati![]()
ja barem ne mogu da gledam 90 minuta krkanluka, nekog trcanja kao na pijaci i još diviti se ma nema šanse..
Opet mi nisi dao odgovor.Koja je bit' komentarisanja nečega što ne gledaš ? Sam priznaš da ne gledaš utakmice, a onda govoriš da ništa ne valja.To je isto da ja počnem pisati kako u Islandskoj 3. ligi nema puno tehničara, i nešto pametovati a uopšte ne gledam tu ligu.Kontaš ti sad ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.