Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

bparena
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bparena » 07 mar 2014, 00:36

najjacajezenica je napisao/la:samo nije mi jasno sto ga ne izbaci kad je covjek trazio jos povrijednjen inache nisam protiv susica i podrzajem ga al mislim da je pojeo **** sto se tice edina i sto ga nije zamjenio
Generali ne napustaju bojiste. Susic to zna i nije ga htjeo da mjenja. Svi mi ovdje ni manje ni vise vole ili nevole Edina i ne treba da se nadmece neko da ga dokazuje. Svi mi znamo da je zablistao protiv Grcke ali od tad pa do danas spava na tim Grcima. Ja licno nemam nista protiv njega i da Bogda bude na svakoj tekmi kao prije 5-6 tekmi na toj Grckoj. Neka je slavio SP i svi smo slavili SP - ali treba da zapamti oni vatreni navijaci koji su ga docekali u BiH poslije Litvanije su isti oni vatreni koji su mu sinoc zvizdali. Mozes slavit ali i kritiku primit dostojanstveno. Samo da mu "povreda" nije bila opravdanje za hodanje i ne zelju da oznoji dres. General ne bjeze sa ratista....

@zizu1991
kakva cast ??? Njemu treba da je cast da igra pred navijacima koji za reprezentaciju bukvalno ZIVE I GINU.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 07 mar 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 07 mar 2014, 00:37

bparena je napisao/la:
najjacajezenica je napisao/la:samo nije mi jasno sto ga ne izbaci kad je covjek trazio jos povrijednjen inache nisam protiv susica i podrzajem ga al mislim da je pojeo **** sto se tice edina i sto ga nije zamjenio
Generali ne napistaju bojiste. Susic to zna i nije ga htjeo da mjenja. Svi mi ovdje ni manje ni vise ne vole Edina i ne treba da se nadmece neko da ga dokazuje. Svi mi znamo da je zablistao protiv Grcke ali od tad pa do danas spava na tim Grcima. Ja licno nemam nista protiv njega i da Bogda bude na svakoj tekmi kao prije 5-6 tekmi na toj Grckoj. Neka je slavio SP i svi smo slavili SP - ali treba da zapamti oni vatreni navijaci koji su ga docekali u BiH poslije Litvanije su isti oni vatreni koji su mu sinoc zvizdali. Mozes slavit ali i kritiku primit dostojanstveno. Samo da mu "povreda" nije bila opravdanje za hodanje i ne zelju da oznoji dres. General ne bjeze sa ratista....

@zizu1991
kakva cast ??? Njemu treba da je cast da igra pred navijacima koji za reprezentaciju bukvalno ZIVE I GINU.
BRAVO !!! odakle si da te caastim :)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 mar 2014, 00:38

soxx je napisao/la:Dobro ovaj naslov na ss kaze. Nije ni aplauze dobio dzabe, zasluzio ih je. Isto kao i zvizduke.
Njega od grcke nema, ono da kazemo "Dzeko odlicno odigrao, ili makar solidan bio." A sad kao ovu zadnju odigrao lose zbog povrede.. Nema tebe sinko vec par mjeseci.
To je tacno, isto kao sto nas nema od Grcke igracki nigdje. Postoji tu neka korelacija vjerovatno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 mar 2014, 00:40

@Nakamura
Iz Zenice ali sam nekada u vrijeme Frlje i Amarove plave sirene vjesio i na Grbavici. No to je bilo UEFA vrijeme. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 07 mar 2014, 00:44

DonCorleone je napisao/la:
soxx je napisao/la:Dobro ovaj naslov na ss kaze. Nije ni aplauze dobio dzabe, zasluzio ih je. Isto kao i zvizduke.
Njega od grcke nema, ono da kazemo "Dzeko odlicno odigrao, ili makar solidan bio." A sad kao ovu zadnju odigrao lose zbog povrede.. Nema tebe sinko vec par mjeseci.
To je tacno, isto kao sto nas nema od Grcke igracki nigdje. Postoji tu neka korelacija vjerovatno.
A Tinki, Hadzic i Medo su ga kljukali loptama, ili Mujdza, Lulic ili Ibisevic..svi su ga trazili i stvarali mu sanse, on ih nije koristio..koja taraba :mrgreen: jer on bi se trebo vjerocatno vracati i u odbranu po lopte..ne branim ga, al sto jest jest, ne sjecam se kad je zadnji put dobio centarsut na glavu, sto mu je najveca snaga ili da mu je se stvorio prostor a da ne ljepe non stop po dva igraca na njemu..jos jednom..nije on jucer dobromigro, al ko sto Don kaze, ima tu i drugih faktora odmkojih Dzeko zivi i ne moze bez njih.

:mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2014, 00:45

A ti sjeme Fahrudinee :lol: Gledajte porodicno izdanje :lol: :lol:

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 07 mar 2014, 00:46

bparena je napisao/la:@Nakamura
Iz Zenice ali sam nekada u vrijeme Frlje i Amarove plave sirene vjesio i na Grbavici. No to je bilo UEFA vrijeme. ;)
eto kad se budemo sastali dogg se na jedno pivce bar prije tekme :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 mar 2014, 00:47

Nakamura je napisao/la:
bparena je napisao/la:@Nakamura
eto kad se budemo sastali dogg se na jedno pivce bar prije tekme :)
Sve se dogovorimo - lp iz Zenice

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 mar 2014, 00:48

BH430 je napisao/la:koja smo mi stoka ebote

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 mar 2014, 00:50

mandraX je napisao/la:
ako hocete i ostanite. :? Mi ostali to nismo i volimo BiH.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 mar 2014, 01:12

Kako bi volio da ima mjerenje pa da vidimo koliko je pretrcao sinoc i koliko je pretrcao protiv Grcke u Zenici kad ih je sam pobjedio sa dva gola. Bog me ubio ako je razlika u sto metara! :roll:

Naravno, mamutima sa tribina najlakse je reci nije trcao, sta zna stoka? Boli njih briga sto nije na terenu nije bilo niti jednog kreativnog igraca ili sto za 90 minuta nismo ubacili loptu kako treba... Dzeko je valjda kriv sto kao budala nije ganjao loptu izmedju egipatskih stopera. :roll: I jasno je po reakciji bilo da je dogovor da igra 60ak minuta. Sa je onaj slon Susic imao u svojoj glavi, boga pitaj.

Jao, koja je ovo sramota. Nije se pojedinacno izdvajao krivac na terenu kad nas je Moldavija gazila na Kosevu, ali sad se nasli pacenici prozivati najboljeg igraca koji je ikada nosio nas dres... :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 07 mar 2014, 01:14

bparena je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
jarane volim i ja BiH ali mene bi bilo stid i sramota vrijedjati onako bilo koga od nasi igraca

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 mar 2014, 01:16

Jedina nada je da Dzeko i Spahic okrenu ledja Susicu...samo tako mozemo dobiti drugog selektora prije Brazila...i nikad nije kasno cak ni dan prije tekme protiv Argentine nebi bilo kasno, ali sto prije to bolje.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 07 mar 2014, 01:18

Koga bi ti stavio za selektora evo sad?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2014, 01:19

[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 mar 2014, 01:21

Format je napisao/la:Koga bi ti stavio za selektora evo sad?

Vjerujem da bi i ti bio bolji selektor od Susica ili bilo koji drugi forumas :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 07 mar 2014, 01:24

ARGUMENT je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
A Tinki, Hadzic i Medo su ga kljukali loptama, ili Mujdza, Lulic ili Ibisevic..svi su ga trazili i stvarali mu sanse, on ih nije koristio..koja taraba :mrgreen: jer on bi se trebo vjerocatno vracati i u odbranu po lopte..ne branim ga, al sto jest jest, ne sjecam se kad je zadnji put dobio centarsut na glavu, sto mu je najveca snaga ili da mu je se stvorio prostor a da ne ljepe non stop po dva igraca na njemu..jos jednom..nije on jucer dobromigro, al ko sto Don kaze, ima tu i drugih faktora odmkojih Dzeko zivi i ne moze bez njih.

:mrgreen:
Ja se ne sjecam koliko je Dzeko jucer puta loptu dotakao. Vala, ja kad bi vidio ne idu mi lopte, ne traze me. Osao bi nazad makar znaci makar da je osjetim malo, da se "igram". Al eto. Uglavnom, krivac je i Susic sto nema centarsuteva. Ybt. Mi Vedu i Dzeku u napadu imamo koji cekaju loptu na glavu a klocina gura vedu na krilo pa forsira igru kroz sredu. Pa Dzeki nek Izet i Lulic ubacuju bit cemo opasniji 3x.

Zao je meni Kolasinca i Izeta. Pogotovo drugog, gura ga cijelo vrijeme na klupu. Cak me i stid,

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 07 mar 2014, 01:30

Nije Vedo kriv, stavio ga je Pape na krilo hej na krilo, zamislite RvN na krilu.... E moj Susicu tarabo jedna...

Zeljeznicar! 1921 !

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 07 mar 2014, 01:31

Pauk je napisao/la:Jedina nada je da Dzeko i Spahic okrenu ledja Susicu...samo tako mozemo dobiti drugog selektora prije Brazila...i nikad nije kasno cak ni dan prije tekme protiv Argentine nebi bilo kasno, ali sto prije to bolje.
De ba nemoj lupati gluposti..
Znacu Dzeko i Spaha okrenu se i biraju trenera xD
Ko ce preuzet ovaj cirkus i cekati da BABO Mido napadne selektora :D

Gadi mi se pristup Dzeke sinoc..
0 cista od igranja i ponasanja, sam je kriv..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 mar 2014, 01:34

bparena je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Voliš ti i slični tebi kitu samo, čim možete 0-24h pljuvat' po svetinji.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, jasmin10, Roki50, soko i 36 gostiju.