10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 00:28

harishp je napisao/la:Usput se moze pogledati da mi nikad cestite odbrane nismo ni imali.Ko god da nam je igrao.Usput uvijek rukometasa imali i prije Mravca.
E jedino kad nam je Barbarez bio libero a i tada smo fasovali,ako hocete Dzeku na libera bujrum. :lol:
haha, mislim da smo bili jedian repka u Evropi koja je igrala s klasičnim liberom, i opet umal' s ene plasirašmo :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 00:41

VanBasten je napisao/la:
harishp je napisao/la:Usput se moze pogledati da mi nikad cestite odbrane nismo ni imali.Ko god da nam je igrao.Usput uvijek rukometasa imali i prije Mravca.
E jedino kad nam je Barbarez bio libero a i tada smo fasovali,ako hocete Dzeku na libera bujrum. :lol:
haha, mislim da smo bili jedian repka u Evropi koja je igrala s klasičnim liberom, i opet umal' s ene plasirašmo :mrgreen:
Jos unikat u svemu tome lezi sto je libero bio najbolji strelac BL :lol:
Mrtvi nam Grci koji u 20 tekmi daju ukupno jedva pola od toga golova.Nama u cetiri meca zavaljase 11 :shock:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jun 2011, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 00:46

harishp je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Jos unikat u svemu tome lezi sto je libero bio najbolji strelac BL :lol:
Fakat :lol:
Baka i njegove fiks ideje...Al najjača mu je ona izmjena u 85-86' protiv Danske. Gledam ko ulazi jel kakav napadač, kad spiker; Bulent Biščević :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 00:51

Mah,jedan pedagoski.
''Bola,Bola reci Balji da se ne zayeabaje''.
Na toj tekmi je inace pao gol ili bolje receno akcija koji ce definitivno biti #1 za uzdbenike fudbala uopste.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 00:53

Mrtvi nam Grci koji u 20 tekmi daju ukupno jedva pola od toga golova.Nama u cetiri meca zavaljase 11 :shock:
Ma druže, da su nam dali i 20, samo da ne uđe onaj na Koševu 1997. Kiša iz neba iz zemlje, raja nabrijana ko tek ono iz rata, fulamo šanse, Kodro, Bolić.... Igramo ba i dobro što je najgore...napravi faul, čini mi se Katana, nek me isprave neko ako griješim...iskosa ba, očajna pozicija az šut, i uđe majku joj ****...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 00:55

harishp je napisao/la:Mah,jedan pedagoski.
Na toj tekmi je inace pao gol ili bolje receno akcija koji ce definitivno biti #1 za uzdbenike fudbala uopste.
S Baljićem odpočetka, ako ne utakmice, bvar poluvremena, uvjeren sam i sad kao što bi i tad, da bi im zabili onaj drugi go. Baka ga uvede, negdj eu 70-oj minuti, i odmah dar mar nastade pred golom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 01:05

VanBasten je napisao/la:
Ma druže, da su nam dali i 20, samo da ne uđe onaj na Koševu 1997. Kiša iz neba iz zemlje, raja nabrijana ko tek ono iz rata, fulamo šanse, Kodro, Bolić.... Igramo ba i dobro što je najgore...napravi faul, čini mi se Katana, nek me isprave neko ako griješim...iskosa ba, očajna pozicija az šut, i uđe majku joj ****...
E to je ono,kad mi ovi ''novi''uhvate kao ne igramo lijepo za oka.
Dabogda mi najruzniji fudbal igrali tri puta ruzniji od Grka ali vise da odemo tamo gdje je i Slovencima dodijalo. :lol:
Haman rahmetli Katana je bio u vezi faula.Tad sam zamalo upalu pluca zaradio,bem ti kisu. :oops:
Taj gaf Bake je bio u Danskoj na Parkenu.Kao i ona akcija.
A na Kosevu je Balja zamjenio Spahica odmah u drugom poluvremenu.
Koje smo mi ohrdine u Danskoj imali a onako ih razvalili.Hrgovic,Berber,Biscevic,Grujic,Beslija i da Mulina :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2011, 01:13

VanBasten je napisao/la:
harishp je napisao/la:Mah,jedan pedagoski.
S Baljićem odpočetka, ako ne utakmice, bvar poluvremena, uvjeren sam i sad kao što bi i tad, da bi im zabili onaj drugi go. Baka ga uvede, negdj eu 70-oj minuti, i odmah dar mar nastade pred golom.
Na onoj utakmici na Parkenu smo igrali sjajno ,Danci nisu imali šanse onda
A ostaje ona Kristićeva

Baljić ,otvara se Barbarez vidio je to Baljić ,goooooool 1:0 vodi BIH na Parkenu ;)
A drugi je bio majstorluk ,Barbarez ,Džemo ,Bešlija i Baljić na kraju ,ma ko juče se one utakmice sjećam

Na Koševu nismo imali sreće ,malo i Uefa umješala prste ,ali smo se i izmašili pred kraj Baljić najviše ,Slišković je kasnije rekao da je pogriješio što je Baljića i Bišćevića ostavio na klupi,kaže oni su mu bili najzaslužniji za pobjedu u Kopenhagenu ,Biščević kontroliso sredinu terena i Gravesena zatvorio a Balju smo vidjeli na djelu .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 jun 2011, 01:15

Fenomenalni postovi. Veliki naklon za kolege iznad. :)

A nije ni čudo, s obzirom ko piše. ;)
Nemojte da vas ja prekidam, u prolazu sam samo ...vi nastavite, sa vašim (pri)sjećanjima. 8-)

Hellas je dobra proba.
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 11 jun 2011, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 01:16

E to je ono,kad mi ovi ''novi''uhvate kao ne igramo lijepo za oka.
Dabogda mi najruzniji fudbal igrali tri puta ruzniji od Grka ali vise da odemo tamo gdje je i Slovencima dodijalo. :lol:
Haman rahmetli Katana je bio u vezi faula.Tad sam zamalo upalu pluca zaradio,bem ti kisu. :oops:
Taj gaf Bake je bio u Danskoj na Parkenu.Kao i ona akcija.
A na Kosevu je Balja zamjenio Spahica odmah u drugom poluvremenu.
Koje smo mi ohrdine u Danskoj imali a onako ih razvalili.Hrgovic,Berber,Biscevic,Grujic,Beslija i da Mulina

Aaaa, mislio si na onu, kad DŽemica odigra petu za Bešliju (meni oči stale :lol: ) a ovaj unutra za Baljića... Znaš ba da su se ismijavale s nama dasnke novine, jer smo došli s 14, 15 igrača, kao doveli malonogmetnu ekipu :lol:

A ja sam otišao na onu s Koševa, i ono je bila školsa, lopta na krilo za hasana ovaj pogađa Bolu u raif :mrgreen: , Bola rutinerski pored Šmajhela :mrgreen: . Tu je utakmicu Balja trebao početi. Al eto... To je bio dan, kakav baraž s Portugalom, ja s drugom išao, a ovaj već za doručak ubiVen ko Kenedi, negdje je našao naku zastavu Porugala....i cjelim puted do Koševa budala se skiči, vrišti ogrnut zastavom: Idemo u Portugal :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 01:27

Tad je Spahic beka igrao i onda Baljica ubacio umjesto njega.
Tad smo imali najjacu ekipu sto smo ikad mogli imati.Ali djabe da smo godinu dana se ganjali,nebi taj gol zabili.
Zato kazem,ubi nas posrani mentalitet.
Eh da,jel ono Sorensen, Begsonov jaran branio :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jun 2011, 01:34, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2011, 01:33

harishp je napisao/la:Tad je Spahic beka igrao i onda Baljica ubacio umjesto njega.
Tad smo imali najjacu ekipu sto smo ikad mogli imati.Ali djabe da smo godinu dana se ganjali,nebi taj gol zabili.
Eh da, jel ono Sorensen, Begsonov jaran branio :mrgreen:
Ja mislim da jeste,ma ja ba nije nas htjelo tad i jbg

Ma imali smo odbranu jaku tad bar ,a ni veza i napad nisu kaskali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 01:35

geronimo je napisao/la:Fenomenalni postovi. Veliki naklon za kolege iznad. :)

A nije ni čudo, s obzirom ko piše. ;)
Nemojte da vas ja prekidam, u prolazu sam samo ...vi nastavite, sa vašim (pri)sjećanjima. 8-)

Hellas je dobra proba.
Malo smo se zanijeli, ja garant :)
jbg, jest da se nismo nigdje plasirali dosad, ali ima čoe'k hejbet nekih uspomena koje će ostati tu do kraja. Neke od njih će ostati i srcu draže sigurno i od eventualnih budućih uspomena na plsman na veliko takmičenje.
Ne znam, meni je i sad draža pobjeda nad Danskom an Koševu od 3:0, koja nam nije nešto specijalno značila, od svih pobjeda u prošlim kvalifikacijama. Pa i utakmica u zagrebu s Htvatima, koju smo izgubili, ali smo skupo naplatili kožu. Dva put smo ušutili Maksimir, dva puta, i to reprezentacija koja ne treba da postoji po riječima tadašnjeg Hr. izbornika Ćire. Ili ona pobjeda protiv Italije u prijateljskoj. Poseban naboj je tad bio, atmosfera u gradu, među ljudima....ono, nije nam toliko bio važan ni rezultat koliko činjenica da igramo, da pokažemo svijetu da smo živi..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 01:38

legenda reala je napisao/la:
harishp je napisao/la:Tad je Spahic beka igrao i onda Baljica ubacio umjesto njega.

ZAr niej Šmajhel? Nije, upravu ste. On je branio u ciklusu prije.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2011, 01:40

VanBasten je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:

ZAr niej Šmajhel? Nije, upravu ste. On je branio u ciklusu prije.
Ja mislim da je Šmajhel već 2003 bio završio reprezentativnu karijeru ,i tad je branio Sorensen

A meni je najdraža ova pobjeda sa Parkena ,nikad slabiji ,a nikad bolje odigrali ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 01:54

Valja prelomiti i ove tzatzikije i malake makar jednom.
Pape je vec prelomio sa Rumunima.Jer za neupucene do Papeta smo sa Rumunima imali skor 0-5 i go-vno od bodova. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2011, 01:59

harishp je napisao/la:Valja prelomiti i ove tzatzikije i malake makar jednom.
Pape je vec prelomio sa Rumunima.Jer za neupucene do Papeta smo sa Rumunima imali skor 0-5 i go-vno od bodova. :mrgreen:
Bili smo im mušterija, što jes' jes.
Onaj gol Muntenua mislim, u revanšu u Ruminiji :shock:
Izvio se Gušo koliko je dug, al jopet prekratak.. :mrgreen:
Jesu to bile lude kvalifikacije Bože sačuvaj..
Prijateljska s Velsom je bila prekretnica, poslije nje dođe Parken i sve se promjeni za časak..

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 11 jun 2011, 02:04

Na onoj utakmici na Parkenu smo igrali sjajno ,Danci nisu imali šanse onda
A ostaje ona Kristićeva

Baljić ,otvara se Barbarez vidio je to Baljić ,goooooool 1:0 vodi BIH na Parkenu ;)
A drugi je bio majstorluk ,Barbarez ,Džemo ,Bešlija i Baljić na kraju ,ma ko juče se one utakmice sjećam

Na Koševu nismo imali sreće ,malo i Uefa umješala prste ,ali smo se i izmašili pred kraj Baljić najviše ,Slišković je kasnije rekao da je pogriješio što je Baljića i Bišćevića ostavio na klupi,kaže oni su mu bili najzaslužniji za pobjedu u Kopenhagenu ,Biščević kontroliso sredinu terena i Gravesena zatvorio a Balju smo vidjeli na djelu .[/quote]

Eh ... Kako sam te noci plakao , to mi je bila prva utakmica koju sam otisao gledati na Stadion . Prvo dobijamo Dance 0-2 pa Norvezane ma bilo je svasta u toj grupi ali opet ova utakmica nekontam kako nismo mogli pobijediti :(
Koševo je bilo puno sve je bilo spremno za prvo mjesto i opet :( ! Prvo se govorilo da ce se igrat u Zenici onda su ovi Delegati govorili kako nas smatraju Huliganima i Vandalima nakon Belaya u Danskoj i na kraju donose odluku Nema prava ili licencu BP da se igra na njemu ova utakmica . Neznam sta bi bilo kad bi biloo ali .......
Na kraju ma to je sve dogovr bio da se hebe pa mi gol smo dali oko 40 cini mi se i do kraja nismo mogli :evil: !
- A Norveska za baraz uzela jadnog Luksemburga 1-0 ako je ista iskreno trebalo mi smo ga zasluzili a Rumuni prvo jer su najbolji bili tad ali eto ko ga hebe .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2011, 02:07

VanBasten je napisao/la:
harishp je napisao/la:Valja prelomiti i ove tzatzikije i malake makar jednom.
Bili smo im mušterija, što jes' jes.
Onaj gol Muntenua mislim, u revanšu u Ruminiji :shock:
Izvio se Gušo koliko je dug, al jopet prekratak.. :mrgreen:
Jesu to bile lude kvalifikacije Bože sačuvaj..
Prijateljska s Velsom je bila prekretnica, poslije nje dođe Parken i sve se promjeni za časak..
U toj grupi se nije znalo ni ko pije ni ko placa.Svako svakoga.Cak smo na guzove i Luxemburg dobijali.
Protiv Velsa Bakica nam je nasao Velagice,Muline.Miskovice :mrgreen:
Valjalo koju pinku umociti. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 jun 2011, 07:30

Do sada smo s Grčkom odigrali 4 utakmice, a to su:

01.09.1996. Grčka - BiH 3-0
02.04.1997. BiH - Grčka 0-1
11.10.2006. BiH - Grčka 0-4
13.10.2007. Grčka - BiH 3-2 (Hrgović i Ibišević za nas)

Teško mi s njima igramo (11-2 gol razlika :| )...
Čelik Zenica 1945

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.