Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mozda su smece od novina ali mora se priznati da su engleski tabloidi majstori za naslove, Gone in 43 Dzekonds hahah genijalno 
Sta bi dao da si na mom mjestu
Da te mrze a da ti se dive
Sta bi dao za veliku gestu
Mjesto svoga da tvoj zivot zive.

Da te mrze a da ti se dive
Sta bi dao za veliku gestu
Mjesto svoga da tvoj zivot zive.
Kako je igrao Negredo ljudi. Jeli "grizao" na terenu ??
sinoć nisam imao priliku gledati utakmicu, ali po onome što sam pročitao izgleda da je super odigrao.. jako mi je drago, ovako može povećati interes drugih klubova, pogotovo ako ove igre prenese u reprezentaciju.. (očito da na njega utiču sve priče medija, pa hoće da im iz inata pokaže kako može biti bolji).
čini se kao da mu je dobro u cityju, ali najrealnija i najpametnija odluka njemu kao igraču je odlazak, jer u cityju nikada neće imati status kao nekada u wolfsburgu ili kakav bi sada imao u nekim drugim klubovima.
čini se kao da mu je dobro u cityju, ali najrealnija i najpametnija odluka njemu kao igraču je odlazak, jer u cityju nikada neće imati status kao nekada u wolfsburgu ili kakav bi sada imao u nekim drugim klubovima.
dugo te nije bilo, @romanista..Ajax je napisao/la:Kako je igrao Negredo ljudi. Jeli "grizao" po terenu ??
Normalno, pojeo svu travu.Ajax je napisao/la:Kako je igrao Negredo ljudi. Jeli "grizao" na terenu ??
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Kakav crni Romanista sad ?? Pa jeste li pojedini normalni. Te hogar, te zuti mrav, te romanista, te apolo. te prodavac legeinih dresova. Ohani malo sine dragi. Sta nemas nista pametnije za radit nego citat postove i analizirat ko je ko ??
Nego to sam rekao zbog toga. Jel koliko se sjecam. Bile su salve napada na Dzeku, u stilu da je totalni amater. Na ovom forumu. I da je Negredo izmislio fudbal za njega. A Dzeko da kao samo seta okolo. Bas kao sto traju mjesecima napadi na Papeta na ovom forumu. ( za koje je on sam jednim djelom kriv mora se priznati, ali ne u tolikoj mjeri ).guber_90 je napisao/la:Normalno, pojeo svu travu.Ajax je napisao/la:Kako je igrao Negredo ljudi. Jeli "grizao" na terenu ??
Bas mi je drago za Dzeksona. Uvjek sam mislio da treba da zamjeni klub ali vise nisam siguran. Sad je u pole positionu. Ako odigra protiv Arsenala dobro i zabije, kao do kraja prvenstva. On je na konju. Ipak Njemacka liga ili Serie A je **** za EPL, sto jest jest. Bolje mu je tu ostati. Ako se izbori za vazniju ulogu. Na jako je dobrom putu. Nikad boljem , a ovaj trener mu izgleda i vjeruje i drzi ga unutra, dok je u formi.
Sta Dzeko uradi Moyesu

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 mar 2014, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Edinu bi protiv Arsenala trebala biti valjda stota tekma u EPL. (ako sam ja dobro razumio engleske medije)
Znaci jubilarna 100.
Znaci jubilarna 100.
Ja gotivim Arsenal kao klub al' neka im vala zabije tricu. Nece oni uzeti EPL ove godine kako god.SamoZeljo je napisao/la:Edinu bi protiv Arsenala trebala biti valjda stota tekma u EPL. (ako sam ja dobro razumio engleske medije)
Znaci jubilarna 100.
Da nisam ni ja to znao, ali tako je. Cuo sam kad ga je novinarka pitala poslje tekme. Ma na konju je Dzeko. Jos samo da bude igrao Kolarov ili bar Jojo protiv Arsenala. I bti ce mu jos lakse. Arsenal mu je uvjek lezao kao i Tottenham. Jer to su ekipe koje igraju meksi fudbal. Od Uniteda. Mertesacker ne moze da zaustavi realno Dzeku u ovakvoj formi. A Koscielny je neznam dali znas rovit.SamoZeljo je napisao/la:Edinu bi protiv Arsenala trebala biti valjda stota tekma u EPL. (ako sam ja dobro razumio engleske medije)
Znaci jubilarna 100.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 mar 2014, 16:43, ukupno mijenjano 3 puta.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
7 golova u 8 utakmica Edina Dzeke protiv Manchester Utd-a
walk on with HOPE in your heart
Dzeko ubica Uniteda hehe mora da je zaradio zesceg sevapa kad je ugostio onih 6 likova iz SA. Ljudi molili Boga da Dzeko zabije go, a on ubode 2 hehe, Dao Bog da zabija svaku tekmu po 2, Insha'Allah.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Najbolja motivacija Edinu je vjecito mu prijetit klupom ili da ce ga City prodat. Najgore sto mu mozes rec je da ne brine i da je on prvi napadac 100%. Samo steta sto mu ne mozemo ovakvu motivaciju dat u repki.
Ako ima download cijele utakmice, s komentarom M. Taylora i G. Nevillea, cijenio bih da ostavi link.
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
Evo pokusaj odavde skinutfloyd je napisao/la:Ako ima download cijele utakmice, s komentarom M. Taylora i G. Nevillea, cijenio bih da ostavi link.
http://www.fullmatches.net/man-united-v ... -mar-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje imas takodjer citavu utakmicu za gledat u HD, samo nisam siguran da li se moze skinut
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... ter-city-2" onclick="window.open(this.href);return false;
naravno s komentarom M. Taylora i G. Nevillea
walk on with HOPE in your heart