Armin Gigović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JayCatwright
Kontakt:

Re: Armin Gigović

Post Postao/la JayCatwright » 18 nov 2025, 23:45

Moras biti blago retardiran da gledas ovog vise od par utakmica i da vidis nesto o njemu sto nas dovodi do zakljucka da je 70% foruma retadirano. Lik nema aspekt igre u kojem je dobar

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 18 nov 2025, 23:52

Daleko najviše razočarao od svih igrača koji su se godinama zazivali na forumu a uspjeli smo ih privoliti da igraju za nas.
Ovo što on igra je teški kriminal.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 18 nov 2025, 23:59

Koja je njegova prirodna pozicija, AMF ili CMF?
Jer u reprezentaciji ne igra ništa.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

tuzlak94
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak94 » 19 nov 2025, 00:02

FoxMulder je napisao/la:
18 nov 2025, 23:59
Koja je njegova prirodna pozicija, AMF ili CMF?
Jer u reprezentaciji ne igra ništa.
Ne pomaze u fazi odbrane a ne pomaze ni u fazi napada. Jedan od najgorih igraca Young Boysa ove sezone, dva crvena kartona u zadnje dvije utakmice za klub. Za par godina ce igrati u nasoj ligi.

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 19 nov 2025, 00:27

Mislim da ovo treba biti pokazatelj Barbarezu da ovaj igrač nije neko kome može vjerovati! U ovim prelomnim utakmicama, a skoro u svakoj koju je igrao, jednostavno nema tu magiju koja je potrebna za reprezentativni fudbal!

Volio bih da ne uzima nekom mjesto! Kad je ušao u par navrata totalno bezglavo kretanje.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 nov 2025, 10:05

Ogromna enigma lik. Niti znamo koji tacno poziciju igra, niti za sta ga je najbolje koristiti, a bgm ni njegove karakteristike. Od svih ovih novih ubjedljivo najvece razocarenje, a mozda smo najvise ocekivali od njega na pocetku...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 19 nov 2025, 12:00

JayCatwright je napisao/la:
18 nov 2025, 23:45
Moras biti blago retardiran da gledas ovog vise od par utakmica i da vidis nesto o njemu sto nas dovodi do zakljucka da je 70% foruma retadirano. Lik nema aspekt igre u kojem je dobar
Ma 70% foruma je vidjelo da igra u Bundesligi i to ga je zacementiralo, iako u praksi nije ništa pokazao što bi ga izdvojilo u odnosu na ostale veznjake, osim loše konkurencije. A nije da nije imao kad pokazati, od debija do ovog dvomeča bio je zavaren za startnu postavu.

Drago mi je da mu je sad spušten status na igrača rotacije jer kad imaš opciju da njega držiš na klupi, otvaraju nam se i neke druge opcije. Naprimjer, ja sam ubijeđen sad kad imamo i Esmira i Kerima, da bi Hajradinović kao kreativac procvjetao između njih dvojice, i ako mu oporavak prođe dobro to bi mogao biti pun pogodak. Isto tako, gledajući Kerima - zna povući loptu, ima dobar pas i pregled igre, šut iz daljine - ne vidim nijedan razlog što ne bi mogao odgovoriti zadatku te neke desetke, a na krilu onda svakako imaš Memića.

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 19 nov 2025, 12:43

DamirT je napisao/la:
19 nov 2025, 10:05
Ogromna enigma lik. Niti znamo koji tacno poziciju igra, niti za sta ga je najbolje koristiti, a bgm ni njegove karakteristike. Od svih ovih novih ubjedljivo najvece razocarenje, a mozda smo najvise ocekivali od njega na pocetku...
Najbeskorisniji igrač u ekipi, i to ubjedljivo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AndreWilliams, Beduin, Confiance, DjaniTarik, Edincapitano, GG3, Google Adsense [Bot] i 69 gostiju.