Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... U-fan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije neki izvor, ali ih ima jos, mrsko mi lijepiti.
Nije neki izvor, ali ih ima jos, mrsko mi lijepiti.
Celik!3,2,2.
Od njega je vise i Bog odustao sto se fudbala ticefrankqqqqq je napisao/la:
Hafiz ligamente mora operisat nema ga do marta, koliko mi je tog čovjeka žao.. al mislim da od njegove fudbalske karijere više ništa nema..
I to lik se povredio radeci vijezbe za oporavak!
Odnosno obnovio povredu...
Ma meni gore nisu jasni oni koji su ga racunali za bilo sta, njegovo je zavrseno jos prosle godine kada je ligamente prvi puta povredio...

Ma meni gore nisu jasni oni koji su ga racunali za bilo sta, njegovo je zavrseno jos prosle godine kada je ligamente prvi puta povredio...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trebaju u klubu maksimalno podržati Diabyija i ne treba odustati od njega.
Danas nema prenosa na SK valja se peglat po steamovima.....
Očekujem da bi Santi mogao zaigrati od početka,kao i Sagna....
Ovo ce biti sigurna tri boda za ostanak na čelu tabele.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Orion87 je napisao/la:Danas nema prenosa na SK valja se peglat po steamovima.....
Mozda BHT bude prenosila

Ma kaki
Ja sam igro 1/1 pa ćemo vidjet 
Mislim da je to poklon kvota

Mislim da je to poklon kvota

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sastavim listic i hocu da krenem da uplatim i kontam se nesto stavio sam Arsenal ,1.3 kvota treba da me syebu i vratim se prekrizim i stavim Sarajevo 1 i Bayern 1.
Ako prodje Arsenal a jedan od ova 2 para me obore tacno cu da se pojedem od muke.
Ako prodje Arsenal a jedan od ova 2 para me obore tacno cu da se pojedem od muke.
1946
posto na livescores-u pise da se igra u 16.00 jeli to u 16 ili 17.00 posto nase i eng.racunjanje nije isto, znam da je 1h.razlike vise za nas.
I to vezano za temu, trebali bi se moderatori malo zapitati da li onu postuju pravila foruma i da li rade sa kodexima ovog foruma, da li imaju kriterij prema svim clanovima ovog foruma ili su skloni diskriminaciji pojedeinh forumasa.
Ako ce raditi neka rade ali kako treba, ako ne neka onda prepuste posao nekome ko zna kako se ovo radi.
I to vezano za temu, trebali bi se moderatori malo zapitati da li onu postuju pravila foruma i da li rade sa kodexima ovog foruma, da li imaju kriterij prema svim clanovima ovog foruma ili su skloni diskriminaciji pojedeinh forumasa.
Ako ce raditi neka rade ali kako treba, ako ne neka onda prepuste posao nekome ko zna kako se ovo radi.
Gunner4ever
Daj ba gdje ce te syebat sigurnije je od BayernaHead je napisao/la:Sastavim listic i hocu da krenem da uplatim i kontam se nesto stavio sam Arsenal ,1.3 kvota treba da me syebu i vratim se prekrizim i stavim Sarajevo 1 i Bayern 1.

@Arsenator u 16 je tekma ..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Ako naletite na neki dobar link, kacite
prenosi SporKlub 4!
Idemo danas po tri aBd!
Idemo danas po tri aBd!
- Ozymandias
- Kontakt:
Orion87 je napisao/la:Danas nema prenosa na SK valja se peglat po steamovima.....
Ma nece ni Santi ni Sagna u prvoj biti, nisu jos fit potpuno, mozda udju u drugom poluvremenu.
Santi prva, ramsesa nema, bez ramiza smo nestabilnini
-
- Kontakt:
sam si rekao santi prva ramiza nema, logicno. mora neko cuvat ledja santiju i ozilu, a ramsey je precesto u napadu.
formacija je logicna sto se tice onog dijela na papiru, na terenu cekamo da vidimo
. joj joj koliko mnogo kreativaca 
formacija je logicna sto se tice onog dijela na papiru, na terenu cekamo da vidimo

Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Arteta, Flamini, Cazorla, Ozil, Giroud (A)
Subs: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Jenkinson, Rosicky, Ramsey, Bendtner
Subs: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Jenkinson, Rosicky, Ramsey, Bendtner
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 19 okt 2013, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Arteta, Flamini, Cazorla, Ozil, Giroud.
Nadam se da ce te Bauern oboriti.Head je napisao/la:Sastavim listic i hocu da krenem da uplatim i kontam se nesto stavio sam Arsenal ,1.3 kvota treba da me syebu i vratim se prekrizim i stavim Sarajevo 1 i Bayern 1.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Napokon Santi i Mesut, da vidimo kako ce sve to da funkcionise, ne mogu docekat da prodje jos ovih pola sata.
COYG
COYG
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.