RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
https://i.ibb.co/fxkM8Sy/S91123-150719.jpg
nije penal nikako , ubjedili ste me
nije penal nikako , ubjedili ste me
Pa pokušajte razumjeti fudbalska pravila. Ova slika koja je postavljena iznad pokazuje gdje je PAD. To nije bitno. Znači, ko u skeču nadrealista, fazon se baciti u kazneni prostor? Faul je tamo gdje KONTAKT prestaje. Šabanović je pustio Fajića prije kaznenog prostora.
Protiv BATE Borisova, vrlo jasno, Lazić čuva igrača Borisova za rame makar 1m u kaznenom prostoru. Dakle, jasan penal.
Slažem se da je suđenje loše, ali Petrović jučer nije napravio veću grešku. Odnosno, u utakmici sa nekoliko sumnjivih detalja, odlično je ocijenio svaki. Čovjek je naš najbolji sudija i bezveze se diže pompa, jer se ne znaju tumačiti pravila.
Protiv BATE Borisova, vrlo jasno, Lazić čuva igrača Borisova za rame makar 1m u kaznenom prostoru. Dakle, jasan penal.
Slažem se da je suđenje loše, ali Petrović jučer nije napravio veću grešku. Odnosno, u utakmici sa nekoliko sumnjivih detalja, odlično je ocijenio svaki. Čovjek je naš najbolji sudija i bezveze se diže pompa, jer se ne znaju tumačiti pravila.
Bas me zanima sta bi bilo da su trcali u suprotnom pravcu, tj da je naguravanje pocelo u 16, a pad zavrsio van 16..bi li se onda sviralo na pocetku faula ili na kraju!
Dzaba se prepiremo.
Evo u pon. ce reci da je penal cist ili nije, ali sta imamo od toga da kazu da je bio.
Dzaba se prepiremo.
Evo u pon. ce reci da je penal cist ili nije, ali sta imamo od toga da kazu da je bio.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Iskreno, irelevantno totalno inače, sve dok govore ljudi iz saveza. Kad dovedu nekog nezavisnog, pa bude objašnjavao, onda će to biti uredu. Ovako, dovode ljude koji su povezani sa sudijskom organizacijom i koji 50% objasne kako treba, a 50% kako njima odgovara. U tom smislu, ako se naklate na Petrovića, reći će da je pogriješio, a mnogo realnije, braneći sebe, reći će da su odluke ok.

U svakom slučaju, u pravi si da se nema ništa od analize nakon svega. Suđenje od vrha treba popravljati, a to su prvo ovi koji to nadgledaju, delegiraju itd. Ovi koji sude su najmanji problem.
Dabogda vas iduće kolo zapalo ovako posteno suđenje .
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- samoOlimpick
- Kontakt:
Evo ti odmah krenulo kad budemo imali ekipu. Evo ja prvi koji sam pljuvao po igračima kažem da sarajevo niša igrački nije jače. Bili su jači u boje utakmice za ta 3 igrala više u crno žutom. Naši igrači trenutni mogu sa svakim igrat egal,posebno na domaćem terenu. Al hajde nemoj se zamjerit Divovima. Gu zili su nas i gu zit će nas uvijek dok na ovo mi žmurimo. Kaostariji brat koji te opali po glavi kadgod njemu nešto treba a inače je super
-
- Kontakt:
Sarajevo nije jace od nas koji igramo bez krila od pocetka prvenstva i sa 4-5 poluinvalida u prvih 11? Drug budi realan malo.samoOlimpick je napisao/la: ↑24 nov 2019, 16:50Evo ti odmah krenulo kad budemo imali ekipu. Evo ja prvi koji sam pljuvao po igračima kažem da sarajevo niša igrački nije jače. Bili su jači u boje utakmice za ta 3 igrala više u crno žutom. Naši igrači trenutni mogu sa svakim igrat egal,posebno na domaćem terenu. Al hajde nemoj se zamjerit Divovima. Gu zili su nas i gu zit će nas uvijek dok na ovo mi žmurimo. Kaostariji brat koji te opali po glavi kadgod njemu nešto treba a inače je super
Forzza Velez
Dovedimo Salčina, Pecu i Velića na zimu, protutnjaćemo ligom 

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Hoće brato abd, bumerang ce im se vratiti iduće kolo kada ih Zeljo u gradskom derbiju nakanta usred Koševa minimum 2 razlike više .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Bio je pristao da dođe i obecao5sve spremno bilo, ali je izradio i klub i trenera, zašto?Eto nek kaže on...drakensang je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:26S Demirom na krilu bi imali bar 3 pobjede vise. Igrac koji pravi razliku
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma koga god dovedemo bit ce bolji od ovih sto ih bolo k za Velez i poslje ovake utakmice izlaze u provoddrakensang je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:26S Demirom na krilu bi imali bar 3 pobjede vise. Igrac koji pravi razliku
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma to je vjerovatno jer se Radnik ugurao nekako u Europu. A da bi nam valj'o trenutno - valj'o bi itekako. Bukvalno nemamo desnog krila, osim eto Cvijanovića. Nama Meša glumi krilo.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Idemo dalje Rođeni, glavu gore! Sto je bilo,bilo je. Ostaje iza nas
Okrecemo se radniku i zelji pa sta Bog da. Nema potrebe raspravljati vise za Sarajevo, njima su 3 boda upisana i tu se prica zavrsava. Avanti!
Okrecemo se radniku i zelji pa sta Bog da. Nema potrebe raspravljati vise za Sarajevo, njima su 3 boda upisana i tu se prica zavrsava. Avanti!
-
- Kontakt:
Sve je bilo zavrseno ali je propao dogovor jer je Radnik upao u doigravanje za Europa Ligu umjesto Zelje. Mislim da na ljeto ide iz BiH svakako.emil02in je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:33Bio je pristao da dođe i obecao5sve spremno bilo, ali je izradio i klub i trenera, zašto?Eto nek kaže on...drakensang je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:26S Demirom na krilu bi imali bar 3 pobjede vise. Igrac koji pravi razliku
Forzza Velez
- samoOlimpick
- Kontakt:
E čuj Peco igrač koji pravi razliku
MItomanija nivoa Seid najbolji veznjak u državi
Treba mu 504 minute da zabije gol, kakva mašina

Ne znam majke mi koji ste se klinac svezali Pece. Dovoljno je lojalnost pokazao čim su se vrata Evrope odškrinula za Radnik. Takvim šupcima bi vrata zatvorio isto ko i ovim što su za komšije igrali, da su ne znam kakvi majstori... Ako je istina da je bio sve dogovorio sa nama, i onda uradio šta je uradio da mi je babo za mene je tu priča završena. Gloryhunterima i šupcima nije mjesto u Veležu što se mene tiče.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Sta cemo sa ovim sto se opasno spominje po gradu a igrao je za komsjije?*p!p!t@* je napisao/la: ↑25 nov 2019, 12:17Ne znam majke mi koji ste se klinac svezali Pece. Dovoljno je lojalnost pokazao čim su se vrata Evrope odškrinula za Radnik. Takvim šupcima bi vrata zatvorio isto ko i ovim što su za komšije igrali, da su ne znam kakvi majstori... Ako je istina da je bio sve dogovorio sa nama, i onda uradio šta je uradio da mi je babo za mene je tu priča završena. Gloryhunterima i šupcima nije mjesto u Veležu što se mene tiče.
Šta ćeš mu kralju na tri godine ga potpisali... Ja mu ne mogu ništa...DembaBa21 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 12:25Sta cemo sa ovim sto se opasno spominje po gradu a igrao je za komsjije?*p!p!t@* je napisao/la: ↑25 nov 2019, 12:17Ne znam majke mi koji ste se klinac svezali Pece. Dovoljno je lojalnost pokazao čim su se vrata Evrope odškrinula za Radnik. Takvim šupcima bi vrata zatvorio isto ko i ovim što su za komšije igrali, da su ne znam kakvi majstori... Ako je istina da je bio sve dogovorio sa nama, i onda uradio šta je uradio da mi je babo za mene je tu priča završena. Gloryhunterima i šupcima nije mjesto u Veležu što se mene tiče.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Momak idi klikera igraj, Peco je prekucao našu ligu, covjek igra citavu stranu po 90 minuta braco i ti pises daje gol svako 500 minuta.Da je u nas nebi imali 19 nego 29 bodova.samoOlimpick je napisao/la: ↑25 nov 2019, 04:19E čuj Peco igrač koji pravi razliku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MUSVDG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.