E jbg onda kukaj josSarajlijc@ je napisao/la:Kralju zato sto Said ne moze pretrcati oko 10 km koliko Ses pretrci svaku tekmu i nije prgav i defanzivan igrac kao SesarKrajPrice je napisao/la:Ma ima rijesenja uvijek,zasto ne pokusati sa Saidom na njegovoj poziciji,a u vatru gurnuti nekog napadaca.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
powerplay je napisao/la:Čomor je igač koji pretrči koliko i Sesar i jedini koji je koliko toliko mogao poklopiti njegov poziciju, znao sa da ćemo zakukati za njim
Comor je igrac koji moze zakrpiti bilo koju poziciju na terenu, e jos ga na Golu nisam gledo
Pitari, izgubili ste velikog covjeka, Hordasa od glave do pete!
Jos uvijek ne mogu da vjerujem sta se desilo.
Vojo kralju pokoj ti dobroj i veseloj dusi i da ti je laka nasa bosanska gruda brate...(
Jos uvijek ne mogu da vjerujem sta se desilo.
Vojo kralju pokoj ti dobroj i veseloj dusi i da ti je laka nasa bosanska gruda brate...(
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
-
samosarajvo
- Kontakt:
kvesic vrijedi mozda ne bas tolike pare, ali sigurno vrijedi pun, dok je cola puno slabiji i puno manje vrijedi, dok zlatkovic i tatomirovic, tatomirovic prelos u ofanzivi, ne prelazi svoju polovicu, a znamo sta je zadatak bekova, dok za zlatkovica ne znam sta reci, ali sigurno je da ne moze otici za 200 000 eura, dok bi se o tatomirovicu dalo diskutovati zbog duzine ugovora, kojeg je nedavno produzio.smijesna ti je prica poredjenja kvesica i zlatkovica bgm.[/quote]ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: De nam više recite za sta nam dolaze racuni 400 ili 500k ? Vi znate a mi ne znamo za to?
Sta je to? Jesu to kazne ili nesto više što vi navijaci zeljeznicara znate a mi kao ne znamo???
Previše ste vi svoje napuhali....ove godine ste mnogo lošiji nego prošle..ali imate pomoc "vanzemaljaca" pa vam pobjede i kad ste najlosiji ne dolaze u pitanje
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nisu nadoknadivi, daleko smo deficitarni protiv jacih ekipa na tim pozicijama, a bas si dobro opisao, igraci Zelje na istim pozicijama vrijede 3 puta vise od igraca Sarajeva, osim mozda par pojedinaca... Kakav Zlatkovic, kakav Tatomirovic BGTE, ko je cuo za njih ???? Ko igra u mladoj reprezentaciji ??? Nisi dobar, ebu te vanzemaljci u mozak...samosarajvo je napisao/la: Zlatkovic i Tatomirovic ne vrijede 200.000 eura ali zato Colic i Kvesic vrijede 600.000 eura MINIMALNO?I oni su nadoknadivi, znaci nisu ni oni nesto?
![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj 3 puta viseBaja_Zvjerka je napisao/la:Nisu nadoknadivi, daleko smo deficitarni protiv jacih ekipa na tim pozicijama, a bas si dobro opisao, igraci Zelje na istim pozicijama vrijede 3 puta vise od igraca Sarajeva, osim mozda par pojedinaca... Kakav Zlatkovic, kakav Tatomirovic BGTE, ko je cuo za njih ???? Ko igra u mladoj reprezentaciji ??? Nisi dobar, ebu te vanzemaljci u mozak...samosarajvo je napisao/la: Zlatkovic i Tatomirovic ne vrijede 200.000 eura ali zato Colic i Kvesic vrijede 600.000 eura MINIMALNO?I oni su nadoknadivi, znaci nisu ni oni nesto?
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
čemu dilema..kod njih i junior vrijedi milion eura ..samo im nešto ne plačaju feninga kad odu
YES.WE.DID.
payton je napisao/la:čemu dilema..kod njih i junior vrijedi milion eura ..samo im nešto ne plačaju feninga kad odu
Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 11 okt 2012, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj...
RIP VOJO
Zna li ko od cega je covjek umro .? Kad je sahrana,ima li ko vise informacija.
Zna li ko od cega je covjek umro .? Kad je sahrana,ima li ko vise informacija.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Igraju u mladoj repki hahahah...cuj ko je cuo za njih...e ne vjerujem.Igro je i zlatkovic za srbijansku mladu repku a na kraju zavrsio u Pl BiH i ocima vidio,kao sto ni ti tvoji sto vrijede 3 puta vise, seniorsku repku bilo koje zemlje hahha.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisu nadoknadivi, daleko smo deficitarni protiv jacih ekipa na tim pozicijama, a bas si dobro opisao, igraci Zelje na istim pozicijama vrijede 3 puta vise od igraca Sarajeva, osim mozda par pojedinaca... Kakav Zlatkovic, kakav Tatomirovic BGTE, ko je cuo za njih ???? Ko igra u mladoj reprezentaciji ??? Nisi dobar, ebu te vanzemaljci u mozak...samosarajvo je napisao/la: Zlatkovic i Tatomirovic ne vrijede 200.000 eura ali zato Colic i Kvesic vrijede 600.000 eura MINIMALNO?I oni su nadoknadivi, znaci nisu ni oni nesto?
![]()
Slazem se da su malo skuplji, prvenstveno jer su mladji,opet je razlika u 2-3 godine a ne 7-8, i jer trenutno igraju za tu mladu repku.Ta razlika se mozda moze gledati u par desetina hiljada...maraka naravno...
cuj 3 puta hahahahhahaha
smijeh ti se smije
Uz niz kazni koje je jučer izreklo Stegovno povjerenstvo NS BiH pod predsjedanjem Gorana Kosorića, najzanimljivija je ona o suspenziji svih službenih osoba utakmice 8. kola Premijer lige BiH Sarajevo – Široki Brijeg (2:1) odigrane 30. rujna na Koševu, te postupka protiv FK Sarajeva, organizatora utakmice:
"Nažalost, do ovoga postupka ne bi ni došlo da nije bilo napisa u Večernjem listu, jer službene osobe s utakmice (glavni sudac Pajić, pomoćnici Perić i Janjić, četvrti sudac Stankić, kontrolor Gigović, opunomoćenik Čovčić op.a.) u svojim izvješćima ni slova nisu napisale o izgredima, posebice nacionalističkim divljanjima. Sada smo od svih znjih zatražili dopunska izvješća, a kada stignu slijede kazne. Ne znam još kakve, ali mogu vam jamčiti da će biti " i jake i velike", sukladno pravilniku", kaže za mostarski list Goran Kosorić, predsjednik Stegovnoga povjerenstva NS BiH:
- Sramota je, žalosno je i bezobrazluk je što je tako i što su službene osobe zatajile ono što se dogodilo. Kazne neće biti žestoke samo njima, nego i organizatoru, FK Sarajevu.
Podsjećanja radi, tijekom utakmice s tribina nije prestajala pirotehnička paljba, niti uzvici: Ustaške pič.., lištičke pič.. i drugi, istaknut je golemi transparent: "U Sarajevo svratite kad muda stisnete, Lišticu tad zaboravite, jer se u nju vratiti nećete".
Nisu u pitanju bili pojedinci, prije bi se reklo da se samo pojedinci nisu uklopili u opće ozračje na "našem najvećem stadionu".
Uz službene osobe i mediji su redom sve znalački prešutjeli, čak ni gledatelji u izravnom tv prijenosu nisu vidjeli ni čuli što se sve događalo.
FK Sarajevo je osudio samo napad na autobus s nogometašima Širokoga Brijega na Stupu, ali ne i nacionalistička i druga divljanja za vrijeme susreta na Koševu.
"Nažalost, do ovoga postupka ne bi ni došlo da nije bilo napisa u Večernjem listu, jer službene osobe s utakmice (glavni sudac Pajić, pomoćnici Perić i Janjić, četvrti sudac Stankić, kontrolor Gigović, opunomoćenik Čovčić op.a.) u svojim izvješćima ni slova nisu napisale o izgredima, posebice nacionalističkim divljanjima. Sada smo od svih znjih zatražili dopunska izvješća, a kada stignu slijede kazne. Ne znam još kakve, ali mogu vam jamčiti da će biti " i jake i velike", sukladno pravilniku", kaže za mostarski list Goran Kosorić, predsjednik Stegovnoga povjerenstva NS BiH:
- Sramota je, žalosno je i bezobrazluk je što je tako i što su službene osobe zatajile ono što se dogodilo. Kazne neće biti žestoke samo njima, nego i organizatoru, FK Sarajevu.
Podsjećanja radi, tijekom utakmice s tribina nije prestajala pirotehnička paljba, niti uzvici: Ustaške pič.., lištičke pič.. i drugi, istaknut je golemi transparent: "U Sarajevo svratite kad muda stisnete, Lišticu tad zaboravite, jer se u nju vratiti nećete".
Nisu u pitanju bili pojedinci, prije bi se reklo da se samo pojedinci nisu uklopili u opće ozračje na "našem najvećem stadionu".
Uz službene osobe i mediji su redom sve znalački prešutjeli, čak ni gledatelji u izravnom tv prijenosu nisu vidjeli ni čuli što se sve događalo.
FK Sarajevo je osudio samo napad na autobus s nogometašima Širokoga Brijega na Stupu, ali ne i nacionalistička i druga divljanja za vrijeme susreta na Koševu.
Željeznicar za život cijeli !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vidis da ti se i legenda devils smije
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne mozes se izvuci, ono sto si postavio je isfur za sva vremenairh je napisao/la:Zanimljiv pokušaj uvlačenja u guzicu našoj legendiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vidis da ti se i legenda devils smije
Za zivot cijeli!
Vas to dvojica rijesite preko pp ovdje nemojte i mene izbacite iz ovoga please.

Mojne ga TM beze ti je to mozes dobiti ban i sta onda? 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
yebo ban legendo, ne moze ovo mi pisati/govoritiDevilS je napisao/la:Mojne ga TM beze ti je to mozes dobiti ban i sta onda?
Za zivot cijeli!
Jbg znam da ne moze nedaj na sebe, ali ovo je forum i ti bolje znas pravila sta i kako opet ti meni legendo i ja znam sta znaci to legendo(Sprdancije na moj racun na forumu) samo necu da to kazem cuj ja legenda i ne znas me? 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tebe ne moram poznavati, ti si fenomen, ja ti najozbiljnije kazem da si legenda, zato sto s tobom nikad nije dosadno na ovom forumu, nije nikakva sprdancija Boga miDevilS je napisao/la:Jbg znam da ne moze nedaj na sebe, ali ovo je forum i ti bolje znas pravila sta i kako opet ti meni legendo i ja znam sta znaci to legendo(Sprdancije na moj racun na forumu) samo necu da to kazem cuj ja legenda i ne znas me?
Za zivot cijeli!
Haj ako je to tako povjerovacu i hvala ti za taj kompliment ako se moze to tako nazvati.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tebe ne moram poznavati, ti si fenomen, ja ti najozbiljnije kazem da si legenda, zato sto s tobom nikad nije dosadno na ovom forumu, nije nikakva sprdancija Boga miDevilS je napisao/la:Jbg znam da ne moze nedaj na sebe, ali ovo je forum i ti bolje znas pravila sta i kako opet ti meni legendo i ja znam sta znaci to legendo(Sprdancije na moj racun na forumu) samo necu da to kazem cuj ja legenda i ne znas me?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.