FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eh moja nesposobna upravo, pa zar je toliko teško naći trenera
Adzem bi doletio za pet minuta da ste ga zvali, a trenercina je za ove neke koji se spominju
Adzem bi doletio za pet minuta da ste ga zvali, a trenercina je za ove neke koji se spominju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne znam kako nisi shvatio da je ovo najjaci forum ikad, imas 3 covjeka koji idu na utakmice.godrina je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:04Tako je. Senad hinja stara. Glupan dozvolio Evropu na Grbavicu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:14Dobro si, zbog Senada ( pored ostalih ukljucujuci i Amara ) nismo sada u kanalu. On nije skrsio milione i ostavio milionske dugove iza sebe. To lazu dusmani. Iza njega su ostale pare na racunu, ostao je sistem, super kvalitetan i jeftin roster, u potpunosti placena tribina, teren, led, oprema, krediti, revolving i super povoljan ugovor za odrzavanje terena .Nije odveo sa sobom dio administracije i odnio dokumentacije. Ne dolaze nam pravomocne presude za koje veze nemamo. O sportskim uspjesima ne bih, mi hocemo posteno ( rek'o Hadzija ), zato Zrinjski nece. Gledaj njih, a gledaj nas dje smo sada.godrina je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:34
Naravno da ne. Ne trebaju nama sposobni, jaki ljudi koji bi okupili skolovane, sposobne i jake.
Nama trebaju nepismeni, podobni, po mogucnosti legende kluba.
Po mogucnosti sampanjac ekipa da zavrse zapoceto, napokon prodaju taj pomocni pa da se pocnemo bavit fudbalom.
Ne branim Amara, gluho bilo. On je tek pokazao ko je i sta je kada nas je **** za licencu, a to isto prigovarao Petrovicu i govorio mu da je necovjek. Sam je sebe, vrhunski, opisao.
Da te priupitam, Senade, jesil' barem clan kluba ?
Pod hitno fudbal klab u klub i obavezno onaj mali crni sto istocnu tribinu naziva hrpom betona. Po mogucnosti da ima sto bolju poziciju u klubu. Istok odma srusit a stadion prefrezat bolje se snalazimo na takvom terenu.
Yebi se senade.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
To vas dvojica idete, a ja ne idemPablo11 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:11Ne znam kako nisi shvatio da je ovo najjaci forum ikad, imas 3 covjeka koji idu na utakmice.godrina je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:04Tako je. Senad hinja stara. Glupan dozvolio Evropu na Grbavicu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:14
Dobro si, zbog Senada ( pored ostalih ukljucujuci i Amara ) nismo sada u kanalu. On nije skrsio milione i ostavio milionske dugove iza sebe. To lazu dusmani. Iza njega su ostale pare na racunu, ostao je sistem, super kvalitetan i jeftin roster, u potpunosti placena tribina, teren, led, oprema, krediti, revolving i super povoljan ugovor za odrzavanje terena .Nije odveo sa sobom dio administracije i odnio dokumentacije. Ne dolaze nam pravomocne presude za koje veze nemamo. O sportskim uspjesima ne bih, mi hocemo posteno ( rek'o Hadzija ), zato Zrinjski nece. Gledaj njih, a gledaj nas dje smo sada.
Ne branim Amara, gluho bilo. On je tek pokazao ko je i sta je kada nas je **** za licencu, a to isto prigovarao Petrovicu i govorio mu da je necovjek. Sam je sebe, vrhunski, opisao.
Pod hitno fudbal klab u klub i obavezno onaj mali crni sto istocnu tribinu naziva hrpom betona. Po mogucnosti da ima sto bolju poziciju u klubu. Istok odma srusit a stadion prefrezat bolje se snalazimo na takvom terenu.
Yebi se senade.

Ja zaista ne mogu da shvatim da se velika većina bavi prošlošću, a ne vidi trenutne probleme i stvarno stanje u kojem se nalazimo.
Stanje u klubu se neće samo po sebi popraviti…
Stanje u klubu se neće samo po sebi popraviti…
-
- Kontakt:
Nisam to napisao, nauci da citas ili da razumijes napisano. Nije tesko.godrina je napisao/la: ↑08 jan 2024, 15:04Tako je. Senad hinja stara. Glupan dozvolio Evropu na Grbavicu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:14Dobro si, zbog Senada ( pored ostalih ukljucujuci i Amara ) nismo sada u kanalu. On nije skrsio milione i ostavio milionske dugove iza sebe. To lazu dusmani. Iza njega su ostale pare na racunu, ostao je sistem, super kvalitetan i jeftin roster, u potpunosti placena tribina, teren, led, oprema, krediti, revolving i super povoljan ugovor za odrzavanje terena .Nije odveo sa sobom dio administracije i odnio dokumentacije. Ne dolaze nam pravomocne presude za koje veze nemamo. O sportskim uspjesima ne bih, mi hocemo posteno ( rek'o Hadzija ), zato Zrinjski nece. Gledaj njih, a gledaj nas dje smo sada.godrina je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:34
Naravno da ne. Ne trebaju nama sposobni, jaki ljudi koji bi okupili skolovane, sposobne i jake.
Nama trebaju nepismeni, podobni, po mogucnosti legende kluba.
Po mogucnosti sampanjac ekipa da zavrse zapoceto, napokon prodaju taj pomocni pa da se pocnemo bavit fudbalom.
Yebi se senade.
Imal dje clanske, Senade ?
Hocu i ja da budem pravi navijac Zelje. Yebi se senade. Yebo te tvoj megamix, hinjo debela. Jel dovoljno ?
Nemam clanske, ja cu uplatit 30 kafa, jel palma ili machiato ?
Nemam clanske, ja cu uplatit 30 kafa, jel palma ili machiato ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Pa sta je sa tim trenerom, oni dovode igrace pa tek na kraju trenera, kakav je to uopste trener koji ce pristati na tako nesto. Sta ako kaze yebo vas Karic ne svidja mi se i nece igrati kod mene?!
-
- Kontakt:
Ako mu se Karic ne sviđa, onda mu se nece svidjeti ni 60% trenutne ekipeperodeformero je napisao/la: ↑08 jan 2024, 16:01Pa sta je sa tim trenerom, oni dovode igrace pa tek na kraju trenera, kakav je to uopste trener koji ce pristati na tako nesto. Sta ako kaze yebo vas Karic ne svidja mi se i nece igrati kod mene?!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Dolazi trener reda radi. A plan i program menadzerski odradjen.perodeformero je napisao/la: ↑08 jan 2024, 16:01Pa sta je sa tim trenerom, oni dovode igrace pa tek na kraju trenera, kakav je to uopste trener koji ce pristati na tako nesto. Sta ako kaze yebo vas Karic ne svidja mi se i nece igrati kod mene?!
Ma trebamo ko pitari napraviti forum samo sa clanskom. N3 moze se vecina stvari citat o proslosti i nekim botovima. @irfo organizuj to
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Oj grobara još trenera nisu našli
a kamoli još pojačanja

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Cekaj jos malo da raspusemo motore 

Kad ce objava Manijaka o novim duksevima...
-
- Kontakt:
Senad nam je **** mater, ko sto nam je **** mater i Amar,a Bogme i mahalasi koji jedu **** po Makijatu i ostalim kafanama i kaficima.
Niko nije navijac dok ne postavi clansku, svaki zohar moze da komentarise a da veze sa klubom nema. Jel ti jos sta nejasno ?
80% stvari koje se pišu su laži. OK su mahalske, to nas drži u ovim pauzama, ali baš pretjerujemo.
Polako, trazimo dugorocno rjesenje.
Bar 4 mjeseca da ostane na klupi.
Bar 4 mjeseca da ostane na klupi.
I dok svi oni jedu **** klub tone i niko nista ne preduzima nit se oglasava.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jan 2024, 18:20Senad nam je **** mater, ko sto nam je **** mater i Amar,a Bogme i mahalasi koji jedu **** po Makijatu i ostalim kafanama i kaficima.
Niko nije navijac dok ne postavi clansku, svaki zohar moze da komentarise a da veze sa klubom nema. Jel ti jos sta nejasno ?
Niko nije navijac dok ne postavi clansku. Forum sportsport.ba je mjerilo navijacstva ? Zanimljivo.
Pa nećeš sada sigurno niti tražiti niti naći trenera za neki duži period. Treba neko da utegne ekipu, i da ostanemo u ligi. To nam je jedini cilj u naredna 4 mjeseca.
Mene ne bi iznenadilo da se pripreme odgode jos jednom
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, b00t, bablaz1, Hrasno15, knoa, Sarun i 96 gostiju.