Sta rece ono, nece Lakersi Bronnya draftovat
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Tema je o tenisu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja cu stavit na Drapera nesto. Vrijedi po ovoj kvoti. U dijelu je sa Zverevom i vidim ga u polufinalu.

Dobitni
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- Felixians4
- Kontakt:
Super analiza Garfije. Da, Hurkacz je 2021. zablistao na Wimblyu, otpratio Rogera s krumpirom u penziju, a definitivno je istureni kandidat nakon najbolje trojice, to je potvrdio u ogledu sa Zverevom u Halleu.
Žene?
Žene?
Ma kakav Draper, nemoj bacati pare džaba. Stavi na Hurkacza bolje, ako kontaš ganjati duhove.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Zalosno koliko ovi polovnjaci ne znaju igrati na travi 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vekiceva je nekad bila hot. Kad ju prije stigose godine. 
Ne moze Nolo nikada prestici Rogera i Rafu. Nabijanje statistike protiv najlosije konkurencije u historiji ga nije i nece ga ciniti najvecim ikada.
U penziji sa najvecim
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
neka ga jos koju godinu, ko zna koliko ce sedmica na vrhu tildenu i rosvelu jos iskopati i kakav ce se amater(ka) ili invalid(ka) sa vise slemova od njega izvaditi iz naftalina. kada pocne gubiti od svakoga ko muzza ili ex GOAT fed pred kraj onda je vrijeme
TheGoldenGOAT
Gledati Carlitosa kad se zaigra tenisa je čista umjetnost. 
Prvi set povuci potegni,drugi i treci brzi voz.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Rudiša klasika izleti u drugom kolu, prijavio dubl igra sa Rafom. Koga boli kita za travom nakon toga. 
Ma trava je skroz neli drugi nivo u odnosu na sve podloge, meni iskreno najdraza podloga za gledati meceve
Carlos polako hvata ritam, a i nema potrebe da forsira koliko ga je zrijeb pomazio, ne bi me cudilo da mu vcrs Sinnera Berettinni kuci posalje
, to ce biti prvi veliki okrsaj na turniru
Stvarno je brutalan zrijeb Sinnera do finala, mozda od Ivanisevicevog kada je osvojio i najtezi put do finala
Carlos polako hvata ritam, a i nema potrebe da forsira koliko ga je zrijeb pomazio, ne bi me cudilo da mu vcrs Sinnera Berettinni kuci posalje
Stvarno je brutalan zrijeb Sinnera do finala, mozda od Ivanisevicevog kada je osvojio i najtezi put do finala
Gledao sam prva dva seta i sve se svelo na to koliko će Berrettini prvi servis pogađati, a pogađao ga je u ogromnim procentima, iznad 75% gotovo sigurno. Međutim čim krene iole jača razmjena, svaki nedostatak Berrettinija protiv prekompletnog Jannika ispliva. Poslije svih povreda čini mi se da je izgubio i na forhendu.
Sinnerov problem je sličan Alcarazovom, obojica se opasno muče da drže dobar level tenisa cijeli meč. Trenutno ne pratim, ali vidim da je 2x break pretrpio u trećem setu. To kad obojica poprave, biće sigurno sile od igrača još veće. Strašno Sinner servira i pogađa uglove iz svake pozicije.
Sinnerov problem je sličan Alcarazovom, obojica se opasno muče da drže dobar level tenisa cijeli meč. Trenutno ne pratim, ali vidim da je 2x break pretrpio u trećem setu. To kad obojica poprave, biće sigurno sile od igrača još veće. Strašno Sinner servira i pogađa uglove iz svake pozicije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.