koliko imas godina sinko 3,4,5!? brzo trci u wc zovi mamu da vidi jesul ti se jaja spustila-BOSANAC- je napisao/la:Nadam se da ste preboljeli !!!-BOSANAC- je napisao/la:Sretno svim navijacima Sirokog............................................da prebole vecerasnji poraz.Idemo komsije !!! Zmajceki !!!
![]()
3 komada 3 komada to je nasa nada !!!
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
medoje je napisao/la:koliko imas godina sinko 3,4,5!? brzo trci u wc zovi mamu da vidi jesul ti se jaja spustila-BOSANAC- je napisao/la:Nadam se da ste preboljeli !!!-BOSANAC- je napisao/la:Sretno svim navijacima Sirokog............................................da prebole vecerasnji poraz.Idemo komsije !!! Zmajceki !!!
![]()
3 komada 3 komada to je nasa nada !!!

Gledao sam zadnjih pola sata utakmice (nisam vidio niti jedan gol, nažalost). Evidentna je nesigurnost golmana Borisa Baćka (nije čudo, sjedio je na klupi toliko vremena), kao i nemoć Ćutuka da bilo šta promijeni u igri svog tima. Mada, ruku na srce, svi su kilavo igrali. Uglavnom, dva rano primljena gola su dotukla Široki. Da je Olimpija pobjedila i 5:0, ne bi imali šta prigovoriti.
-
- Kontakt:
NIsta je to neki zmaj jucer napisaDabar je napisao/la:medoje je napisao/la: koliko imas godina sinko 3,4,5!? brzo trci u wc zovi mamu da vidi jesul ti se jaja spustila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahah najjače spuštanje....otkad čitam ovaj forum
Stisni peticu i zapocni igricu hahahahahaah umro sam od smijeha
majstore, ćema je te sezone bio najbolji junior i trebao je biti lice koje će iz omladinskog ući u seniorski sastav i kao takav biti mali "simbol". otac je želio novce (kao i od vaših juniora) i zrinjski mu je bio spreman dati auto na korištenje, stan na korištenje i plaću kakvu ja sa VSS neću imati u skoroj budućnosti. široki mu je nudio ugovor od 7000-9000 KM, 500 KM plaću + premije(tako skoro svi koji ostaju u klubu dobiju), ne tata je uvjeren da je ponuda od zrinjskog koja se na kraju penjala kad sve zbrojiš (stan auto plaća) penjala na 3000 mjesečno. ali kad je bila ponuda od slovana pa i ovi nudili 100 tis eura, pa zrinjski tražio 150 i slovan prihvatio, pa su potom tražili 200tis eura slovan **** onda je ćemin tatica shvatio da je pogrješio i da ga je beus nabio na qrac. tako će vjerojatno i roditelji vaših juniora shvatiti da su posrednici u trgovini vlastitim djetetom.HŠKZRINJSKI je napisao/la:Ocekivao sam to pitanje i svaka cast na tome.Dabar je napisao/la:@HŠKZRINJSKI...A što je sa Vladom Zadrom,najbolji junior biH lige,i pređe u Zrinjski,bez odštete,mi se nismo bunili tada,čovjek je uvidio priliku da će u Zrinjskom više igrati i otišao....
Pojasnicu ti,Vlado Zadro je dosao kod nas jer ga je siroki pustio tj.nije ozbiljnije racunao na njega i taj prelazak je odradjen uz obostrani blagoslov,a u ovom slucaju je PLJACKA barisica i kozulja nama uradjena iza ledja.A plus toga mijo se posro u nas dogovor i od sada pa nadalje i ubuduce nek mu je Bog na pomoci.Ovdje vise nije dobrodosao i daleko mu kuca bila od Zrinjskog.
Mislim da ima razlike u tim transferima
ne vidim razloga da se ti kao navijač uzbuđuješ kao zalljubljeni balavac koji mrzi drugog jer je curi draži taj drugi... ohladi i shvati da je igrač i uprava prolazni i svoju ljubav prema klubu iskaži drukčije a ne mržnjom prema drugome.
al izjava vaseg trenera "Vratar nas je spasio veceg poraza ..." ...pa jel on dobar? taj isti golman vas je ubio sinoc..realno on je zalutao na gol, mogao bi biti vodonosa ili nesto slicno 

Ia
[/quote]
Iako je ovo off da ti odgovorim
Halo jel ti imas oci ili citas prstima..pa mi smo u prvom derbiju igrali bez 2 igrace na VASEM TERENU a u drugoj tekmi proljetos samo vas je Svemoguci Bog spasio..sjeti se vase nevidjeno porazne statistike...udarac u okvir gola 0-ZERO
A sto se tice listice tebi je samo jos ostalo da dignes ceradu i pridjes im rikvercom
Pa da, zato i jesu na tabeli ispred njihNK/RK Krivaja je napisao/la:Rade Paprica 9 je napisao/la:Pa kako tebe bolan nije stid. To ti uzimas svoj klub kao relevantan za kompariranje. Pa mi smo ih UBILI na kosevu 3-0...sa jo dvije 100% sanse...sad mi svi trebamo kontati ko eto vi ste relevantni i ko vas dobije na sugavici..on je extra ekipa....pa vas i Borac dobi..znaci i oni su extra a vidjeces potopa od onih zidova...ko vas je ono jos dobio na sugavici prosle god , znaci i oni su extra. Kakve ti gluposti pises ccccc
Cuj ovoga , .."prilicno objektivan komentar..."
Zeljo vam ove god namjestio evropu , prosle ili predprosle savez vam isto uradio..ko ste ba vi...sto to sloboda nije mogla izaci a imala je sve uslove...ali NE , vasi LJIGAVI TALOVI po strukturama...fuj fu jfuj
Evo zašto volim pitare!![]()
![]()
![]()
Navijač kluba zbog koje su se lige proširivale našao da priča o teorijama zavjere. To oko Slobode, to vidi sa savezom, možda da otvoriš temu Savez. I pored toga, Široki je bolji klub od Slobode u zadnjih 5 godina. A bolji je i od Sarajeva, Borca i Želje, to su činjenice. Kontinuitet koji se rijetko viša u BiH. Ja to cijenim. Ti nemoraš.
Da te podsjetim, vi nas niste dobili, pa također niste neki reper (nadam se da znaš šta znači ova riječ), a Široki i Borac jesu. I vjeruj mi obje ekipe su bile jače prošle sezone i od Želje i od Sarajeva. Jednostavno ČINJENICA!

Halo jel ti imas oci ili citas prstima..pa mi smo u prvom derbiju igrali bez 2 igrace na VASEM TERENU a u drugoj tekmi proljetos samo vas je Svemoguci Bog spasio..sjeti se vase nevidjeno porazne statistike...udarac u okvir gola 0-ZERO
A sto se tice listice tebi je samo jos ostalo da dignes ceradu i pridjes im rikvercom
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ako si ovo meni uputio onda si se sjebo jer ja to nisam napisao već samo ovo:
"Pa da, zato i jesu na tabeli ispred njih
"
Sjeban quote
"Pa da, zato i jesu na tabeli ispred njih

Sjeban quote

a kakav dogovor?HŠKZRINJSKI je napisao/la:Ocekivao sam to pitanje i svaka cast na tome.Dabar je napisao/la:@HŠKZRINJSKI...A što je sa Vladom Zadrom,najbolji junior biH lige,i pređe u Zrinjski,bez odštete,mi se nismo bunili tada,čovjek je uvidio priliku da će u Zrinjskom više igrati i otišao....
Pojasnicu ti,Vlado Zadro je dosao kod nas jer ga je siroki pustio tj.nije ozbiljnije racunao na njega i taj prelazak je odradjen uz obostrani blagoslov,a u ovom slucaju je PLJACKA barisica i kozulja nama uradjena iza ledja.A plus toga mijo se posro u nas dogovor i od sada pa nadalje i ubuduce nek mu je Bog na pomoci.Ovdje vise nije dobrodosao i daleko mu kuca bila od Zrinjskog.
Mislim da ima razlike u tim transferima
poduzmite prvi korak a to je iščlanjenje mije iz KN Ultras! dok je u širokom sa tribina redovno dobijao porciju uvreda vi ste ga veličali

a mijo ti je ionako preselio u zagreb, stigla mu je optužnica, samo je pitanje aktivacije tako da ne ide odavde jer se tebe i takvih boji nego zbog Haag-a.
vi ćete meni uvijek biti draži od ostalih klubova u BiH i simpatizirati ću vas. vi ste kod mene dobrodošli, barem većina vas, ali ti

ma on je mijina budala koja ne pozna osnove suvremenog nogometa. ma nije vrijedan spomena!!!!!!!!EmirTM87 je napisao/la:al izjava vaseg trenera "Vratar nas je spasio veceg poraza ..." ...pa jel on dobar? taj isti golman vas je ubio sinoc..realno on je zalutao na gol, mogao bi biti vodonosa ili nesto slicno
-
- Kontakt:
A sto se tice listice tebi je samo jos ostalo da dignes ceradu i pridjes im rikvercom[/quote]
Vi ste na našem terenu igrali sa 1 igračem manje, a ne sa dva. Ne bi bilo loše da se držiš činjenica. 2 vaša su isključena ali i jedan naš, pa prostom matematikom dođeš da rezultatata od jednog igrača više na terenu. Pazi rezultat se pamti, sve ostalo nije bitno. I vi ste u toj drugoj tekmi imali 2 čiste šanse, a kako si ti to predstavio ispade da ste igrali viktorije, a 3 puta opalili po golu.
U zadnje 2 sezone smo uspješniji od vas, 2 trofeja. Stabilniji klub, sa boljim rezultatima. Tako da smo kako god okreneš referentniji za upoređivat sa čim hoćeš.
Vas prošle sezone nije bilo u Europi, a i ove ste se jedva uprcali. Zadnjih godina nesmijete ni misliti o tituli, i ti se sad tu nešto busaš. Jednostavno da nije taj neki gradski rivaitet ne bi vas ni pratio. Igrate seljački fudbal zadnje tri godine. Želim vam sreću protiv Orebra iskreno, ali niste baš ozbiljno pristupili pripremama, tako da stvrano vaš prolaz, iako protivnik nije nešto, bih smatrao VELIKIM iznenađenjem. Mislim da klubovi sa određenim problemima u funkcionisanju nebi trebali predstvaljati zemlju u europi, nadam se da griješim, brzo će se pokazati.

A sto se tice listice tebi je samo jos ostalo da dignes ceradu i pridjes im rikvercom[/quote]
Vi ste na našem terenu igrali sa 1 igračem manje, a ne sa dva. Ne bi bilo loše da se držiš činjenica. 2 vaša su isključena ali i jedan naš, pa prostom matematikom dođeš da rezultatata od jednog igrača više na terenu. Pazi rezultat se pamti, sve ostalo nije bitno. I vi ste u toj drugoj tekmi imali 2 čiste šanse, a kako si ti to predstavio ispade da ste igrali viktorije, a 3 puta opalili po golu.
U zadnje 2 sezone smo uspješniji od vas, 2 trofeja. Stabilniji klub, sa boljim rezultatima. Tako da smo kako god okreneš referentniji za upoređivat sa čim hoćeš.
Vas prošle sezone nije bilo u Europi, a i ove ste se jedva uprcali. Zadnjih godina nesmijete ni misliti o tituli, i ti se sad tu nešto busaš. Jednostavno da nije taj neki gradski rivaitet ne bi vas ni pratio. Igrate seljački fudbal zadnje tri godine. Želim vam sreću protiv Orebra iskreno, ali niste baš ozbiljno pristupili pripremama, tako da stvrano vaš prolaz, iako protivnik nije nešto, bih smatrao VELIKIM iznenađenjem. Mislim da klubovi sa određenim problemima u funkcionisanju nebi trebali predstvaljati zemlju u europi, nadam se da griješim, brzo će se pokazati.

Ono je bilo za@ rade paprica a ne za tebe. Nick krivaja nosi predpostavku Zavidovica a taj grad nosi sa sobom ime SAFET SUSIC... pa ako si bordo duše onda si moj brat
Pa da, zato i jesu na tabeli ispred njihNK/RK Krivaja je napisao/la:
Evo zašto volim pitare!![]()
![]()
![]()
Navijač kluba zbog koje su se lige proširivale našao da priča o teorijama zavjere. To oko Slobode, to vidi sa savezom, možda da otvoriš temu Savez. I pored toga, Široki je bolji klub od Slobode u zadnjih 5 godina. A bolji je i od Sarajeva, Borca i Želje, to su činjenice. Kontinuitet koji se rijetko viša u BiH. Ja to cijenim. Ti nemoraš.
Da te podsjetim, vi nas niste dobili, pa također niste neki reper (nadam se da znaš šta znači ova riječ), a Široki i Borac jesu. I vjeruj mi obje ekipe su bile jače prošle sezone i od Želje i od Sarajeva. Jednostavno ČINJENICA!

prvo, Siroki je jedna obicna filijala
drugo, da ne bismo srali o tome ciji je tata jaci hajmo konkretno napisati cinjenice. napraviti neku paralelu sirokog sa zeljom, sirokog sa sarajevom pa da vidimo ko ce usutiti

haj ti meni reci sta je sve siroki ikad osvojio i kako je sve igrao u evropi, tj. dokle je dogurao pa cemo usporediti fino
trece, HAHAHAHAHAHAHA od janeza 3-0 hahHAHAHAHAHAHAH

ako imas muda
treba nam jos igraca iz BiH
Vi ste na našem terenu igrali sa 1 igračem manje, a ne sa dva. Ne bi bilo loše da se držiš činjenica. 2 vaša su isključena ali i jedan naš, pa prostom matematikom dođeš da rezultatata od jednog igrača više na terenu. Pazi rezultat se pamti, sve ostalo nije bitno. I vi ste u toj drugoj tekmi imali 2 čiste šanse, a kako si ti to predstavio ispade da ste igrali viktorije, a 3 puta opalili po golu.Rade Paprica 9 je napisao/la:Iako je ovo off da ti odgovorim

jesi ti meni lud s kim diskutujes

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Prvo da odgovorim onom Bosancu,nas svaku utakmicu dođu bodriti Bosanci,znaci Hrvati iz Kiseljaka.Onaj sto rece da se zakleo prvi predsjednik da ce igrati samo Hrvati,pa ti si totalni kreten.Vec sam jednom pisao ovdje igrače drugih vjera i nacija.Malo prelistaj unazad i provjeri.Najlakse je pisati gluposti,isto da ja napisem kako se netko zakleo da nece igrati hrvati za Sarajevo,pa se vi onda pravdajte,ili oni.
Nas najveci problem su pojedini ljudi iz uprave koji guraju svoje igrače.Ovaj trener ne moze moj Trn voditi na mjesnim,vratar-uopce nije vratar,obicn smetalo,kladanj,panj,bukva.....
Nije on kriv,kriv je onaj sto ga je doveo.Obrana,vezni red,napad svi ne zasluzuju prolaznu ocjenu.Ne znam ni sta se vise patimo,treba sve potjerati.Nadam se da Ćutuk odlazi jer bude li nas vodio protiv Želje,mozemo se nadati samo porazu,nadam se časnom!!!
I ova dva juniora iz Zrinjskog,koja su godista,mogu li i ove godine igrati za juniore.Nadam se da ce dobiti priliku u prvoj momcadi.Vratite Zlomu i Tonu.
I zna li se gdje su ta pojačanja,Grgić,Pazen???? kako lovu netko uzima
Ćutuk odlazi!!!
Nas najveci problem su pojedini ljudi iz uprave koji guraju svoje igrače.Ovaj trener ne moze moj Trn voditi na mjesnim,vratar-uopce nije vratar,obicn smetalo,kladanj,panj,bukva.....
Nije on kriv,kriv je onaj sto ga je doveo.Obrana,vezni red,napad svi ne zasluzuju prolaznu ocjenu.Ne znam ni sta se vise patimo,treba sve potjerati.Nadam se da Ćutuk odlazi jer bude li nas vodio protiv Želje,mozemo se nadati samo porazu,nadam se časnom!!!
I ova dva juniora iz Zrinjskog,koja su godista,mogu li i ove godine igrati za juniore.Nadam se da ce dobiti priliku u prvoj momcadi.Vratite Zlomu i Tonu.
I zna li se gdje su ta pojačanja,Grgić,Pazen???? kako lovu netko uzima

Komentar na utakmicu , zao mi sto je Siroki ispao , ali Cutuk= IStuk
Toliko od mene , amater pravi , veze on nema sa igrom .

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Daj ne manitaj,naloče benu i vodi trening.Drugi mu postavljaju momcad,on samo slusa.Nitko i nista,i zasto ga ti branis,da mu nisi onaj sin,jedan od vođa ovih BIH fantastikosa????taracess je napisao/la:ja ne znam sto si se ti natakario IStuku koji je gospodin covjek. Pokazao je to dok je vodio moj klub. Do vas je sto mjenjate trenera cim ekipa upadne u malu krizu pa onda plus kupujete utakmice... I tako svaki klub radi. mA nije ni cudo kad generali i tajkuni vode klubove i nisu culi za kontinuitet, plus uz to misle da znaju izabrati i kupiti igrace. Ni Capello ne moze bez konstantnog rada sve na ho-ruk pobjedjivati. Ne znam sto neko ne proba podrzat kakvog trenera na duzi rok da covjeku daju sansu da poslozi ekipu kako Bog zapovjeda. Ovako se mjenjaju metode i nacin rada svakih sest mjeseci. I sta dobijete???? Blamazu u Evropi nevidjenih razmjera.ŠB.TRN je napisao/la:Da sam sebe ne citiram.Kao sto sam rekao s ovakvim trenerom i vratarom necemo daleko.Tuga i gotovo.Tona i Zloma u Gosku a kod nas sve levati igraju.Uprava me pocinje zivcirati.Okanite se menadžera,mi zelimo naslove.Pa onaj Ištuk prođe ovu Olimpiju,a indvalid teski.Nadam se da ce drugi BIH klubovi odigrati bolje.I hvala svim normalnim ljudima koji su nam poželjeli srecu.Hvala vam!!!!

Svaka cast sta sve dopustate na ovoj temi.Pa ja da ovo napisem na bilo cijoj ban bi dobio na pola godine.Pa zadnjih 10 stranica provocira ovaj bosanac.Pa dokle vise.Sta sad mi njemu trebamo uzvraćati i onda da svi zajedno dobijemo ban.Ma moj Bosanac ako te nesto boli vezano uz Široki nama je drago.Bicemo ovdje opet,kad god treba braniti svoj grad,kao sto smo ovdje od stoljeca sedmog,bit cemo i jos stotine godina.Nas grad,nasa zemlja a ako te to smeta predlazem ti da se ubijes.Široki ostaje,i mozemo biti samo jači.Jednog Zrinjskog ostavljamo u ligi,a sa tvojim malim klubom fk Hrenovčica cemo se pozabaviti,kao sto smo i do sada!!!
Idemo sad jos malo vjerskih pozdrava,bosanac!!!
Idemo sad jos malo vjerskih pozdrava,bosanac!!!
Ako Bosanac nije dobio ban nećeš ni ti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ljudi ne obracajte paznju na ovog "uspaljenog" klinca , napet je sav , preporucujem mu da baci drkicu , da se ohladi , a da pa ti si jos mali ne znas sta je to 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.