Neutral je napisao/la:40KM i 10KM je poštarina.
Ukucaj na google "bh kingdom clothes" i izbaciti će ti njihovu stranicu na fb-u.
A dobre im reklame, trebao sam džabera dobiti majicu a ne plaćati je
puno petobanka jbt

kakav je kvalitet ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Neutral je napisao/la:40KM i 10KM je poštarina.
Ukucaj na google "bh kingdom clothes" i izbaciti će ti njihovu stranicu na fb-u.
A dobre im reklame, trebao sam džabera dobiti majicu a ne plaćati je
nemoj biti tako siguran, jer znam da uopste nije takosock56 je napisao/la:Majica koja išta vrijedi ne može biti jeftinija od toga. Jedino ako hoćeš plahtu nositi na sebi.
Ne znam kakve ti majice nosiš, ali ja nikad ne bi kupio majicu ispod nekih 50 KM. Kupio sam jednom neku bezveznu i to na nagovor, pa izbijelila za dva dana. Jednom uzeo neko smeće od dukserice u New Yorkeru za 50 km i prvo pranje pustila boju...Bosniacum Lilium je napisao/la:nemoj biti tako siguran, jer znam da uopste nije takosock56 je napisao/la:Majica koja išta vrijedi ne može biti jeftinija od toga. Jedino ako hoćeš plahtu nositi na sebi.
mislim da je pouzece, al haj'Bosniacum Lilium je napisao/la:preduzecem je 3 KM, a postom kad se salje, najmanje je oko 8 KM. Ne patim od marki, tako da mi je ludost dati na majicu vise od 10 KMStvarno se ne sjecma kad sam platio neku vise od 10 KM
A svaka je pravo dobra
kupim jack & jones original majicu za 5 KM prije 3 godine. Zamisli nije se ni razvukla niti promijenila boju. Prije godinu ipo Jako bijela majica na V. Ista kao i prvi dan i sl.sock56 je napisao/la:Ne znam kakve ti majice nosiš, ali ja nikad ne bi kupio majicu ispod nekih 50 KM. Kupio sam jednom neku bezveznu i to na nagovor, pa izbijelila za dva dana. Jednom uzeo neko smeće od dukserice u New Yorkeru za 50 km i prvo pranje pustila boju...Bosniacum Lilium je napisao/la:nemoj biti tako siguran, jer znam da uopste nije takosock56 je napisao/la:Majica koja išta vrijedi ne može biti jeftinija od toga. Jedino ako hoćeš plahtu nositi na sebi.Radije dam 80-100 KM i imam kvalitetan dux.
dobro jaro, ti mozda pricas na hrvatskom, koji je jedan od sluzbenih jezika, ali i ti moras postovat moj bosanskiPapastathopoulos je napisao/la:mislim da je pouzece, al haj'Bosniacum Lilium je napisao/la:preduzecem je 3 KM, a postom kad se salje, najmanje je oko 8 KM. Ne patim od marki, tako da mi je ludost dati na majicu vise od 10 KMStvarno se ne sjecma kad sam platio neku vise od 10 KM
A svaka je pravo dobra
Sve ti ovisi. Pouzećem je uvijek skuplje nego obično.Bosniacum Lilium je napisao/la:ok mozda sam napravio lapsus, ali postoje kurirske sluzbe koje to rade. Znam jer sam ja narucivao stvari iz BiH preko neta i troskovi dostave su mi nikad nisu bili veci od 3 KM
gdje si to uzim'o ?Bosniacum Lilium je napisao/la: kupim jack & jones original majicu za 5 KM prije 3 godine. Zamisli nije se ni razvukla niti promijenila boju. Prije godinu ipo Jako bijela majica na V. Ista kao i prvi dan i sl.a onda imaju i snizenja kad se majice prodaju posto poto, moras se zaroviti i moze se naci 100%
Odgovor tebi i anonimnom - sat sam već dobio na poklon,a može se nabaviti u Importanneu,ima ona radnja sa satovima..Ima svakavih..Ja sam ovaj vidio na slici sa frajerom nekim,pa pitao lika ima li taj sat i on mi onda pronašao..Neutral je napisao/la:Kul je sat ali gdje ćeš ga nabaviti u BiH ?
Ebay je nešto najbolje što postoji, samo što ga mi u BiH mislim najmanje koristimo
spaha brate, gdje je slika od odijelabavarian_bk je napisao/la:Ja sam neki dan dobio ovu majicu . Sjebo sam se jer sam uzeo XL pa mi je malo posiroka ali se ne kajem . Mene do Krupe izaslo 51 KM sve ukupno![]()
Kvalitet je odlican da pohvalim
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 76 gostiju.