FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 26 mar 2011, 01:47

Capt_Billy je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:PRODUZI DALJEE!!!! :lol: :lol: :lol: Smiri se malo!! ajde moj Dirk, igrat ce i Sarajevo sa nekim od velikana na nasem gradskom stadionu!! Pa mozda i vas netko pohvali!!! Naprotiv bilo bi mi drago, jer vi samo sami sebi hvalite (pismo za UEFU), a nitko drugi!!! Mozda argentinci, koje vi toliko spominjete a ljudi nama ostavljaju pozitivne komentare!!!! :lol: :lol: :lol:

Ovo je TEMA FK ZELJEZNICAR I AKO CES NORMALNO PISATI PISI, AKO CES KENJATI I KVARITI RASPOLOZENJE ****!!!!!!!!!!
a pasha moj hallali al kod tebe svaki post omalovazava FK Sarajevo i kons prozivas navijace Sarajeva I kada ti neko bilo sta odg ti pises o nekim komplexima i o kenjanju .... i obaveno pises produzi dalje .... da ja bilo sta napisem na temi FK Sarajevo o vecerasnjem spektaklu koji je uistinu to i bio i da u negativnom spomenem Manijake ili FK Zeljeznicar mnogi bi dosli na tu temu da mi odg shvatas... ;) ;) i sta bi ja trebao da njima pisem da su kompleksasi sto su odg na moje vrijedzanje!!!
nista provokatorski ni zlonamjerno..
Ajde nemoj zivotati vise!! Tebe postujem kao navijaca Sarajeva jer si objektivan!! Ali druze, ne mogu oni brujiti da je namjestno bez dokaza i donosti odluke (npr: Ko je vas pohvalio??). Jbg, svatam Zeljo trenutna atrakcija u gradu, ali brate ako je tako, podrzite i vi pa onda za uzvrat ocekujte nasu potporu!!! A ne samo optuzivati i toliku mrznju prema Zelji iskazivati, tocnije ljubomoru!!!! :!: :!:
ja niti mislim da je namjesteno niti da mamiceva pohvala ne vrijedi a Zeljo i Sarajevo nisu atrakcije a pgt ne trenutne atrakcije ...bar ja tako mislim!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 mar 2011, 01:54

Veliko ti hvala što ne navijaš za Želju ako imaš takvo mišljenje :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 26 mar 2011, 01:56

Svaka cast za ambijent i navijanje veceras. Ljepo ste predstavli nas grad. Ovo je dokaz da se moze igrat regionalna liga.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 mar 2011, 01:59

Bianconeri1988 je napisao/la:Veliko ti hvala što ne navijaš za Želju ako imaš takvo mišljenje :D
nadam se da razumijes znacenje rijeci atrakcija tj prolazna zajebancija !!! :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 mar 2011, 02:16

Brane je napisao/la: Ovo je dokaz da se moze igrat regionalna liga.
Nikakav ovo nije dokaz. Marakan, JNA, Poljud itd. se ne moze porediti sa Grbavicom. Iako nam je zemlja u totalnom sr.anju, narod isfrustriran podjelama, rusenjem drzave, mi ovako docekamo goste. Bez ikakve skromnosti to samo mi mozemo i niko vise. Vidio si sad ovo zadnje nase gostovanje na Poljudu. Nicim isprovocirani, opustena prijateljska utakmica oni pjevaju "gazi balije". Jednostavno mjera smo za sve.

Zao mi samo Rajka i ostalih pogani. Vjerujem da su bili spremni za iscrpan izvjestan sa zloglasne Grbavice :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 mar 2011, 02:45

mma_hz je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Veliko ti hvala što ne navijaš za Želju ako imaš takvo mišljenje :D
nadam se da razumijes znacenje rijeci atrakcija tj prolazna zajebancija !!! :mrgreen: :mrgreen:
Ti misliš da je tvoj voljeni klub prolazna zajebancija, alal ti vera na tom mišljenju :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dejo
Kontakt:

Post Postao/la Dejo » 26 mar 2011, 05:44

Sve je bilo maestralno veceras, vidjelo se koliko nam Lazo znaci, Visca maestralan!!

Navijanje skoro kao na nivou od proslog proljeca ali opet odlicno!

Odlucih da mi prvi post na temi omiljenog kluba!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2011, 08:34

E ovako hladen vugle da prokomentarisem i ja.
Svi su mi bili sinoc dobri, zadovoljan rezultatom iako da smo bili prisebniji mogli smo postici jos najmanje dva gola, ali sta je tu je, Visca najbolji uz Zebu, tek sad shvatam koliko nam Lazo pomaaze. Manijaci bezpotrebno je trositi rijeci:MAESTRALNO!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2011, 08:41

I jos moram napomenuti znatan napredak u igri, vec lopta ide brze sto mi se svidja i vec pravimo lijpepe akcije, takodje Radovanovic me iznenadio dobar je bio.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 mar 2011, 09:25

Šta ga odmah napadate, vidite da pitar provocira jer je zavidan...ignorisati ga i vozdra.
Što se tice tekme, sve receno...Višća,Zeba,Radovanović najrastrcaniji za igru, posebno Višća koji je no stop prijetio na gol Dinama.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 26 mar 2011, 09:37

Deni_Hz je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:
Deni_Hz je napisao/la:Dogovoreno nerijeseno cini mi se 2-2.. ;)
Ovi pitari sve znaju!!! Sta ces?? Zeljo u Modi!!Po njima nas svaki mec dogovoren!!! :lol: :lol: :lol: :lol: MIRZA ODLAZI!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sta sam vam rekao....I zaista ne mogu da vjerujem da morate i prijateljsku stimat...FUJ
Uhhh kako je bilo teško držati to 2:2, kad je Zeba opuco prvu prečku ja kontam evo je uđe, past ću na kladionici. Taman se smirih kad puče druga prečka, dok je Zolina lopta po liniji šetala ja nazvo ženu i reko "ništa od Dubrovnika ovaj vikend, past ću na Želji, nije dobro naštimano" :o :lol:
Ali srećom su Željini igrači majstori u pogađanju prečki i gol linije :roll:

Pozdrav iz Dubrovnika :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2011, 10:03

Žbljohar je napisao/la:HAHA,bas se smijesni,Dinamo vam dosao na rodendan,ne da vas pobijedi,jadni ste sa svojim razmisljanjem,misliom da ste trebali pobijediti,ali niste znali ni to :lol: ,hah hahhah.
Drago mi je sto volis ŽELJU, ipak je to VELICINA naspram zvijezdice.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 mar 2011, 10:05

Raja sa jedne i druge strane nemojte se obazirati na komentare balavurdije i nihove provokacije.Moramo biti svjesni i mi komsije da dosta ove danjasnje djece svoje navijanje ne ispoljavaju ljubavlju prema svom klubu nego nekom mrznjom prema Zelji ili Sarajevu zavisno cije su pristalice,ali valjda zivimo u takvom vremenu gdje trend mrziti a ne postoavati druge sasvim normalno ali i jadno.Nama starijim ostaje utjeha da imamo tu prednost da zivimo u gradu koji ima dva fudbalska velikana i da smo mogli kao malo ko uzivati u gradskom derbiju dva najveca sportska rivala ali i najvece sportske prijatelje.Mozda je zbog ovih danasnjih balavaca i bolje da nas neko vrijeme Uef-a i suspenduje ne bili malo ohladili i zaboravili na svoje sukobe i mrznju,a nama koji su Zeljo I Sarajevo iskrena svetinja nece tesko pasti da ih gledamo i na amaterskoj osnovi.Sto se tice tekme sinoc super je bilo sve od ponasanja igraca i navijaca.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 26 mar 2011, 10:09

Hahahahahaha,sad odigrali 2:2 sa Dinamom pa su opet i titula i Kup u igri. :lol: A jeste brate ko vrijeme promjenljivi,nakon slobode plac,prestalo se pisati na temi,a sad je svijet opet lijep. :mrgreen:

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 26 mar 2011, 10:14

nime_tm87 je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:HAHA,bas se smijesni,Dinamo vam dosao na rodendan,ne da vas pobijedi,jadni ste sa svojim razmisljanjem,misliom da ste trebali pobijediti,ali niste znali ni to :lol: ,hah hahhah.
Drago mi je sto volis ŽELJU, ipak je to VELICINA naspram zvijezdice.
Da, :D kao Dinamo naspram Zeljice.

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 26 mar 2011, 10:24

...cestitke akterima sinocnje utakmice, i navijacima naravno na, kako kazu nezaboravnoj noci ;)

...lijepo je cuti kako su nasi igraci proigrali, kako sad lopta ide tecno, kako ipak znaju dati gol, kako mogu da trce i sutnu loptu,...sve je to lijepo, ali...kako god nije potrebe padati u nekakav ocaj poslije dvije slabije odigrane utakmice, tako ne treba niti sad u delirij zbog jedne dobro odigrane...

...drago mi je zbog igre i rezultata, da igraci sami shvate da mogu bolje, da vrate malo poljuljano samopouzdanje, pred vrlo vaznu utakmicu u sirokom...sto se mene tice, kako god bude, i dalje stojim iza ovih ljudi...

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 26 mar 2011, 10:53

Osim kažnjava igrače

Da je Amar Osim definitivno unikat među našim trenerima pokazala je i njegova reakcija nakon utakmice. Dok su igrači Željezničara izlazili iz svlačionice, Osim ih je zaustavio i umjesto očekivanih pohvala za zaista izvanrednu igru uslijedio je verbalni napad.

- Kako vas nije sramota, sada igrate, ginete na terenu, grčevi vas hvataju, protiv Slobode niste željeli u duel da uđete, da skočite za loptu. Kaznio sam vas poslije Slobode, a sad ćete biti kažnjeni i poslije Dinama, još po 500 KM ću vam oduzeti od plate - grmio je Osim na zabezeknute igrače.

Preneseno iz dnasnjih dnevnih novina. Amare svaka ti čast na ovakvim mangupskim potezima, vidi se da znas sta radis i kakve su mogučnosti i kapaciteti nase ekipe.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 26 mar 2011, 10:57

Daddo_tm je napisao/la: Osim kažnjava igrače

Da je Amar Osim definitivno unikat među našim trenerima pokazala je i njegova reakcija nakon utakmice. Dok su igrači Željezničara izlazili iz svlačionice, Osim ih je zaustavio i umjesto očekivanih pohvala za zaista izvanrednu igru uslijedio je verbalni napad.

- Kako vas nije sramota, sada igrate, ginete na terenu, grčevi vas hvataju, protiv Slobode niste željeli u duel da uđete, da skočite za loptu. Kaznio sam vas poslije Slobode, a sad ćete biti kažnjeni i poslije Dinama, još po 500 KM ću vam oduzeti od plate - grmio je Osim na zabezeknute igrače.

Preneseno iz dnasnjih dnevnih novina. Amare svaka ti čast na ovakvim mangupskim potezima, vidi se da znas sta radis i kakve su mogučnosti i kapaciteti nase ekipe.
ZATO GA JA VOLIM :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 26 mar 2011, 11:12

od čeg će igrači jest :mrgreen: :mrgreen:
da im malo ne prekipi, jer to je vjerovatno pola plate :D
Nil Satis Nisi Optimum

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 26 mar 2011, 11:18

Treba mi slika Amara osima i ostalih pomoćnika na utakmici u mostaru,protiv veleža i njihova neprocjenjiva radost prilikom pogotka Željezničara. :)
Znači k'o ima sliku na računaru ili link nek stavi
Hajde lazare,hajde Lazare..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Emindoks20, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Sarun, Taree i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []