FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve vise ljudi prica o ispadanju zelje, neki od kojih nikad ne bih mogao pomisliti da ce spomenuti to.
To je to, sve receno.invincible1921 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 16:09
Kao sto rekoh ovaj projekat odnosno vizija i znanje ove uprave je mrtva vec duzi period...ovo je sad samo ubleharenje i nista vise. Sad ce neko rec sro se ne oglase...ja nez stvarno sta bi imali rec i da se oglase
Zapravo ovaj projekat i vizija uprave je mrtva od prvog dana. Nikad to nije ni zaživilo.
Nemaju se sto oni oglasavati, jer nemaju sta ni reci. Mogu se sad samo uhinjiti, cekati neki bolji rasplet situacije, da se izbori opstanak i da onda sebe predstave kao neke spasioce

- invincible1921
- Kontakt:
Pa o cemu cemo pricat, o tituli?...a bod od zone ispadanja sa tendecijom pada?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 feb 2024, 16:30Sve vise ljudi prica o ispadanju zelje, neki od kojih nikad ne bih mogao pomisliti da ce spomenuti to.
=\_1921_/=
Moramo se izboriti sa depresijom, odigrati svaku ko da je zadnja. Okrenuhi se derbiju. Biće teško, ali ja se nadam da možemo nešto na mišiće.
Muftić
Cocalić Cavnić Selimović
Galić Karić Jaber Pavić
Bismark/Amoah Krpić Boljević/ Babaluk
Probati igrati visoki presing pa šta bude.
Muftić
Cocalić Cavnić Selimović
Galić Karić Jaber Pavić
Bismark/Amoah Krpić Boljević/ Babaluk
Probati igrati visoki presing pa šta bude.
Jednostavno, pretvorili smo se u luzerski klub i vidiš da ga na kraju vazda nekako popušimo i da smo čak postali nekako okej s tim. Došlo je do toga da kada gostujemo Gošku nekako od prve minute znamo da ćemo nekako primit gol i izgubit. Ne vidim sada kako možemo ostati u ligi, pogledaj koliko su Posušje i GOŠK iznad nas naprimjer. Nego se raja zbog remija protiv tog dana jako lošeg Zrinjskog ponadala da imamo bolju ekipu nego prošle polusezone, a danas nas je pogodila ta realnost da smo ipak tu negdje bare bare sa ekipiama sa kojima smo igrali one prijateljske utakmice. Ne vidim izlaz i jako mi je žao zbog toga.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 feb 2024, 16:30Sve vise ljudi prica o ispadanju zelje, neki od kojih nikad ne bih mogao pomisliti da ce spomenuti to.
Postali smo onaj klub koji uvijek nekako na kraju izgubi.
Samo da vas podsjetim da je Drljo zamjena za Santosa.
Krpica poslat na tribine 2-3 utakmice.
Ono sto on radi ovom napadu i ekipi je genocid.
Stila udje 20 minuta i pokaze zasto je i dalje klasa. Udjose Boljevic i on, odmah se osjetio napredak neki u igri.
Krpica poslat na tribine 2-3 utakmice.
Ono sto on radi ovom napadu i ekipi je genocid.
Stila udje 20 minuta i pokaze zasto je i dalje klasa. Udjose Boljevic i on, odmah se osjetio napredak neki u igri.
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 26 feb 2024, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Momci moze molba
Ko ide na treninge da kaze Bruni da ako kojim slučajem izborima korner protiv Pitara da ne idu oba stopera na skok i nipošto Drlju ostavljat pri nasem korneru kao osiguraca u odbrani
Koliko sam skontao Drljo mora igrat zbog U-21 pravila
Pa pokusat sa juniorima pokriti U-21 pravilo protiv Pitara
Stavit na desnog beka Sabica ili u sredini Focu
Ko ide na treninge da kaze Bruni da ako kojim slučajem izborima korner protiv Pitara da ne idu oba stopera na skok i nipošto Drlju ostavljat pri nasem korneru kao osiguraca u odbrani
Koliko sam skontao Drljo mora igrat zbog U-21 pravila
Pa pokusat sa juniorima pokriti U-21 pravilo protiv Pitara
Stavit na desnog beka Sabica ili u sredini Focu
Realno ovo je sezona u kojoj moramo ispasti iz lige. Na terenu dokazujemo da smo daleko najslabija ekipa u ligi. Da nemamo podrsku sa tribina sa ovom ekipom ne bi do sad uzeli ni 10 bodova.
Evo me, jbg zajebo se. Ja zaboravio koliko su ovi bezobrazni a vec upisao pobjede u Hercegovini i na derbiju. Levat.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:48Dje brat sto kaze tajno se ukljuciti u borbu za evropu.
Kakav raspad od sezone. U sezonu udjes sa levatima i nikad gorim sastavom u historiji, dovedes se u zonu ispadanja uvuces kuzeraki mentalitet u sve pore kluba. Na polusezoni skrsis brdo para, iako si sirotinja da ne moze veca , da bi izborio opstanak u bh premier ligi, dovedes opet more levata koji su slobodni u tom trenutku i ganjas se sa tuzlom igmanon do posljednjeg kola i onda ako koijm slucajem izbore opstanak(vrlo tesko ) ide opet razlaz i dolazak novih 10 levata, samo sad finansijski potpuno osakaceni. Kakva katastrofa a kraj se ne nazire. Mozda se ipak i nazire Gornji Rahic.
Vecina nas je hvalila ekipu nakon Zrinjskog.
Sad dosta raje pise "uprava napolje". Mene su napadali kad sam pisao da nije normalno da dirsktor ode u pola sezone, nije normalno da navijaci imaju clanove u skupstini a nista ne reaguju. Nekad kup nismo slavili a sad se ne zale na 0 bodova u 10 utakmica.
Pisao sam da smo doveli igrace koji nisu igrali ni dali gola zadnjih godinu dana pa ispado neprijatelj.
Puno toga ovdje smrdi, odgovori se ocito ne traze ili je to onako stidno. U medjuvremenu, Zeljo tone kao nikad.
Nabijem ih na qrac sve koji imaju ucesce u ovome kao i mogucnost da nesto urade a nece.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Mozes li napisati koji direktor je otisao u pola sezone? Hvala.godrina je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:08Evo me, jbg zajebo se. Ja zaboravio koliko su ovi bezobrazni a vec upisao pobjede u Hercegovini i na derbiju. Levat.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:48Dje brat sto kaze tajno se ukljuciti u borbu za evropu.
Kakav raspad od sezone. U sezonu udjes sa levatima i nikad gorim sastavom u historiji, dovedes se u zonu ispadanja uvuces kuzeraki mentalitet u sve pore kluba. Na polusezoni skrsis brdo para, iako si sirotinja da ne moze veca , da bi izborio opstanak u bh premier ligi, dovedes opet more levata koji su slobodni u tom trenutku i ganjas se sa tuzlom igmanon do posljednjeg kola i onda ako koijm slucajem izbore opstanak(vrlo tesko ) ide opet razlaz i dolazak novih 10 levata, samo sad finansijski potpuno osakaceni. Kakva katastrofa a kraj se ne nazire. Mozda se ipak i nazire Gornji Rahic.
Sad dosta raje pise "uprava napolje". Mene su napadali kad sam pisao da nije normalno da dirsktor ode u pola sezone, nije normalno da navijaci imaju clanove u skupstini a nista ne reaguju. Nekad kup nismo slavili a sad se ne zale na 0 bodova u 10 utakmica.
Pisao sam da smo doveli igrace koji nisu igrali ni dali gola zadnjih godinu dana pa ispado neprijatelj.
Puno toga ovdje smrdi, odgovori se ocito ne traze ili je to onako stidno. U medjuvremenu, Zeljo tone kao nikad.
Nabijem ih na qrac sve koji imaju ucesce u ovome kao i mogucnost da nesto urade a nece.
Jedina prednost je sto su nas spustili na zemlju, ne mogu zamisliti sta bi se pisalo da smo ovu uzeli,ovako smo spusteni pred derbi sto je i dobro. Nadam se do kraja sezone bar bod na gostovanju. Ovo je mozda i za izucavanja.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Joj na šta smo spali,da pratimo rezultate Igmana,Tuzle,Goška,pa sad i Zvijezde 09 i oni su samo 4 boda manje od nas,ne mogu vjerovati...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ova ce uprava biti upamcena sa najgorim sportskim rezultatima i opstaju uz podrsku navijaca. Zar nisu fenomeni 

-
- Kontakt:
Ne možeBojudaosinebu je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:33Smanjiti hvalospjeve nakon jedne utakmice u kojoj nismo ni go dali. Odigrali solidno , vrlo cvrsto, prema naprijed onako, istrcali dobru kontru, dvije dobre sanse nazalost nismo znali dati go. Raduje odbrana sto nismo dopustili ni polupriliku Zrinjskom, cvrsto izgledaju nazad. Nadati se da Hiros moze bolje od ovoga i da ce Boljevic moci igrati.
-
- Kontakt:
Nije problem izgubiti, problem je odigrati ko zadnji picic, dobiti jedan zuti karton, bez suta u okvir gola i fakticki bez gol sanse. Zapravo nismo mogli odigrati nekoliko pasova dok nismo primili gol, onda se Siroki povukao pa smo kao imali inicijativu bez da smo prisli golu kako treba za pola sata. To je bas uspjeh. Al bas uspjeh.
Ljudi moji, ovo je prelose! Ne vidim kod ovih loosera izlaz iz ove situacije. Vidmo da nije do trenera. Ne vjerujem u ovo sto neki pisu da namjerno lose igraju odnosno da su hinje i da rade za neku tajnu silu kojoj odgovara da smo na dnu kako bi pokupio ono sto zeli, imovinu. Ne znam gdje je izlaz, al se slazem da je Stila i sad jedini koji moze nesto iskreirati u navali. Sta je s Boljevicem? Sta je s prvim topnikom Mekicem? Meka bi bas valjao ovoj ekipi. Ne mogu da vjerujem da onako djecije golove primamo. Sta je s Radovcem? Ova postavka je bila na bod, sto ekipa kao Zeljo ne smije sebi da dozvoli. Uvijek su utakmice s listicom bile za gol vise, ali jedan tim to vise nije. Nazalost, to je nas Zeljo. Grcevita borba za opstanak. Derbi, cista nula u prognozi.
Ne, nego ce navijace Zelje ostati upamceni kao mazohisti koji su godinama trpili javasluk i dolazilo ih po 10.000 da daju podrsku igracima koji su im uzvracali na ovakav nacinTMmanija2012 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 18:02Ova ce uprava biti upamcena sa najgorim sportskim rezultatima i opstaju uz podrsku navijaca. Zar nisu fenomeni![]()

Edis Kovacevic, direktor predsjednik isti qrac.enterofuryl je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:11Mozes li napisati koji direktor je otisao u pola sezone? Hvala.godrina je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:08Evo me, jbg zajebo se. Ja zaboravio koliko su ovi bezobrazni a vec upisao pobjede u Hercegovini i na derbiju. Levat.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:48Dje brat sto kaze tajno se ukljuciti u borbu za evropu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Mi cemo imati bas problem,jer treci dio igramo 5 kuci od toga sigurno 2-3 teska meca,i 6 gostujuci utakmica znaci 0 bodova.Ako mi od ove 5 kuci uzmemo 10 mi smo ispali.
Posipam se pepelom, mislio sam da ce teren biti fatakastro danas ali je bio prilicno dobar s obzirom koliko je kise padalo. Sasvim ubjedljiva i zasluzena pobjeda Sirokog danas. Nismo ni igrali, nekako izgubljeni i ne vidim kako cemo mi prekinuti ovaj niz. Efikasnost 0 bodova, i kad dodjemo u prilike ne znamo ih zabiti i to nas kosta vec godinu dana.
Siroki jaka ekipa i totalno drugacija u odnosu na jesen. Mislim da sa onim sto su prikazali do sad uz malo srece mogu do europe.
A sta reci nasima nego da se bore dalje. Mislim da ce uz jednu gostujucu pobjedu sve krenuti ljepse za nas. A kad ce to biti pojma nemam jer zvijezdu tesko da cemo dobiti u gostima.
Siroki jaka ekipa i totalno drugacija u odnosu na jesen. Mislim da sa onim sto su prikazali do sad uz malo srece mogu do europe.
A sta reci nasima nego da se bore dalje. Mislim da ce uz jednu gostujucu pobjedu sve krenuti ljepse za nas. A kad ce to biti pojma nemam jer zvijezdu tesko da cemo dobiti u gostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.