GOTOVO, LJEKARSKO SUTRA!!!!!!!!!
porto traži 40 miliona, ali će ona dvojica malo spustiti cijenu plus bonusi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nije klasična devetka jer zna igrati dobro i na krilu.Veliki radijus kretanja, gled'o sam poneki meč Portugala a i derbije u Portuglaskoj ligi.rope11 je napisao/la:seks![]()
![]()
hajde fasone sad mu potpiši jednog kreativca
koliko sam uspio vidjeti po snimcima pošto ga nisam uopšte pratio, tip nije klasična devetka ali je većinski igrač šesnaeterca koji ima nos za prostor i gol, pa kad si ga već doveo onda mu priušti nekoga ko će ga filati loptama.
pa čak i da flopne može se halaliti tih tridesetak miliona, ništa strašno, uvijek ćeš ga moći prodati za bar pola od toga (mada se nadam da neće doći do toga).
Mislim da će dovesti još dva vezna, beka i krilo.Ostalo je dovoljno novca za završna 4 poteza na merkatu.Conti 25M, Biglia 22-25, Forsberg/Keita 30M i još neki vezni po sličnoj cijeni.meskalin je napisao/la:Navodno Silva dolazi za 35 mil + nekakvi bonusi, mene zanima je li neko vise upoznat s njim, Porto rijetko kad grijesi s napadacima, Martinez je i kod njih trpao golove. Mislim da ce centralni vezni posljednji doci kao slag na tortu nnn
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.