Karamele ponovo gorke za Arsenal
Gibbs - Monreal
Santi - Rosicky
za sljedeću utakmicu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
VGS je napisao/la:Giroud bukovina obicnaa, pravi napadac bi het trik danas ostvario a i inace imati iza sebe onakav vezni red koji te pita kad ces da ti namjestimo gol i ona sve zivo profuli![]()
![]()
![]()

Ma nisu zasluzili ni taj jedan bod. Jesu ako racunamo neki posjed lopte, ali u sansama definitivno nisu. Oni su imali tu kao neku kontrolu i vise loptu u nogama, a NISTA nisu uradili.Marsal je napisao/la: Što se tiče same utakmice, Everton bolje otvorio ali to je sve, mislim da nikako nisu zaslužili da odnesu 3 boda danas, 1 jesu 3 apsolutno nisu.
COYG!
Što se mene tiče ispasti i iz FA Kupa i LP as soon as possible, ove godine imamo nevjerovatnu šansu da uzmemo ligu, već iduće godine će biti mnogo teže jer i City i Chelsea će doći sebi, United će se pojačat, Tottenham i Liverpool će biti još opasniji, tu je uvijek nezgodni Everton...Gunner4 je napisao/la:Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...
Slazem se...Marsal je napisao/la:Što se mene tiče ispasti i iz FA Kupa i LP as soon as possible, ove godine imamo nevjerovatnu šansu da uzmemo ligu, već iduće godine će biti mnogo teže jer i City i Chelsea će doći sebi, United će se pojačat, Tottenham i Liverpool će biti još opasniji, tu je uvijek nezgodni Everton...Gunner4 je napisao/la:Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...
Ne znam, nisam pametan ali radije bih da se apsolutno posvetimo ligi i da guramo do kraja uz nadljudske napore nego da igramo na svim frontovima i lagano ispušimo na svim također.
Meni je bolje da se ispuši na svim nego da se odmah iz svega drugog ispadne i osvoji liga. Ne želim Arsenal koji će bljesnut, hoću Arsenal koji u kontinuitetu može osvajati trofeje.Gunner4 je napisao/la:Slazem se...Marsal je napisao/la:Što se mene tiče ispasti i iz FA Kupa i LP as soon as possible, ove godine imamo nevjerovatnu šansu da uzmemo ligu, već iduće godine će biti mnogo teže jer i City i Chelsea će doći sebi, United će se pojačat, Tottenham i Liverpool će biti još opasniji, tu je uvijek nezgodni Everton...Gunner4 je napisao/la:Suprotno kakve smo kurate srece izvucicemo ponovo Barsu ili Bayern...
Ne znam, nisam pametan ali radije bih da se apsolutno posvetimo ligi i da guramo do kraja uz nadljudske napore nego da igramo na svim frontovima i lagano ispušimo na svim također.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.