Sad saznajem da smo popusili 20 razlike. Lijepo.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
pa kad ti pola ovih nece igrati na prvenstvu, mora neko igrati, nece atic gegic i halilovic po 35min19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 18:10Rezultat je u drugom planu, bitno je da se Campara, Sejfic i Pjanic uigraju![]()
Ma znam, nebitne su ove utakmice u Kinu.JHam je napisao/la: ↑28 jul 2025, 19:41pa kad ti pola ovih nece igrati na prvenstvu, mora neko igrati, nece atic gegic i halilovic po 35min19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 18:10Rezultat je u drugom planu, bitno je da se Campara, Sejfic i Pjanic uigraju![]()
![]()
Sejfiću je sam odlazak u Kinu izuzetan uspijeh, njegov realni domet je neka ekipa iz premijer lige.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 18:10Rezultat je u drugom planu, bitno je da se Campara, Sejfic i Pjanic uigraju![]()
Dozovi se sefe...costacurta08 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:30Sejfiću je sam odlazak u Kinu izuzetan uspijeh, njegov realni domet je neka ekipa iz premijer lige.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 18:10Rezultat je u drugom planu, bitno je da se Campara, Sejfic i Pjanic uigraju![]()
Čampazo je dobar play, ima finu kretnju, razigrava ali mu fali neki trener i klub koji će mu pronaći "žicu"
Odkud ovaj Pjanić vjerujem da ni Azizu Bekiru nije jasno.
Lično bih Hrelji, Čampazu i Arslanagiću sutra dao više minuta, pa loptu može prenijeti barem njih 5 sa ovog spiska, za Garzu MORA biti mjesta. Castaneda nije bilo skoro pola odine na tetenu, vraća se na EP, isto ko i Gegić.
Luka MORA ići na prvenstvo i tačka!
Znači "mora" da igra igrač na čijim pozicijama imamo po 2 do 3 opcije već? Ali hipotetiziramo oko igrača na čijoj poziciji nemamo bukvalno nijednog dostojnog igrača?costacurta08 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:30Sejfiću je sam odlazak u Kinu izuzetan uspijeh, njegov realni domet je neka ekipa iz premijer lige.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 18:10Rezultat je u drugom planu, bitno je da se Campara, Sejfic i Pjanic uigraju![]()
Čampazo je dobar play, ima finu kretnju, razigrava ali mu fali neki trener i klub koji će mu pronaći "žicu"
Lično bih Hrelji, Čampazu i Arslanagiću sutra dao više minuta, pa loptu može prenijeti barem njih 5 sa ovog spiska, za Garzu MORA biti mjesta. Castaneda nije bilo skoro pola odine na tetenu, vraća se na EP, isto ko i Gegić.
Ma ti ne znaš dvokoraka uraditi, ali zato si loš u analizamacostacurta08 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:30Sejfiću je sam odlazak u Kinu izuzetan uspijeh, njegov realni domet je neka ekipa iz premijer lige.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 18:10Rezultat je u drugom planu, bitno je da se Campara, Sejfic i Pjanic uigraju![]()
Ne znam jesi li gledao zadnju utakmicu protiv Francuske?costacurta08 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:30Sejfiću je sam odlazak u Kinu izuzetan uspijeh, njegov realni domet je neka ekipa iz premijer lige.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 18:10Rezultat je u drugom planu, bitno je da se Campara, Sejfic i Pjanic uigraju![]()
Znaci ti bi zvao jos jednog centra pored dvojice centara (pa i 3 uz Halilovica), a na playu nemamo pravog playa osim Atica i Muse koji nisu ta pozicija. Gdje ti je tu logika?costacurta08 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:30Sejfiću je sam odlazak u Kinu izuzetan uspijeh, njegov realni domet je neka ekipa iz premijer lige.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 18:10Rezultat je u drugom planu, bitno je da se Campara, Sejfic i Pjanic uigraju![]()
Koji je to naš centar ispred Garze?! Ali eto Bogu hvala imamo strašne igrače na toj poziciji pa možemo si dozvoliti luksuz da se odreknemo NBA igrača.DamirT je napisao/la: ↑28 jul 2025, 22:57Znaci ti bi zvao jos jednog centra pored dvojice centara (pa i 3 uz Halilovica), a na playu nemamo pravog playa osim Atica i Muse koji nisu ta pozicija. Gdje ti je tu logika?costacurta08 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:30Sejfiću je sam odlazak u Kinu izuzetan uspijeh, njegov realni domet je neka ekipa iz premijer lige.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 18:10Rezultat je u drugom planu, bitno je da se Campara, Sejfic i Pjanic uigraju![]()
Asimdemineri je napisao/la: ↑28 jul 2025, 21:58
Ma ti ne znaš dvokoraka uraditi, ali zato si loš u analizama
Valja jesti vlastite riječi ako se ispostavi da nisi upravu oko ovih poprilično samouvjerenih tvrdnji.costacurta08 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 05:33Castaneda će biti neupotrebljiv na prvenstvu.Postoji nešto što se zove psohološki momenat i strah od povrede, a da bi se toga igrač odlobodio potrebno je da odigra par mečeva.DamirT je napisao/la: ↑28 jul 2025, 22:57Znaci ti bi zvao jos jednog centra pored dvojice centara (pa i 3 uz Halilovica), a na playu nemamo pravog playa osim Atica i Muse koji nisu ta pozicija. Gdje ti je tu logika?costacurta08 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:30
Sejfiću je sam odlazak u Kinu izuzetan uspijeh, njegov realni domet je neka ekipa iz premijer lige.