Ne moze nas izraditi igrac koji nije nista dogvorio s klubom, na to sam mislio. Razgovora je bilo, ali dogovor nije postignut, sto ne znaci da nece, ali opet foliraju, te dolazi na prozivku, te dolazi sutra, a oni nisu jos postigli dogovor s momkom. Na to mislim.[/quote]Luca.Toni je napisao/la:Na sta mislis?
Na to da cemo se razocarati njegovim kvalitetima ili da uopste nece doci tj da ce nas izradit?
Edit:iz olimpica potvrdili da pustaju Fenana
Nece vas on ni razocarat ni izradit, jer kako ti kazes nije nista ni obecao, nego ce vas i razocarat i izradit Uprava koja vam slaga dva-triput u dva dana. Prvo izjava " Salcinovic dolazi na prozivku, dogovorili smo se sa njim i Olimpicom"
Druga izjava nakon sto se nije pojavio " Doci ce sutra, samo da definitivno raskine ugovor"
i onda se pojavi covjek i kaze kako stoje stvari tj da mu je Sarajevo samo jedna od opcija, cak je relanija opcija Hrvatska ili Norveska, jer se vidi da covjeka interesuju pare, a neki uspjeh kod. Da ga interesuje kod nas igro bi ili u Celiku ili u Zelji kad je imo mogucnost.[/quote]
O tome ja i govorim, samo ne mozes ti to objasniti ljudima. Nista on nije slagao, nikad nije rekao da je dogovorio, a danas ga preko sluzbene najavljuju na prozivci, pa njega nema, pa onda kazu doce sutra, a momak nije nista dogovorio. Ali, ne valja on jer je iskren, a valjaju ovi koji i nakon Saida i Lazija i dalje lazu.