FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cikac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la cikac » 10 jan 2013, 23:17

Luca.Toni je napisao/la:Na sta mislis?
Na to da cemo se razocarati njegovim kvalitetima ili da uopste nece doci tj da ce nas izradit?

Edit:iz olimpica potvrdili da pustaju Fenana
Ne moze nas izraditi igrac koji nije nista dogvorio s klubom, na to sam mislio. Razgovora je bilo, ali dogovor nije postignut, sto ne znaci da nece, ali opet foliraju, te dolazi na prozivku, te dolazi sutra, a oni nisu jos postigli dogovor s momkom. Na to mislim.[/quote]

Nece vas on ni razocarat ni izradit, jer kako ti kazes nije nista ni obecao, nego ce vas i razocarat i izradit Uprava koja vam slaga dva-triput u dva dana. Prvo izjava " Salcinovic dolazi na prozivku, dogovorili smo se sa njim i Olimpicom"
Druga izjava nakon sto se nije pojavio " Doci ce sutra, samo da definitivno raskine ugovor"
i onda se pojavi covjek i kaze kako stoje stvari tj da mu je Sarajevo samo jedna od opcija, cak je relanija opcija Hrvatska ili Norveska, jer se vidi da covjeka interesuju pare, a neki uspjeh kod. Da ga interesuje kod nas igro bi ili u Celiku ili u Zelji kad je imo mogucnost.[/quote]

O tome ja i govorim, samo ne mozes ti to objasniti ljudima. Nista on nije slagao, nikad nije rekao da je dogovorio, a danas ga preko sluzbene najavljuju na prozivci, pa njega nema, pa onda kazu doce sutra, a momak nije nista dogovorio. Ali, ne valja on jer je iskren, a valjaju ovi koji i nakon Saida i Lazija i dalje lazu.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 10 jan 2013, 23:17

KB-TM87 je napisao/la:tako je i nama sve govorio ne zuri mi se vako nako :lol: ma nije dobar u glavu sekunde frajer
Dobar je on u glavi samo sto mi nismo navikli na ovakve igrace kada covjek ima vise opcija a ne kao vecina jedva ima jednu ponudu i objerucke je prihvati ;)

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2013, 23:19

Buu je napisao/la:
cikac je napisao/la:
Buu je napisao/la:Nabija Salcinovic cijenu, do kraja transfera ce ovako gurati i cekati neku dobru ponudu. Kad bude vidio da nema od toga nista docice kod vas. Uvest ce nemir u svlacionicu i sjebat ce vam citavu polusezonu.
Pogresno, covjek govori istinu, dok pak celnici Sarajeva opet lazu. Ne znam cemu to, doista to jos nisam prokuzio. Momak je igrac Olimpica, nije raskinuo ugovor, razgovarao je sa Sarajevom, ali ne zeli zuriti jer mozda se opekao pa je izabrao Olimpic, a ne Zelju.
Kako god zavrsit ce kod vas, ali samo zato sto je Jovic *icka.
Nije njega Husref tek onako otjerao.
Opet pogresno, malo se raspitati zbog cega dolazi do raskida ugovora. Pusti se mahale.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jan 2013, 23:22

cikac je napisao/la:
Buu je napisao/la:
cikac je napisao/la:Nabija Salcinovic cijenu, do kraja transfera ce ovako gurati i cekati neku dobru ponudu. Kad bude vidio da nema od toga nista docice kod vas. Uvest ce nemir u svlacionicu i sjebat ce vam citavu polusezonu.
Pogresno, covjek govori istinu, dok pak celnici Sarajeva opet lazu. Ne znam cemu to, doista to jos nisam prokuzio. Momak je igrac Olimpica, nije raskinuo ugovor, razgovarao je sa Sarajevom, ali ne zeli zuriti jer mozda se opekao pa je izabrao Olimpic, a ne Zelju.

Nije njega Husref tek onako otjerao.
Opet pogresno, malo se raspitati zbog cega dolazi do raskida ugovora. Pusti se mahale.
Nemam se sta raspitat, dovoljno govori njegova karijera o kakvom se igraci radi. Nijedan klub nije napustio dostojanstveno. Ako dodje vama, za nas jos bolje.
NO PYRO NO PARTY

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 10 jan 2013, 23:27

Kratko : Ovaj Salcinovic je posebna prica toliko !!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 jan 2013, 23:27

redovan sam na forumu ali samo kao citac ali nemogu da se ne javim i to da izrazim razocarenje sa radom uprave dosada ali ja se sve nadam da ce oni u roku 20 dana da dovedu pojacanja po meni ovaj salcinovic uopste nije ppojacanje za titulu budimo realni i ovaj osmanagic zamjena za husjenovica i to mi je pomalo smijesno ljudi pojacanja su hame dzemo krunic bilbija to su pojacanja za titulu o kojim se pricalo a lagalo se a ova pojacanja sto nas uprava dovodi ovo je samo da se premazu oci navijacima koji se nerazumiju u fudbal ali jos jednom cu ne treba odma dizati odma paniku jovic je rekao sa 4 dobra igraca pregovaraju ja se nadam da nas ne lazu jer ako nas lazu budimo realni dobro ej da zadrzimo i 2 mjesto jer beli said i sesar jedan reprezantativac drugi kuca na vrata a ovaj treci je bio kao preporodjen u jesen i sada dovest salcinovica koji ima jake menadzere iza ledja 100 % pola evrope obisao i samo iz jaceg kluba prelazio u losiji da je bio dobar bilo bi obrnuto.....tako da dovedite nam pojacanja upravo a otjerajte ademovica tu nema igraca ima samo manekena..
Samo Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 jan 2013, 23:28

Nije njega Husref tek onako otjerao.[/quote]

Opet pogresno, malo se raspitati zbog cega dolazi do raskida ugovora. Pusti se mahale.[/quote]
Možda mu se ne ide u Goražde.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2013, 23:30

Buu, da upravo radi toga ga je i menadzer Zeljeznicara zelio u svojim redovima.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2013, 23:32

kinder_jaje je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:tako je i nama sve govorio ne zuri mi se vako nako :lol: ma nije dobar u glavu sekunde frajer
Dobar je on u glavi samo sto mi nismo navikli na ovakve igrace kada covjek ima vise opcija a ne kao vecina jedva ima jednu ponudu i objerucke je prihvati ;)
Objasnjeno, sa tvojim postom se rasprava moze i zavrsiti.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jan 2013, 23:32

cikac je napisao/la:Buu, da upravo radi toga ga je i menadzer Zeljeznicara zelio u svojim redovima.
I na kraju bi se prikljucio Zebi i Besliji
NO PYRO NO PARTY

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2013, 23:35

Buu je napisao/la:
cikac je napisao/la:Buu, da upravo radi toga ga je i menadzer Zeljeznicara zelio u svojim redovima.
I na kraju bi se prikljucio Zebi i Besliji
Nagadjas, a ja iznosim cinjenice.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 jan 2013, 23:38

Da je toliko dobar,ne bi do sad 10 klubova promijenio,i igrao po pola godine u svakom.Ocito ima dobru suplju pricu,jer je jos ocitije da ko ga je god kupio zestoko se zajebao.Stvarno ima dobre opcije,i nismo navikli na ovakve igracine.**** te kralj,ovako se nisu kurcili Mesa i Pape,a onda mi neko prica kako mi nismo navikli na ovakve igrace.Mi i Sarajevo sad prodali 2 igraca kakav Salcinovic nece biti da igra jos 20 godina.Seljacka posla zapamti
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 10 jan 2013, 23:41

barbarez je napisao/la:
Da je toliko dobar,ne bi do sad 10 klubova promijenio,i igrao po pola godine u svakom.Ocito ima dobru suplju pricu,jer je jos ocitije da ko ga je god kupio zestoko se zajebao.Stvarno ima dobre opcije,i nismo navikli na ovakve igracine.**** te kralj,ovako se nisu kurcili Mesa i Pape,a onda mi neko prica kako mi nismo navikli na ovakve igrace.Mi i Sarajevo sad prodali 2 igraca kakav Salcinovic nece biti da igra jos 20 godina.Seljacka posla zapamti
Ako je tako sto ga je vas sef htio kod sebe pusti se te suplje price bgti sutra kad bi pisalo u pregovorima sa zeljom u zvijezde bi ga ukivali budi jarane nekad realan nema veze sto je ovo tema fk Sarajevo

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2013, 23:42

barbarez je napisao/la:
Ne razumijem cemu laganje. Kakvih pola godine, o cemu ti pricas? Argumenti? Seljacka posla? Na osnovu cega to zakljucujes, mozda sto je covjek iz Zenice, pa je po nasoj staroj odmah seljak ili? Koga je tvoj klub prodao? Kakvu je taj igrac karijeru imao?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 jan 2013, 23:43

Ako dodje do polaska u Hercegovinu dobro je doso.Poslje ne prihvatati nikog osim ako ne izleti neki bas extra kvalitetan igrac koji i osrednje spreman moze uletit u prvih 11.
kanarinac je napisao/la:redovan sam na forumu ali samo kao citac ali nemogu da se ne javim i to da izrazim razocarenje sa radom uprave dosada ali ja se sve nadam da ce oni u roku 20 dana da dovedu pojacanja po meni ovaj salcinovic uopste nije ppojacanje za titulu budimo realni i ovaj osmanagic zamjena za husjenovica i to mi je pomalo smijesno ljudi pojacanja su hame dzemo krunic bilbija to su pojacanja za titulu o kojim se pricalo a lagalo se a ova pojacanja sto nas uprava dovodi ovo je samo da se premazu oci navijacima koji se nerazumiju u fudbal ali jos jednom cu ne treba odma dizati odma paniku jovic je rekao sa 4 dobra igraca pregovaraju ja se nadam da nas ne lazu jer ako nas lazu budimo realni dobro ej da zadrzimo i 2 mjesto jer beli said i sesar jedan reprezantativac drugi kuca na vrata a ovaj treci je bio kao preporodjen u jesen i sada dovest salcinovica koji ima jake menadzere iza ledja 100 % pola evrope obisao i samo iz jaceg kluba prelazio u losiji da je bio dobar bilo bi obrnuto.....tako da dovedite nam pojacanja upravo a otjerajte ademovica tu nema igraca ima samo manekena..
Prvo, imala je uprava kikseva, koja nije je li? Da sam razocaran, nisam vala.
Drugo, malo ko od nas je gledao Salcinovica u zadnje vrijeme, Osmanagica pogotovo.Cak i najveci kriticari i pesimisti u nasim redovima kazu da bi ova dvojica uz pripreme od rane faze mogli biti pojacanja.
Trece, svi koji nisu zadovoljili su i napustili klub ovo ljeto.Ademovic je imao najmanje prilike, zadnji je dosao i jedini od ovih koji su otisli je zasluzio jos jednu šansu, zasto mu je ne dati?
Cetvrto, ima za nasu ligu dosta extra dobrih igraca koji su lutali po Europi i nisu mogli da se snadju, tj oni koji su poslje prvog i najjaceg transfera u inostranstvo mjenjali klubove i to sve losije i losije.Primjer je i Said izmedju ostalog, ali on je poseban slucaj.Ti ocekujes da igrac iz nase lige ode u nek klub vani, onda jos vise napreduje i ode u jos jaci klub i onda na vrhuncu karijere predje u Sarajevo i vrati se u ono sivilo odakle je otiso?
Peto, Bilbija je nedostizan za nas.O njemu se pricalo samo kroz spekulacije i nagađanja, nista zvanicno iz kluba(zahvali nasim profesionalnim medjima)Nikad se nisu pravo sastali.
Sesto, za Dzakmica se odpocetka znalo da nije 100% i da se ceka hoce li naci vani klub.Niko nista nije obecao.

edit.
pa svaki igrac iz nase lige je promjenio najmanje po 10 klubova ba...sta vam je ? :roll:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 jan 2013, 23:46

samosarajvo je napisao/la:Ako dodje do polaska u Hercegovinu dobro je doso.Poslje ne prihvatati nikog osim ako ne izleti neki bas extra kvalitetan igrac koji i osrednje spreman moze uletit u prvih 11.
kanarinac je napisao/la:redovan sam na forumu ali samo kao citac ali nemogu da se ne javim i to da izrazim razocarenje sa radom uprave dosada ali ja se sve nadam da ce oni u roku 20 dana da dovedu pojacanja po meni ovaj salcinovic uopste nije ppojacanje za titulu budimo realni i ovaj osmanagic zamjena za husjenovica i to mi je pomalo smijesno ljudi pojacanja su hame dzemo krunic bilbija to su pojacanja za titulu o kojim se pricalo a lagalo se a ova pojacanja sto nas uprava dovodi ovo je samo da se premazu oci navijacima koji se nerazumiju u fudbal ali jos jednom cu ne treba odma dizati odma paniku jovic je rekao sa 4 dobra igraca pregovaraju ja se nadam da nas ne lazu jer ako nas lazu budimo realni dobro ej da zadrzimo i 2 mjesto jer beli said i sesar jedan reprezantativac drugi kuca na vrata a ovaj treci je bio kao preporodjen u jesen i sada dovest salcinovica koji ima jake menadzere iza ledja 100 % pola evrope obisao i samo iz jaceg kluba prelazio u losiji da je bio dobar bilo bi obrnuto.....tako da dovedite nam pojacanja upravo a otjerajte ademovica tu nema igraca ima samo manekena..
Prvo, imala je uprava kikseva, koja nije je li? Da sam razocaran, nisam vala.
Drugo, malo ko od nas je gledao Salcinovica u zadnje vrijeme, Osmanagica pogotovo.Cak i najveci kriticari i pesimisti u nasim redovima kazu da bi ova dvojica uz pripreme od rane faze mogli biti pojacanja.
Trece, svi koji nisu zadovoljili su i napustili klub ovo ljeto.Ademovic je imao najmanje prilike, zadnji je dosao i jedini od ovih koji su otisli je zasluzio jos jednu šansu, zasto mu je ne dati?
Cetvrto, ima za nasu ligu dosta extra dobrih igraca koji su lutali po Europi i nisu mogli da se snadju, tj oni koji su poslje prvog i najjaceg transfera u inostranstvo mjenjali klubove i to sve losije i losije.Primjer je i Said izmedju ostalog, ali on je poseban slucaj.Ti ocekujes da igrac iz nase lige ode u nek klub vani, onda jos vise napreduje i ode u jos jaci klub i onda na vrhuncu karijere predje u Sarajevo i vrati se u ono sivilo odakle je otiso?
Peto, Bilbija je nedostizan za nas.O njemu se pricalo samo kroz spekulacije i nagađanja, nista zvanicno iz kluba(zahvali nasim profesionalnim medjima)Nikad se nisu pravo sastali.
Sesto, za Dzakmica se odpocetka znalo da nije 100% i da se ceka hoce li naci vani klub.Niko nista nije obecao.

edit.
pa svaki igrac iz nase lige je promjenio najmanje po 10 klubova ba...sta vam je ? :roll:
ja ovoj upravi vjerujem do sada najvise od svih i kazem ajmo ovako reci da cu biti razocaran ako se zavrsi na ovim pojacanjima ipak mi nadamo na titulu moramo kvalitetnije igrace dovest
Samo Sarajevo

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 11 jan 2013, 00:34

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Dobro, vi svi ostali bolje poznajete nase igrace od nas koji i treninge provodimo na Kosevu. Zadnja polusezona je izuzetak sto se Belog tice. Gdje ga je krenuo taj sut. Ne centarsut..nego sut. Sve ostalo, ukljucujuci ono sto je jako bitno za nekoga ko pretenduje da igra bocnog igraca, a to je defanzivni zadatci su blago je reci LOSI. Cesto se desavalo da nam je propuh u defanzivi po lijevom boku, jer Beli jednostavno jako cesto ispada i igra defanzivu dosta lose.

I da, opet tvrdim. Zlatkovic je skolovani bek igrac, kod kojeg nema prolaska..ne ispada i ne ostavlja praznu bocnu stranu. Sto je jako jako bitna stvar.

Belosevic jedino sto ima kvalitetno je sut na gol.

U svakom slucaju, nema potrebe raspravljati o belom, jer covjek ima novi klub..a ja mu licno zelim puno srece u nastavku karijere i u zivotu uopste.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Znas sta huliganu, ja navijam za Sarajevo i skoro svaku tekmu sam na sjeveru ali ne furam vas ultra stil i sl. furke za osnovce ;)

Sta je sa tobom? Niko tebe nije citirao, niti se tebi licno obracao...govorim samo ono sto mislim o pojedinim nasim igracima.

O kakvim huliganima i slicni stvarima ti pricas ? Sta ultraS stil ima veze sa pricom o igracima??? Ti se pogubio bas.

A mogu se kladiti da ako nemam vise godina od tebe, onda barem da smo tu negdje. Opasno si se zajebao sa tim pricama, i pokusajem diskvalifikacije u diskusiji, etiketirajuci me djetetom i sl.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 jan 2013, 01:03

@kanarinac

Pa dobro, i ja cu biti NEZADOVOLJAN zavrsili se na ovome ali ne mozemo i nemamo pravo govorit da su Osmanagic i Salcinovic promasaji, kao ni pojacanja, vidjecemo ih na terenu ali prije da ce biti pojacanje nego fula.

Za malo igraca koji dolaze u nase klubove mozes reci da su 1000% pojacanja.
A to malo sto postoje ili vec igra u drugim jacim klubovima u BiH i pod ugovorom su, ili su slobodni ali vrlo izgledno imaju bolji inozemni angazman ili ce otici u zelju koji im moze ponuditi vise para.
Mi smo prisiljeni traziti dobre igrace u losijoj formi, nadat se da ce kod nas proradit i to je to.

Krunica ili Hameta bi i ja volio ali i ako ostane Radan - Sesar nije loše. Mada bi najbolje bilo i Krunica i Hameta a za Sesara uzet lovu.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 11 jan 2013, 06:14

Salcinovic uopste nije los igrac. Ruku na srce gledao sam ga svega 3 puta ali to je dovoljno da prepoznas igrace tipa Husejinovic, Zeba, Salcinovic, Grahovac, Bekric, Kajkut, Krunic, Ancic, Sesar, Silic itd. Takve igrace ne treba pratiti cijelu sezonu. Vidi se kod primanja lopte da odskacu od ostaloga skarta u ovoj nasoj ligi.

Gledao sam ga protiv Zelje. Sreca pa je Amar znao o kakvom se igracu radi pa ga je znao zatvoriti tj. smanjiti mu prostor za manevrisanje. I uspio je. Sad posto se ja ne razumijem kako uglavnom svaku loptu koju je primio bio je stjeran ili u cosak ili nije mogao naprijed. Ali cinjenica je da nije imao kome ni dodati. Osim onoga malog iz juniora kod Olimpica zaboravio sam kako se zove njega je Salicnovic trebao iskoristiti.

Ako dodje u Sarajevo imat ce itekako kome dodati i kome se otkriti. Jos ako Sesar ostane imat ce i zaledjinu. Ne znam kakav je ovaj Osmanagic ali ako je dobar kako se pise onda Sarajevo nije puno izgubilo, mozda je cak i dobilo jer ce sigurno igrati drugaciji stil. Opet ne razumijem se u trenerske zamisli ali to je predpostavka.

I kao sto neko rece da je dosao u Zelju pisalo bi se kako je sef spreman da od njega napravi igracinu.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 11 jan 2013, 10:41

@ cikac Da li je pola godine ili godinu zaista ne bitn,ali toliko kulubova promijenio ni u jednom se nije zadrzao previse.Mozda to nesto govori.Seljacka posla su ne zato sto je iz Zenice nego sto se ponasa tako.Da li je kvalitet ili ne i da li je u pitanju ljubomora to uopste nije bila moja zelja ni poenta,vec ona recenica da mi nismo navikli na igraca sa tako puno opcija.
Presmijesno,jer vidim kako su mu dobre te opcije,kad si tako dobar,angazuju te odmah a ne po ko zna koji put i prije Zelje i Sarajeva,ceka nesto ,ima tonu ponuda,onda umre predjsednikov cuko,ili se promjeni trener zbog poraza u prijateljskoj pa te opcije sve propadnu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 72220, cookiech, egocentrik, johntravolta123, mavi, MrPink, Proximic, ubipara, Vanja8 i 88 gostiju.