Ima brzinu koja je neprimjetna na terenu. Čovjek tri put za cijelu polusezonu krene jedan na jedan. Boji se duela, sklanja se, konstantno igra alibi lopte jer je bezmudaš. Njegova brzina se očituje isključivo na onim trening mjerenjima.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 mar 2021, 21:02Slažem se da djeluje nezainteresovano, ali nije to njemu jedina mana. Kad je potpisao, rekao sam da od njega ne očekujem ništa, jer za mene je on daleko od neke klase i kvalitetnog igrača kakvim se predstavlja. Potom, nakon Budućnosti i par dobrih igara sam mislio da sam pogriješio, to sam i napisao, jer sam mislio "evo ga, to je to".PeppermintSA je napisao/la: ↑16 mar 2021, 20:13Slazem se. Covjek ima potencijal da izdominira ligom ali je preprickast i nezainteresovan.Amca007 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:17Slaze li se iko od vas da je Fanimo za klupe i da je nikakav igrac. Mislim da protiv Sirokog nije pretrcao vise od 4 km, a izgubio je preko 10 lopti....zgradio mi je fudbal svojom ljenoscu. On Krste, Pejovic, i Hodzic nisu za Sarajeva...
Uzeo nas Mušija lopatom nane mi..
Na kraju balade, dobro sam ga bio procjenio. Igrač koji ima brzinu i dobru realizaciju kad ga malo krene i to je sve. Obratite malo pažnju kad krene na protivnika, doslovno nema nijedan dribling u svom arsenalu, već mu je jedina taktika da gurne pored protivnika i istrči. Naravno, to mu zna proći, jer ima strahovitu brzinu. Također, u dosta situacija bezmudan igrač. Ali dobro, raja se naložila na njegovu brzinu i to je to, to što su mu ostale karakteristike ala Aladin Šišić, ebo to.
Suma sumarum, puno zuji, malo meda daje. U defanzivi odrađuje dobar posao i to mu je prednost. Prema naprijed haman pa sterilan i osim te brzine i realizacije koja ga nekad krene, nema ništa drugo vrijedno pomena.
Daleko od bilo kakvog klasnog igrača i da se ne lažemo, on da je toliko dobar ne bi završio u BiH iz jednog West Hama, već bi igrao po mnogo jačim ligama.
Za mene, nije igrač za prve postave, već igrač koji će ulaziti s klupe.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Evo citam na sportske ba, Ratko Dujkovic, što je bio trener golmana u Mladost izjavio da je Mušija naredio da Velić mora biti njihov prvi golman, a onaj Bukvić prebačen na tribine iako je protiv Širokog dobro branio.Pa onda ne znam koja je svrha posudbe Dizdarevica, bolje da je kod nas ostao da trenira.
Andrej Đokanović, Dušan Hodžić, Tino Sven Sušić i Mirko Oremuš se moraju cuvat zutog kartona protiv Krupe.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Onda jeste sigurno. Inace si bas provjeren insider.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 mar 2021, 21:12Provjerio, najvjerovatnije je pokidao ligamente...Nije jos 100% potvrdjeno, ali..![]()
PSPHM
- NisamInSajder
- Kontakt:
E j.bote, pa šta rade koliko smo samo imali takvih povreda. Prednjačimo u ligi po pokidanim ligamentima.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Hrvati su za sezonu uradili prenos. Najteze bi bilo namaknuti te pare. Hrvatskoj je UEFA i FIFA pokrivala 80% troskova, Srbiji ne znam da li je iko ista pokrivao, ali znam da je cijena oko 3 miliona dolara, sto je oko 5 miliona KM. A onda i ti tereni dolaze, tako da veliki su to troskovi za uslove bh. saveza.tm01hzne je napisao/la: ↑16 mar 2021, 21:07Dug je proces, pogotovo što se tiče edukacije sudac. Kod nas jedino Peljto ima položen ispit za VARNisamInSajder je napisao/la: ↑16 mar 2021, 20:53Vico obeca danas VAR i 12 novih terena za premijerligase, Sta mislite ovo za VAR?![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Podrska igracima svakako,naravno nije Hodzic kriv sto ce igrati za nas 5-6 godina a poslije prve god se vidjelo da nije za nas,i nek odgovara onaj kojem je prosao taj voz i nije uradio nista na vrijeme,takvi nam ne trebaju za bolje Sarajevo,a ne da se takvi jos i brane i prica kako rade dobar posao,a isti dovode titulu u pitanje.Zip je napisao/la: ↑16 mar 2021, 20:17Kazem da je sad nebitno, jer ne mozes dovesti igraca.Covid19 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 20:05Sad je najbitnije. Kasnije obicno bude kasno. Sa problemima se odma hvata u kostac ako ih zelis sto prije i sto bezbolnije rijestiti. Kasnije ce problem biti veci i komplikovanijiZip je napisao/la: ↑16 mar 2021, 19:53Sta je problem biti zadovoljan onim sto trenutno imamo?
Ja sam zadovoljan. Jer ovi momci nam jedino mogu donijeti titulu, nema drugih. S toga moram biti zadovoljan i pruziti podrsku.
Nama ne moze Tatar i Rahmanovic donijeti titulu, njih vise nema.
Da li je trebalo, moralo bolje, to svakako. Al to je sad nebitno, jer nista ne mozes time postici.
Zato, da su 11 Comora u ekipi, tih 11 moze titulu donijeti.
Prosao brzi voz. Mogli uzeti dobre igrace, nismo.
Sta cemo sad, kukati ili dati podrsku ekipi koja je trenutno tu, jer samo nam oni mogu donijeti titulu. Kakvi god su, nasi su.
Heba, Ahmetović, Islamović, Šabanović, pa još i Salčin Bgti postali smo UKC
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako je istina, Salčinu brz oporavak.
Baš smo nevjerovatni pehovi, mislim da nema kluba na svijetu sa većim brojem kidanja ligamenata.
Selmir Pidro je nakon dijagnoze kompletne rupture jednog od ligamenata koljena, operisan u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zagrebu u utorak 7. maja. Obavljena je rekonstrukcija LCA (operacija križnog ligamenta). Zahvat je obavljen uspješno, a Pidro je već pušten na kućno liječenje. U narednom periodu slijede kontrole, te proces rehabilitacije.
Fudbaler Sarajeva Anel Hebibović, koji je i gradskom derbiju protiv Željezničara teško povrijedio ligamente koljenja, uspješno je operisan.
Teška povreda Mersudina Ahmetovića!
Stradali ligamenti
Iskusni napadač FK Sarajevo, Mersudin Ahmetović, doživio je jako tešku povredu i u redovima bh. prvaka svi su zabrinuti.
Hadžibajrić je otkrio da je mladi Halid Šabanović zadobio težu povredu koljena, koja će ga van terena ostaviti šest do osam mjeseci.
Nakon što je u januaru doživio ropturu križnih ligamenta Dino Islamović je uspješno operisan.
Nedim Hadžić koji je sa 19 godina važio za ponajvećeg talenta u Sarajevu, povrijedio je koljeno zbog čega je morao biti podvrgnut operativnom zahvatu.
Hamza Čataković uspješno operisan, slijedi višemjesečni oporavak
Što je puno, puno je. Većina je u zadnjih godinu-dvije.
Baš smo nevjerovatni pehovi, mislim da nema kluba na svijetu sa većim brojem kidanja ligamenata.
Selmir Pidro je nakon dijagnoze kompletne rupture jednog od ligamenata koljena, operisan u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zagrebu u utorak 7. maja. Obavljena je rekonstrukcija LCA (operacija križnog ligamenta). Zahvat je obavljen uspješno, a Pidro je već pušten na kućno liječenje. U narednom periodu slijede kontrole, te proces rehabilitacije.
Fudbaler Sarajeva Anel Hebibović, koji je i gradskom derbiju protiv Željezničara teško povrijedio ligamente koljenja, uspješno je operisan.
Stradali ligamenti
Iskusni napadač FK Sarajevo, Mersudin Ahmetović, doživio je jako tešku povredu i u redovima bh. prvaka svi su zabrinuti.
Hadžibajrić je otkrio da je mladi Halid Šabanović zadobio težu povredu koljena, koja će ga van terena ostaviti šest do osam mjeseci.
Nakon što je u januaru doživio ropturu križnih ligamenta Dino Islamović je uspješno operisan.
Nedim Hadžić koji je sa 19 godina važio za ponajvećeg talenta u Sarajevu, povrijedio je koljeno zbog čega je morao biti podvrgnut operativnom zahvatu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa od prije Pidro, Bešić, Čataković, Nedim H. Ima ih jos, ne mogu se sjetiti sada
Edit: Nisam siguran za Bešića, čini mi se da je i on isto syebao koljeno..
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 16 mar 2021, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pitanje lijevog beka se trebalo davno rješavati, još nakon odlaska Letića (danas igra u drugoj ligi Španije) prije godinu dana.Od tada smo samo na Pidri na lijevom beku, koji strašno oscilira sa formom. Mogao se i sada u januaru pronaci neki lijevi bek, možda bi i Pidro bio bolji uz konkurenciju.Sada cemo u trecem krugu vjerovatno Hodžića morati gledati na lijevom beku, u nekoj od utakmica.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 16 mar 2021, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ima ih od prije tona, od kad smo uzeli duplu krunu 6-7 povreda ligamenata u roku od dvije godine vala je mnogo
Zadnja izmjena: Foux87, dana/u 16 mar 2021, 22:24, ukupno mijenjano 9 puta.
Ma Bešića na lijevog beka, svakako je igro u juniorima. Nek se kali.
Sutra prvo obavijest ko je s nama do 2025.
Dušan Hodžić.
A onda u nedjelju 3 asistencije protiv Krupe.
Šalu na stranu, nama pored Pidre ne treba niko, ali Pidre prije utakmice protiv Sloge Crnjelovo. Ne smatram da je njegov problem tehničke prirode i da je zaboravio igrati lopte, njemu treba psiholog da se vidi šta momku stvara pritisak, odakle strah da ne smije jedan jedini pas ići naprijed nego svaki ide Dupovcu ili Pejoviću.
Dušan Hodžić.
Šalu na stranu, nama pored Pidre ne treba niko, ali Pidre prije utakmice protiv Sloge Crnjelovo. Ne smatram da je njegov problem tehničke prirode i da je zaboravio igrati lopte, njemu treba psiholog da se vidi šta momku stvara pritisak, odakle strah da ne smije jedan jedini pas ići naprijed nego svaki ide Dupovcu ili Pejoviću.
JURIŠ
-
- Kontakt:
Zanimljivo kako se u jednom periodu krivili za povrede treneri, sad to nije slučaj i nek nije. Sta treba pljuvati Vinka i Jeleskovica sto se neko povedi . To mi je bilo jako ruzno kad su optuzivni Husref i Šaric da su krivi za povrede.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 21:48Ako je istina, Salčinu brz oporavak.
Stradali ligamenti
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Iako sam jedan od rijetkih koji ne miriše mlade igrače, s ovim se ne bih složio i nije tačno. Pidro, za razliku od dosta iskusnijeg Oremuša na drugoj strani, igra beka kako i priliči ekipi koja je zadnjih 2-3 godine dominirala i igrala uvijek napadački. Preuzima odgovornost, ide naprijed, forsira i uvijek traži igru al ga ne ide i ova trenutna igra sa dosta pogreški nije za prvih 11, ruku na srce.midzuka je napisao/la: ↑16 mar 2021, 22:04Sutra prvo obavijest ko je s nama do 2025.
Dušan Hodžić.
Omjer naše igre na lijevoj i desnoj strani je 80:20, čak i kad Pidru nikako ne ide. Niko sretniji od mene da dovedemo lijevog beka i mislim da je to jedan od prioriteta.
FK Sarajevo
Malo pretjerujete za Fanima. Po ovim postovima lik ispade križanac Kuzmanovića i Hebiba. Golove kakve je davao Slobodi i Borcu ne može zabit nijedno krilo u ligi. Da onako zalijepi loptu za nogu, uđe u prostor između 2-3 igrača i puca nisku i jaku loptu, da ne plasira ili ne gađa u nebo... To u našoj ligi odavno niko nije mogao. Njegov jedini problem je samo to što nije konstantan. Izdominira jednu takvu tekmu pa se traži u naredne dvije. I trenutno je skroz van forme. Al da je općenito loš igrač, vala nije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa u sustini povrede misica moze biti krivac struka, tacnije fizicka priprema i preforsiranje igraca. Ali, ligamenti nisu slucaj, jer povrede nastaju iskljucivo iz neprirodnih rotacija koljena ili zglob, dakle pri doskoku, promjeni pravca, prilikom kontakta (klizeci). Iako su ligamenti kao struktura vrlo jaka, te se u mladjim kategorijama, posebno u Bosni, vrlo lako oslabe (stalnim promjenama podloge, neravnim terenima). Tako da, ligamente kad povrijedis znaci da si sam sebe povrijedio i takve se povrede ne mozes sprijeciti.bordobijeli je napisao/la: ↑16 mar 2021, 22:26Zanimljivo kako se u jednom periodu krivili za povrede treneri, sad to nije slučaj i nek nije. Sta treba pljuvati Vinka i Jeleskovica sto se neko povedi . To mi je bilo jako ruzno kad su optuzivni Husref i Šaric da su krivi za povrede.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 21:48Ako je istina, Salčinu brz oporavak.
Stradali ligamenti
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, kogmagie46, N3R3D, Sinfoc1986 i 63 gosta.