Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sariel
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sariel » 13 jan 2017, 14:56

al okej je ova forma , velko slovo na pocetku, zarez, razmak,tacka. okej nista sadrzaj ,kakav sadrzaj ionako su ko potocic

cuj ovog njemu ne smeta :lol:
oj hljebe i boze :crazy:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2017, 15:00

Sto bi nekome smetalo sponzorstvo vala, ako mogu iskoristiti i ako je legalno neka iskoriste, bitno se snaci.
Mario jesi nam ziv ti lave nas, nesto te slabo ima?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 jan 2017, 15:02

MortemHz je napisao/la:Sto bi nekome smetalo sponzorstvo vala, ako mogu iskoristiti i ako je legalno neka iskoriste, bitno se snaci.
Svako ima svoj način finansiranja i svako radi onako kako mu je po volji oko svojih finansija. Ko je kriv drugim klubovima što oni ne pronalaze takve sponzore koji bi im pomogli dosta finansijski.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2017, 15:04

arelinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sto bi nekome smetalo sponzorstvo vala, ako mogu iskoristiti i ako je legalno neka iskoriste, bitno se snaci.
Svako ima svoj način finansiranja i svako radi onako kako mu je po volji oko svojih finansija. Ko je kriv drugim klubovima što oni ne pronalaze takve sponzore koji bi im pomogli dosta finansijski.
Pa to ti kazem, svaki vid finansiranja je dobar i pomoci ce bh. klubovima da napreduju i dalje. I ja bi volio nesto slicno da se doda naprimjer, nikada keša nije dosta.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 13 jan 2017, 15:37

Bice zestoko Bgm i Liga za prvaka i Liga za opstanak. Olimpic i Celik se pojacali, jos nisu odustali, Metalci, Vitez i Mladost DK najtisi zasada. A ove vodese bez potrebe je i spominjati :D

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 13 jan 2017, 15:55

FoSte95 je napisao/la:Bice zestoko Bgm i Liga za prvaka i Liga za opstanak. Olimpic i Celik se pojacali, jos nisu odustali, Metalci, Vitez i Mladost DK najtisi zasada. A ove vodese bez potrebe je i spominjati :D
Celik sad za sad 1 ime dok su Metalci doveli 5-6 imena. Doduse njih su i napusila 2-3 imena koliko sam upratio. Nisu oni nikako najtisi. Olimpic dovodi igrace dok se i u Celiku ocekuje jos 4-5 poznati imena. Vitez i Mladost su onako najtisi za sad a imaju i bodovni saldo koji garantira mirniju zavrsnicu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 13 jan 2017, 16:19

KenoRob je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Bice zestoko Bgm i Liga za prvaka i Liga za opstanak. Olimpic i Celik se pojacali, jos nisu odustali, Metalci, Vitez i Mladost DK najtisi zasada. A ove vodese bez potrebe je i spominjati :D
Celik sad za sad 1 ime dok su Metalci doveli 5-6 imena. Doduse njih su i napusila 2-3 imena koliko sam upratio. Nisu oni nikako najtisi. Olimpic dovodi igrace dok se i u Celiku ocekuje jos 4-5 poznati imena. Vitez i Mladost su onako najtisi za sad a imaju i bodovni saldo koji garantira mirniju zavrsnicu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E hvala na ispravci za metalce :thumbup:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jan 2017, 17:07

jbg kod njih je lako napravit podjelu.. u federaciji bi haos napravio ako Telecom pocne zvanicno da daje svima, prvo sukob interesa jer je sponzor lige, drugo zna se da ispod stola daju vec nekim i to znacajno

a pravi omjer podjele u Federaciji niko ne bi mogao smisliti, revolta bi bilo gdje god okrenes
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 jan 2017, 17:11

brkatasomina je napisao/la:2013 godine je bilo ovako...

Danas je predsjednik Uprave HT Eroneta, mr. Stipe Prlić, potpisao sponzorske ugovore s tajnikom NK „Široki Brijeg“ Draganom Soldom, i predsjednikom HŠK „Zrinjski“ Mostar Marinom Raspudićem.

Svojim rezultatima u Premijer ligi Bosne i Hercegovine kao i kvalifikacijama na europskim natjecanjima ova dva sportska kolektiva pokazuju kako su među ponajboljima u Bosni i Hercegovini.

Ugovor je potpisan na razdoblje od tri godine s iznosom od 200.000,00 KM svakom klubu
.

Ovo danas je samo nastavak ove suradnje...
Doviđenja drago Sarajvo :wave:
Fakat, ne znam zašto se ovako lože ovi ljudi, HT nas je sponzorirao, sponzorira i sponzoriraće...
Bile su najave da će i Vitezu gurnuti nešto love, ne znam zašto nisu...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 13 jan 2017, 19:24

Sta se desava sa Krupom i Radnikom, rade li oni na pojacanjima, kakve su im ambicije za nastavak prvenstva. Hoce li se moci odrzati u prvih šets u zadnja cetri kola i kasnije u ligi za prvaka ?
- Zeljeznicar -

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 jan 2017, 19:35

Sariel je napisao/la:to je vec drug moj elementarno neznanje, a to nije smijesno,nemoj da se ljutis, i problem je daleko siri i ozbiljniji od proste konstatacije kakve veze ima ko je kome sponzor.
i onda kao gledamo izljeve patriotizma na stadionima,transovima,porukama,povicima,poklicima zastavama,sta vec sve ne.
ili ovde medjusobna vrijedjanja na najnizem nivou.
ne ide brate, ne ide.
:sick:
to je vec drug moj elementarno neznanje,
kuknjava
ne ide brate, ne ide.
:lolno: :lolno:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 13 jan 2017, 19:36

Nisu atraktivne ekipe, nemaju navijača, pa se o njima veoma malo piše. Sigurno se spremaju, posebno Radnik, jer Krstajić nije levat sekunde, i mogli bi oni mnogim pomrsiti račune u proljetnom dijelu. I Krupa takođe. Privatni su to klubovi, malo i politika pogura, pa su zato tu gdje jesu. Biće mnogo interesantno dogodine Krupa vs Borac ....

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 jan 2017, 19:42

Evolve je napisao/la:Neznam baš, 6 bodova je fina zaliha ispred konkurenata. Vidjet ćemo kako će se pojačavat klubovi, kako će završiti bodovno nakon još 4 kola prije samog razdvajanja lige. Po meni, Olimpik je najslabiji od tri navedena kluba.

Vitez je cini mi se predaleko da bi se mogao ugrozit od ove trojke, tako da medju njima definitivno treba trazit dva koja otpadaju.
Kako reće frajer iz Čelika, sa Metalege imaom 2 domaće utakmice Zenica i Travnik, za ostalo ćemo se boriti :?: :?:

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 13 jan 2017, 19:45

Nisu atraktivne ekipe, nemaju navijača, pa se o njima veoma malo piše. Sigurno se spremaju, posebno Radnik, jer Krstajić nije levat sekunde, i mogli bi oni mnogim pomrsiti račune u proljetnom dijelu. I Krupa takođe. Privatni su to klubovi, malo i politika pogura, pa su zato tu gdje jesu. Biće mnogo interesantno dogodine Krupa vs Borac ....
Spremaju se da prodaju utakmicu kome god bude trebalo,to si u pravu za Krstaijca da nije levat,vidi da nema sanse da izbori Evropu preko prvenstva,zato ce prodati kome god bude trebalo,isto kao i prosle godine.
A gledao sam raspored Krupe zadnja 4 kola,vrlo lako se moze desiti da zavrse u donjem dijelu tabele,kljucna im je prva protiv zeljeznicara ako to izgube liga za opstanak je sigurna.....

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 jan 2017, 19:49

KenoRob je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Neznam baš, 6 bodova je fina zaliha ispred konkurenata. Vidjet ćemo kako će se pojačavat klubovi, kako će završiti bodovno nakon još 4 kola prije samog razdvajanja lige. Po meni, Olimpik je najslabiji od tri navedena kluba.

Vitez je cini mi se predaleko da bi se mogao ugrozit od ove trojke, tako da medju njima definitivno treba trazit dva koja otpadaju.
Ovaj format prvenstva nikom od nas nije poznat. Recimo Vitez izgleda "sigurno" ali ako udju u ovu ligu za opstanak u nekoj losoj formi ili sta ja znam i ako zaredaju 3-4 poraza vise nece biti sigurni. Isto tako za Jajcane, recimo da ce Celik dobiti Metalege u Zenici eto odmah 6 bodova na 3...glupo je pricati ali eto odprilike kako to izgleda. Jajcani igraju sve utakmice u "gostima" dok mi recimo imamo Mladost i Vitez komsijske utakmice gdje se mozemo osjecati kao domacini. Pa moze se reci i u Travniku protiv Metalegea cemo izgledati kao domacini a sto se tice Olimpica svi znamo kakva situacija bude na Otoci. Najvazniji je KVALITET a sve ostalo ide nekako na nasu ruku. Jos kad bi vi pogurali nas umjesto Jajcane onda je opstanak zagarantovan ali znam ja gdje ce vas vise vuci srce :)
Negdje u novembru smo pričali da Čelik ostaje, samo oni sebe sami mogu izbaciti, puno pametuju,
nije bitan statut, bitni su investitori(donatori).
Kakvi bojkoti, frajeri u upravi, nisu bitni.
Bodrite ih, na punom stadionu kloc igra. :clap:

Ja lično želim Čelik u lizi, sve ostalo je besmisleno.
:thumbup: :thumbup:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 13 jan 2017, 20:01

KenoRob je napisao/la:

Ovaj format prvenstva nikom od nas nije poznat. Recimo Vitez izgleda "sigurno" ali ako udju u ovu ligu za opstanak u nekoj losoj formi ili sta ja znam i ako zaredaju 3-4 poraza vise nece biti sigurni. Isto tako za Jajcane, recimo da ce Celik dobiti Metalege u Zenici eto odmah 6 bodova na 3...glupo je pricati ali eto odprilike kako to izgleda. Jajcani igraju sve utakmice u "gostima" dok mi recimo imamo Mladost i Vitez komsijske utakmice gdje se mozemo osjecati kao domacini. Pa moze se reci i u Travniku protiv Metalegea cemo izgledati kao domacini a sto se tice Olimpica svi znamo kakva situacija bude na Otoci. Najvazniji je KVALITET a sve ostalo ide nekako na nasu ruku. Jos kad bi vi pogurali nas umjesto Jajcane onda je opstanak zagarantovan ali znam ja gdje ce vas vise vuci srce :)
Nama je ta prva utakmica pa skoro biti ili nebiti za ulaz u prvih 6... Mozes bit uvjeren da ce Široki tu utakmicu protiv Jajcana ici na glavu za 3 boda.
NK Široki Brijeg

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 jan 2017, 20:05

Esport je napisao/la:
Sariel je napisao/la:to je vec drug moj elementarno neznanje, a to nije smijesno,nemoj da se ljutis, i problem je daleko siri i ozbiljniji od proste konstatacije kakve veze ima ko je kome sponzor.
i onda kao gledamo izljeve patriotizma na stadionima,transovima,porukama,povicima,poklicima zastavama,sta vec sve ne.
ili ovde medjusobna vrijedjanja na najnizem nivou.
ne ide brate, ne ide.
:sick:
kuknjava
ne ide brate, ne ide.
objasni svoje grohotanje?
treba neka pomoc? u vidu leksaurina,apaurina, knjiga za 8 razred? dokle si doguro vec... niki problem.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 jan 2017, 20:18

Esport je napisao/la: :sick:
kuknjava
ne ide brate, ne ide.
objasni svoje grohotanje?
treba neka pomoc? u vidu leksaurina,apaurina, knjiga za 8 razred? dokle si doguro vec... niki problem.[/quote]
Esport je napisao/la: Glavati gospodine(što bi rekao jedan polustrani književnik, kada je prićao o jazavcima, koji su za vas napredni),
ako vi redovno idete kod ljekara i na štraftu po moralnu pomoć, valjda ostali ne moraju.
:mrgreen: :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2017, 20:20

Evolve je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:

Nama je ta prva utakmica pa skoro biti ili nebiti za ulaz u prvih 6... Mozes bit uvjeren da ce Široki tu utakmicu protiv Jajcana ici na glavu za 3 boda.
Kakav ce FEAL biti za Široki Brijeg? koliko sam cuo oni su bas jaki financijski, mogli bi uletiti u ligu 6, za nesto vise nisam siguran jer ni ovo nije sigurno a i malo je kola do kraja regularnog dijela, samo 4.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 jan 2017, 20:21

koji gubitak vremena, zamolio bih te da me vise ne kvotas, moze bit sta prelazno...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.