AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Msm da ce taj kup prenositi arena,bar su tako najavljivali,a meni ne gine neka repriza gledati 

još sam ja kao lafo gledao program i zaključio da ne prenose, yebem te u oči roup.  

ma ništa to meni ne vrijedi jer neću biti kući, a reprize nema.
morat ću ići obnavljat ugovor sa telemahom radi arena, sve nešto odlažem jer mi mrsko al' nema više zajebancije

morat ću ići obnavljat ugovor sa telemahom radi arena, sve nešto odlažem jer mi mrsko al' nema više zajebancije

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Zar imaju sve arene na telemahu? Znam da ove koje prenose talijane imaju na Moja TV. Reko samo da se ne zeznes, pa da ne budeš imao gdje gledati.rope11 je napisao/la:još sam ja kao lafo gledao program i zaključio da ne prenose, yebem te u oči roup.
- 
				gambler1899
- Kontakt:
Imaju sve arene i sk!LegendKiller je napisao/la:Zar imaju sve arene na telemahu? Znam da ove koje prenose talijane imaju na Moja TV. Reko samo da se ne zeznes, pa da ne budeš imao gdje gledati.rope11 je napisao/la:još sam ja kao lafo gledao program i zaključio da ne prenose, yebem te u oči roup.
ima samo arena 1 BH, ostalo su nam zaključali, mislim bar nama u zenici pošto smo mi građani drugog reda 
moram definitivno otići i obnoviti ugovor pa da mi otključaju arene, jer ja koliko se sjećam skroz rijetko prenose milan na jedinici (u 95% slučajeva je na dvojci, trojci, četvorci) tako da mogu sebi u guzicu nabiti ovu arenu1

moram definitivno otići i obnoviti ugovor pa da mi otključaju arene, jer ja koliko se sjećam skroz rijetko prenose milan na jedinici (u 95% slučajeva je na dvojci, trojci, četvorci) tako da mogu sebi u guzicu nabiti ovu arenu1

FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
Zar ce biti Milan zanimljivo gledati ove sezone ?rope11 je napisao/la:ima samo arena 1 BH, ostalo su nam zaključali, mislim bar nama u zenici pošto smo mi građani drugog reda

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
						Forza Milan
Pivopije
- 
				celikmilan
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:ima samo arena 1 BH, ostalo su nam zaključali, mislim bar nama u zenici pošto smo mi građani drugog reda
Uzmi fino onaj trio paket i imaš sve sport klubove i sve arene. A ako te zanima ja sam isto u Zenici tako da nije šuplja.
a jel' more duo paket, nemam telefon, ne treba mi i ne pada mi na pamet još njega uključivati radi yebenih arenacelikmilan je napisao/la:rope11 je napisao/la:ima samo arena 1 BH, ostalo su nam zaključali, mislim bar nama u zenici pošto smo mi građani drugog reda
Uzmi fino onaj trio paket i imaš sve sport klubove i sve arene. A ako te zanima ja sam isto u Zenici tako da nije šuplja.

ova stranica telemaha na internetu nije od pomoći, uopšte ne prikazuju arene u ponudi ni u jednom paketu.
edit: ipak ne može, nabijem ih na qurac

FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma samo Moja TV, sve arene, svaku tekmu Milana prenose. Također Arene prenose i Evropsku ligu 

Moze duo paket net i tv i imas sve arene promotivno 2 god plus 3 SK i to u HD-urope11 je napisao/la:a jel' more duo paket, nemam telefon, ne treba mi i ne pada mi na pamet još njega uključivati radi yebenih arenacelikmilan je napisao/la:rope11 je napisao/la:ima samo arena 1 BH, ostalo su nam zaključali, mislim bar nama u zenici pošto smo mi građani drugog reda
ova stranica telemaha na internetu nije od pomoći, uopšte ne prikazuju arene u ponudi ni u jednom paketu.
edit: ipak ne može, nabijem ih na qurac
Dečki mišljenja sam na kraju da u Milan dolazi Belotti i dobiva Shevinu 7 koja je trenutno slobodna...nadam se samo da ce opravdati ulozene pare i da ce ga gotiviti upola ko sto su Shevu 

Samo da napisem ovom momku iz Zenice.
Potpises ugovor u telemachu na 2 godine i dobijes sve arene gratis u te dvije godine. Tako da moze i duo net i grande i sve opcije. Samo je fol da potpises ugovor na 2 godine.

Potpises ugovor u telemachu na 2 godine i dobijes sve arene gratis u te dvije godine. Tako da moze i duo net i grande i sve opcije. Samo je fol da potpises ugovor na 2 godine.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
hvala 

FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
Nego idemo li po Ibru u januaru kako li  

Zar ja nisam vidio broj 7 na ledjima crne mambe??meskalin je napisao/la:Dečki mišljenja sam na kraju da u Milan dolazi Belotti i dobiva Shevinu 7 koja je trenutno slobodna...nadam se samo da ce opravdati ulozene pare i da ce ga gotiviti upola ko sto su Shevu

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
						Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- 
				celikmilan
- Kontakt:
Još nisu poznati svi brojevi jer još igrača treba da ode. Niangu je vrijeme da ide tako da je 7 slobodna. Kad je Musacchio došao pojavila se slika njegovog dresa sa brojem 17 (jedan igrač koji se ozbiljno povezuje sa nama nosi taj broj u svom sadašnjem klubu) koji sad nosi Zapata tako da bi on mogao da preuzme taj broj a ne 22 što je imao protiv Lugana. Ja bih prije volio da tu 22 dobije neko ko bi mogao biti dostojni nasljednik naše čuvene 22. Bonucci je u prošlom timu imao broj 19 a taj broj sad ima Kessie. Ne znam jeli to on zaista uzeo taj broj ili je to samo privremeno riješenje. Ja bih Kessiju dao 8 (mislim da bi Rhino bio za tako nešto) a neka ovom onda 19. Calhanoglu neka ima 10 a navijam da 2 preuzme Conti od znate već koga kada ode. Biglia može uzeti 4 jer njegovu 20 iz Lazia ima Abate. Andre Silvi bi odgovarala 9.

Kao navijač Juventusa da se napišem koju riječ na ovoj temi, dakako vezano za ovaj iznenadni transfer Lea, valjda ne zamjerate  Ovako nešto sam želio prošle godine na pdf onih engleza kada je pogba otišao ali su me odbile bljuvotine pojedinih forumaša, za razliku od njih ovdje je izgleda kulturnija raja.
 Ovako nešto sam želio prošle godine na pdf onih engleza kada je pogba otišao ali su me odbile bljuvotine pojedinih forumaša, za razliku od njih ovdje je izgleda kulturnija raja.
Dakle dobili ste WC igrača za relativno male pare(u fudbalskom svijetu ), pogotovo što Leo nije, kako se to već kaže, injury-prone igrač. Ima još 4-5 sezona ispred sebe te sam mišljenja da bi u tom periodu mogli doći i do scudetta, ali rano je sad o tome...
 ), pogotovo što Leo nije, kako se to već kaže, injury-prone igrač. Ima još 4-5 sezona ispred sebe te sam mišljenja da bi u tom periodu mogli doći i do scudetta, ali rano je sad o tome...
Kao što znate Bonucci nije klasičan stoper u smislu da prvo gleda kako će nekoga da zavali laktom( čitaj Chiellini, Godin...) već njega odlikuju neke druge osobine, fantastičan pregled i duga lopta, smirenost pod pritiskom pri iznošenju lopte i to su stvari koje će mislim nedostajati Juventusu, a vas to nije baš briga jel 

Moram da priznam da mi se sviđaju i ovi ostali transferi, sve su to redom mladi igrači sa max 25-26 god(izuzetak Leo i Biglia) gdje neki od njih mogu postati WC igrači npr. mali Gigi, Conti, Kessie ili Silva. Naravno da je teško uigrati 2-3 nova igrača a Milan je promjenio gotovo sve. Međutim, momci imaju ovu sezonu ispred nas da pokažu šta mogu, koje su im mogućnosti i limiti a već sljedeće ljeto će se raditi ciljani transferi, da se popravi gdje bude škripalo ove godine.
Sretno i neka pobjedi/osvoji bolji

Ovako nešto sam želio prošle godine na pdf onih engleza kada je pogba otišao ali su me odbile bljuvotine pojedinih forumaša, za razliku od njih ovdje je izgleda kulturnija raja.
 Ovako nešto sam želio prošle godine na pdf onih engleza kada je pogba otišao ali su me odbile bljuvotine pojedinih forumaša, za razliku od njih ovdje je izgleda kulturnija raja.Dakle dobili ste WC igrača za relativno male pare(u fudbalskom svijetu
 ), pogotovo što Leo nije, kako se to već kaže, injury-prone igrač. Ima još 4-5 sezona ispred sebe te sam mišljenja da bi u tom periodu mogli doći i do scudetta, ali rano je sad o tome...
 ), pogotovo što Leo nije, kako se to već kaže, injury-prone igrač. Ima još 4-5 sezona ispred sebe te sam mišljenja da bi u tom periodu mogli doći i do scudetta, ali rano je sad o tome...Kao što znate Bonucci nije klasičan stoper u smislu da prvo gleda kako će nekoga da zavali laktom( čitaj Chiellini, Godin...) već njega odlikuju neke druge osobine, fantastičan pregled i duga lopta, smirenost pod pritiskom pri iznošenju lopte i to su stvari koje će mislim nedostajati Juventusu, a vas to nije baš briga jel

Moram da priznam da mi se sviđaju i ovi ostali transferi, sve su to redom mladi igrači sa max 25-26 god(izuzetak Leo i Biglia) gdje neki od njih mogu postati WC igrači npr. mali Gigi, Conti, Kessie ili Silva. Naravno da je teško uigrati 2-3 nova igrača a Milan je promjenio gotovo sve. Međutim, momci imaju ovu sezonu ispred nas da pokažu šta mogu, koje su im mogućnosti i limiti a već sljedeće ljeto će se raditi ciljani transferi, da se popravi gdje bude škripalo ove godine.
Sretno i neka pobjedi/osvoji bolji

Mali Sanchez iz Bayerna bi mogao biti igracina samo ga treba pustiti da igra. Taman ce biti ovu sezonu da se prilagodi, uigra, i imas igraca za sljedecih 10 godina.

Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
						free Palestine!!!
Evo sad naletih na informaciju da nudimo 40 miliona+Paleta+Niang za Belotija... Odlicna stvar, rijesis se dva panja i za pristojne pare dobijes igracinu..

Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
						free Palestine!!!
- nextterrain
- Kontakt:
Belotti je preko svog agenta dao saglasnost da dođe u Milan, nema ga na predstavljanju dresova Torina   

Fassone je izjavio da vise i vise WC igraca se raspituje o Milanovom projektu i ako bude prilikr sigurno ce ih dovesti 

Belotti 

Fassone je izjavio da vise i vise WC igraca se raspituje o Milanovom projektu i ako bude prilikr sigurno ce ih dovesti

Belotti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.