Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Odbijes njegovog igraca i onda debil proziva. Jadan onaj Piric s njim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne bih se ja usudio iznijeti takve optuzbe. Razumijem kad npr Ibrahovica murinjo vodi sa sobom, ipak su nesto osvojili itd. Ali ovo je malo glupo od njega, ali valjda su im ambicije da izbore osptanak to je jedino logicno.tuzlak1987 je napisao/la:Daje mu Karic dio plate, tale se ..Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne znam sta vidi Husref u ovom Karicu. Fakat mi je nejasan lik.
pa pročitaj šta sam ti napisao jbg ti....vjeruje mu , kod nas ga je forsiro do besvjesti....inače gura te visoke centarfore i jedan način igre....Sarajlijica1946 je napisao/la:Nije stvar u tome, nego ovoga voda kao malo dijete. Nez jesi vidio da ga dovede u mladost ponovo. A karic lopataDenchiNL je napisao/la:Husref voli visoke centarfore(talijanski centarfor) što znaju glavom i znaju primiti loptu razigrati....to je njegov stil oduvijek, i kod nas kad je bio to je forsir'o : Melunović,Karić,Krpić , pa Sloboda: Ahmetović, Krpić Karić, pa sad...Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne znam sta vidi Husref u ovom Karicu. Fakat mi je nejasan lik.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E onda je Husref najtvrdoglaviji ili najgluplji frajer na dunjaluku. Sredina za njega nema, kad je torlaka gurnuo kao napadaca, ala seria A 
ja sjećaš se togaSarajlijica1946 je napisao/la:E onda je Husref najtvrdoglaviji ili najgluplji frajer na dunjaluku. Sredina za njega nema, kad je torlaka gurnuo kao napadaca, ala seria A
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako se necu sjecati tih smrtih mukaDenchiNL je napisao/la:ja sjećaš se togaSarajlijica1946 je napisao/la:E onda je Husref najtvrdoglaviji ili najgluplji frajer na dunjaluku. Sredina za njega nema, kad je torlaka gurnuo kao napadaca, ala seria A![]()
pa jbg u ovoj ligi to pali, uigraš prekide i imaš nezgodan tim za svakoga....
Teze je u nasoj ligi naci dva beka da znaju centrirati nego dominatora u 16. Ne znam cime raspplaze u mladosti, ali sam siguran da ce mnogo bolje izgledati u drugom dijelu. Tako nekako je bio slucaj i sa slobodom ako se dobro sjecam.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
izgleda da ima Husref dio od Mahira
a i nije Karic los igrac, samo sto nije centralni napadac, a tu smo svi pravili gresku dozivljavali ga kao takvog i doveli ga kao takvog umjesto Ahmetovica. Dok u sustini Karic mora igrati sa drugim, brzim napadacem i krilom koji napadaju prostor
a i nije Karic los igrac, samo sto nije centralni napadac, a tu smo svi pravili gresku dozivljavali ga kao takvog i doveli ga kao takvog umjesto Ahmetovica. Dok u sustini Karic mora igrati sa drugim, brzim napadacem i krilom koji napadaju prostor
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
"To prvi put čujem", rekao je Kovač, nakon što su ga njemačke kolege upitale u transferu Duljevića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
belosevic28
- Kontakt:
http://www.calciomercatonews.com/2010/0 ... -juventus/Virtu4l je napisao/la:"To prvi put čujem", rekao je Kovač, nakon što su ga njemačke kolege upitale u transferu Duljevića.![]()
Spavas li mirno Bufone Džanluidžije
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
netačno.HajdeZeljozabiGol je napisao/la: Pa kazem ti a to sve prema novinarima ide pod uputama od fk tanajva. Odron
jedino oficijelni sajt objavljuje novosti iz kluba, ostali mogu prenijeti taj tekst....portali se bave špekulacijama i tu ne možeš ništa....pogotovo u toku prelaznih rokova....
npr: špekulacija
Sanjin Lelić će u toku sedmice najvjerovatnije postati novi član Fudbalkog kluba Sarajevo.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sanjin-l ... evu/221038
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
vidim vi se bavite spekulacijama odavno...vec ste i pare potrosili...ma hajd nije to u modi sad pravi se stadion u Novom Sarajevu. Koga briga gdje ce igraci...vazno je ko ce bolje igrace dovesti da se bori za evropu. Evo malo odmori okice
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Radnicko prosenje je u modi. Koji su vam ciljevi?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
ma bitno je ko više poena ima na kraju, i ko pobjedi, ko ima bolje igrače/imena na papiru je nebitno, iz iskustva govorimHajdeZeljozabiGol je napisao/la:vidim vi se bavite spekulacijama odavno...vec ste i pare potrosili...ma hajd nije to u modi sad pravi se stadion u Novom Sarajevu. Koga briga gdje ce igraci...vazno je ko ce bolje igrace dovesti da se bori za evropu. Evo malo odmori okice![]()
samo vi pravite al nemojte da vas prave....
UuuuDenchiNL je napisao/la:ma bitno je ko više poena ima na kraju, i ko pobjedi, ko ima bolje igrače/imena na papiru je nebitno, iz iskustva govorimHajdeZeljozabiGol je napisao/la:vidim vi se bavite spekulacijama odavno...vec ste i pare potrosili...ma hajd nije to u modi sad pravi se stadion u Novom Sarajevu. Koga briga gdje ce igraci...vazno je ko ce bolje igrace dovesti da se bori za evropu. Evo malo odmori okice![]()
![]()
![]()
![]()
samo vi pravite al nemojte da vas prave....![]()
![]()
Ja samo Ruletu vjerujem kada su transferi i insajderske u pitanju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja samo vjerujem Misketu svemogucem za sve. Iz iskustva naucio.
Iskustvo me jos necem naucilo, da sa besposlicarem i najnecjenjenijom osobom se ne treba upustati u diskusiju.
Znam, prvo ces me spustiti na tvoj nivo, zatim ces me dokrajciti.
Placi kujo plava
Iskustvo me jos necem naucilo, da sa besposlicarem i najnecjenjenijom osobom se ne treba upustati u diskusiju.
Znam, prvo ces me spustiti na tvoj nivo, zatim ces me dokrajciti.
Placi kujo plava
Zašto bih te ja dokrajčio kad si ti to uradio perfektno, mi samo uživamo u plodovima tvog rada.
Plačem ali od smijeha svaki put kad ti vidim nick.
Plačem ali od smijeha svaki put kad ti vidim nick.
RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!
Ocekujte sutra BUM i pripremite se za pisanje po k.n.m.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ovo je bolje, zivota mi..RuleHz je napisao/la:Ni govora.THEC je napisao/la:a Zahirovic ode komsijama
ala ste se i usrećili sa zahiragomThetraphak1921 je napisao/la:Ovo je bolje, zivota mi..RuleHz je napisao/la:Ni govora.THEC je napisao/la:a Zahirovic ode komsijama
Rule kompjuteru.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.