Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 28 apr 2019, 08:43

Kakav cirkus napravise Adani i Alegri. Al nek mu je mister odgovorio. Nikad mi nije bio drag, pogotovo njegovo shvatanje fudbala, al brate i ovih mi je pun q... Sjede u studiju i filozofiraju a ništa u životu nisu napravili kao trener bilo koje ekipe. Većina njih. Pa i sjede tu iz razloga što nemaju posla. I onda oni prosipaju svu pamet svijeta i kritikuju one koji su u tom poslu daleko ispred njih. Nećeš tu vidjeti vrhunske trenere jer njih klubovi traže. Uglavnom su tu bivši fudbaleri koji ili nemaju nikakvog trenerskog iskustva ili je ono toliko loše da ih sad niko neće pa moraju palamudit u studiju. Jedno je biti dobar fudbaler a sasvim drugo biti dobar trener.
Il Club più titolato al mondo!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 apr 2019, 09:22

Hajde što kritikuju, to im je posao. Vjerujem da je Maxa najviše raspizdio njegov stav kojim se došao naslađivati za neku prijašnju raspravu koju su imali. Cilj mu je bio da izazove reakciju, ne da obavi normalan i profesionalan intervju poslije utakmice.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 apr 2019, 09:25

Adani je rekao ono sto i vecina Juventina misli, a Allegri se ponasao u stilu portugalskog sibicara sto mu ne priliči.
Ugasio sam kod dijela gdje kaze da Ajax nije nadigrao Juventus vec je prosao zbog par dobrih kontri.

U globalu je iznerviran jer uticu i na njega price, a za nas je bolje sto je tako i sto zna dobro sta je misljenje javnosti koje je sam kreirao.

I na kraju, vec pet godina se na intervjuima pojavi i prica kako moramo popraviti relizaciju, pa moramo popraviti ovo, pa ono, vec je postala moja zezancija 'dobbiamo migliorare technicamente' koju ponavlja godinama, a nista se ne popravlja. Valjda je on dobro placen da to popravi, kada bi znao.

Sto se tice Adania, jedan je od boljih koji se pojavio na Skyu, razumije igru i postavlja dobra pitanja, to sto se Allegriu nije dopao njegov istup nakon Ajaxa je do njega. Nema to veze sa ostvarenoscu, otkud on zna ima li Adani trenerske ambicije. Napao je on i Sacchia koji je osvojio poneki trofej u zivotu.

Ono gdje bih bio na strani Allegria je da ga je napao i doveo u pitanje ostvarenja jer jedno je pricati, a drugo zavrnuti rukave. Zna to Garry Neville najbolje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 apr 2019, 09:42

Pogba je napisao/la:Adani je rekao ono sto i vecina Juventina misli, a Allegri se ponasao u stilu portugalskog sibicara sto mu ne priliči.
Ugasio sam kod dijela gdje kaze da Ajax nije nadigrao Juventus vec je prosao zbog par dobrih kontri.

U globalu je iznerviran jer uticu i na njega price, a za nas je bolje sto je tako i sto zna dobro sta je misljenje javnosti koje je sam kreirao.

I na kraju, vec pet godina se na intervjuima pojavi i prica kako moramo popraviti relizaciju, pa moramo popraviti ovo, pa ono, vec je postala moja zezancija 'dobbiamo migliorare technicamente' koju ponavlja godinama, a nista se ne popravlja. Valjda je on dobro placen da to popravi, kada bi znao.

Sto se tice Adania, jedan je od boljih koji se pojavio na Skyu, razumije igru i postavlja dobra pitanja, to sto se Allegriu nije dopao njegov istup nakon Ajaxa je do njega. Nema to veze sa ostvarenoscu, otkud on zna ima li Adani trenerske ambicije. Napao je on i Sacchia koji je osvojio poneki trofej u zivotu.

Ono gdje bih bio na strani Allegria je da ga je napao i doveo u pitanje ostvarenja jer jedno je pricati, a drugo zavrnuti rukave. Zna to Garry Neville najbolje.
Nije to uopšte rekao.
“Against Ajax, we suffered with their counter-attacks, not their style of football, and that made it look as if they had an extraordinary game, whereas they were better in Amsterdam."
Što je apsolutna istina. U Amsterdamu nismo mogli izaći sa svoje polovice u drugom poluvremenu. U Torinu su nas uništili na kontre.

I čuj Adani jedan od najboljih :urnebes:

Frajer je arogantan do bola, način na koji razgovara i postavlja pitanja jasno ostavlja dojam da misli da je pokupio svu pamet. Nije tu da objasni igru, da izvuče dobre odgovore nego da izazove reakciju. Tvoja prva rečenica savršeno to opisuje. Novinar nije tu da priča kao navijač, pogledati gospodina Pirla kako se to radi. Ne samo s Allegrijem nego inače, kad govori u studiju itd. Kao i svi interisti dobar u pretvaranju da je gospodin, a stvarno je hinja. Pa on njemu u intervjuu kaže 'vratimo se na košarkaške teorije...' :puke: Prošle godine nakon baš Intera mislim, bilo mu je toliko krivo što su izgubili da je uživo počeo prozivati kako je samo figura, igrači igraju sami, individualci, on nema nikakve ideje itd. :zzz:

I na videu se fino vidi da Allegri normalno priča, odgovara ne neko pitanje, ovaj mu upadne u riječ i kaže 'pričaš neozbiljne stvari' ili nešto u tom smislu.

Sa Sacchijem se nikad nije posvađao ovako, jednostavno su potpuno različiti u shvatanju fudbala i bilo je fudbalskih prepirki, a Sacchi kao i svaki idealista 'totalnog fudbala' odbija prihvatiti da postoje i drugačiji načini pobjeđivanja. Nikad se nisu spustili na lični nivo.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 28 apr 2019, 10:06, ukupno mijenjano 3 puta.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 28 apr 2019, 09:53

Sta ocekivati od mrtvog interiste, misli da zna nesto a glup ko noga. Najmrzi su mi ovi anonimusi koji pljuju ljude iz studija a nisu u stanju ni Benevento da vode.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 apr 2019, 11:29

Ja sam mislio generalno, ne samo na Adanija. Većina ih puno palamudi a nisu ništa postigli u trenerskoj karijeri.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 apr 2019, 13:01

Nemam pojma o cemu se radi,ali ovo da "palamude u studiju,a nisu nista napravili u trenerskoj karijeri" je valjda najgluplji argument u povijesti svemira.Jednako kao što vi svi palamudite na forumu iz dana u dan,a niste profesionalnog sporta vidjeli,nit muzike,nit filma,nit neceg treceg.A opet vas to ne sprijecava da serete po forumu iz dana u dan.Zasto ne ugasit forum onda?Tko ste vi da nekome tko je placen da "palamudi u studiju" pričate išta,a nikad niste došli ni blizu razine da mozete palamudit u nekom studiju?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 apr 2019, 13:52

Zato sto mi ovdje možemo pisati sta god hoćemo i ne moramo biti stručni za to, valjda forumi i jesu za to

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 apr 2019, 13:55

Vala baš. :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 apr 2019, 15:39

muxa je napisao/la:Zato sto mi ovdje možemo pisati sta god hoćemo i ne moramo biti stručni za to, valjda forumi i jesu za to
Isto kao što su oni plaćeni da "palamude" u studiju i ne moraju bit stručni za vođenje ekipe kraj klupe.Al vidim nekima je teško razdvojiti te dvije strane.Mozda da se pobunimo protiv glazbenih i filmskih kritičara.Šta oni imaju išta pisat o nekome tko je skladao/rezirao nesto,nek sami skladaju/režiraju pa nek onda pišu.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 apr 2019, 16:42

Cestitke interisti
na koreografija trofeju :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 28 apr 2019, 17:11

Gefufna je napisao/la:Nista je ovo, goat postovi su na Papetovoj temi bili. :mrgreen:
Sto jes' jes'..poslije njega smo dobili sve trenere po zelji vas, forumasa...igramo k'o Brazil nekada..za raju..uspjeh garantovan.. :thumbup:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 apr 2019, 17:15

Pogba je napisao/la:Cestitke interisti
na koreografija trofeju :mrgreen:
Smijesan klub i smijesni navijaci. Toliko je situacija u klubu bajna da je najveci uspjeh to sto Juve nece osvojit LP. Jadno.

A ovamo ti sezona visi o koncu. Genijalno. :bow:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 apr 2019, 18:22

jebote, ispljuvao sam felipe caiceda pred derby della capitale i covjek postade bolji napadac od immobilea :tokralju:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 28 apr 2019, 18:27

Lazio uzima i atalantu i torino, ali ne brinem imaju oni od koga da ispuse... cagliari i bologna....

Najdebilnija ekipa u Serii A... skidaju skalpove gdje ne moze ni juventus uvijek racunati na 3 boda (sampa na strani) ali uredno gube od najveceg smeca u ligi...

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 28 apr 2019, 21:48

Penal ko suza. :kafa:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 apr 2019, 21:48

Kessie je jedan od najglupljih igraca ikad. Kakav maloumnik :lol:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 apr 2019, 21:50

Smiješan penal. Prije toga je Suso zaslužio drugi žuti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 apr 2019, 21:50

Kessie jest glup al ondje po meni nije bilo dovoljno intenziteta. Al i to je subjektivno. Slažem se da je Suso već mogao letit vani

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 apr 2019, 21:50

Kako je glup ovaj Guida umjesto da da crveni Susu koji je zasluzio nakon vise prekrsaja za zute kartone, on svira kontakt za koji bi u svakoj utakmici bilo 5 penala.

Najlosiji sudija svih vremena Serije A, koji je priznao da nema muda i dalje sudi bitne utakmice...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.