FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ovdje je Dzafic izgleda CM ... Ne vjerujem da je Dal ili je nesto trece u pitanju
Yebo te Amaw sta si navalio ba haha imas li jos neki citatIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:23Tacno. Ovo ne moze zavrsit 0:0, ma i nerijeseno ne moze, boga tog nema. Veceras je neko propisno natrpan. Sto kaze Amaw "ko prvi dadne gol u prednosti je"

- f0rest1946
- Kontakt:
Ko Amaw neki strucnjak, to i ptice na grani znaju da je tako hahaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:23Tacno. Ovo ne moze zavrsit 0:0, ma i nerijeseno ne moze, boga tog nema. Veceras je neko propisno natrpan. Sto kaze Amaw "ko prvi dadne gol u prednosti je"
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Imam za Fedju jednu poucnu. Samo nek zna "da ako sve igrace poredas u odbranu nemas napada, al zato ako stavis sve u napad odbrane nemasspezial je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:25Yebo te Amaw sta si navalio ba haha imas li jos neki citatIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:23Tacno. Ovo ne moze zavrsit 0:0, ma i nerijeseno ne moze, boga tog nema. Veceras je neko propisno natrpan. Sto kaze Amaw "ko prvi dadne gol u prednosti je"![]()

Veceras Drobarov cundarom daje. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Bas zato sto je tog covjeka sramota nazvat strucnjakom ga i citiram. Zayebavam se malo, kakav Amar kakve pm to je najosnovnija stvar fudbala, al haman zajebanciju ne mogu provalit i ptice na granif0rest1946 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:26Ko Amaw neki strucnjak, to i ptice na grani znaju da je tako hahaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:23Tacno. Ovo ne moze zavrsit 0:0, ma i nerijeseno ne moze, boga tog nema. Veceras je neko propisno natrpan. Sto kaze Amaw "ko prvi dadne gol u prednosti je"

Ja mislim da je ovakojohntravolta123 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:25Ma ovdje je Dzafic izgleda CM ... Ne vjerujem da je Dal ili je nesto trece u pitanju
4-1-4-1
Sahinovic
Musa - Djokan - Drobarov - Tomasevic
Cirjak
Ikic - Dal - Dzafic - Suljic
Mulahusjenovic
- f0rest1946
- Kontakt:
DobarIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:28Bas zato sto je tog covjeka sramota nazvat strucnjakom ga i citiram. Zayebavam se malo, kakav Amar kakve pm to je najosnovnija stvar fudbala, al haman zajebanciju ne mogu provalit i ptice na granif0rest1946 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:26Ko Amaw neki strucnjak, to i ptice na grani znaju da je tako hahaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:23
Tacno. Ovo ne moze zavrsit 0:0, ma i nerijeseno ne moze, boga tog nema. Veceras je neko propisno natrpan. Sto kaze Amaw "ko prvi dadne gol u prednosti je"![]()

Hahaha kakav lik, vjetar jaci puhne on zalegneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 19:14Ponovio sam ja vise puta ali vidim ja niko me ne yebe ni 2%![]()
Zadnje sto znam imao je covid.

E jesmo levati sta smo para liku dali ni za sta.. Anicic je sljedeci takav slucaj
Ma avrama otjerati u januaru,nema od njega nista
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jesam li ja corav ili nema arena 1, samo 2 3 4forgempp je napisao/la: ↑26 avg 2022, 16:50Mikiwebtv. Neko bhtelecom zajebao pa imas free moju web tv.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 avg 2022, 16:49Gdje mi je brat telecom da ga zamolim za jedan link. Nemoj bgt ovih što po 3 minute kasne.
Ne kasni nista, myb 5 sec.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ja evo vjeruj mi tabletu od šoka popio, em zbog Dala, em zbog formacijeTele33 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 15:43Pripremi se na to druže onda odma. Mislim da je Dal siguran u prvoj. Ne kažem da je to najbolja opcija al će to Feđa uradit. Možda i prava prilika da mali pokaže od čega je.Lucas je napisao/la: ↑26 avg 2022, 15:11Zamisli šoka, izađu sastavi oko 19:00, kad ono Dal u prvih 11 na desetkiElCartel11 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 11:39Samo se nadam, da Fedja nece izmisljati toplu vodu.
Znaci Catakovic NIJE za krilo.
Dzafic NIJE za spica.
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 26 avg 2022, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
link?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ovako gledajuci ocekujem neki rezultat tipa 3-3 al ko da gledam na kraju jedan gol odlucuje.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Valjda Dudić nista ne eksperimentise. Sretno nam
FC United Of Manchester !
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- LegendKiller
- Kontakt:
Ovdje je samo Cirajk vezni igrač, ostalo operisano od bilo kakve odgovornosti za defanzivu. Daj Bože da ovo dobro završi.
ma ja sam na telemahu, pa mi ovo sranje ne radi, valjda bude bio neki solidan link na dzeko11
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, gh0stHZ, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, perodeformero i 94 gosta.