nego pusti to sad
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
kakve veze ima Dominkovic sa Munibom pa Ilju nam na pravdi boga otjerase sa posla? cuj kakve veze ima
nego pusti to sad
, fkt me zanimaju ti razlozi i obrazlozenje zasto Borac, Celik i Olimpic nemaju licence ? bar ovo sto navijaci naslucuju ako nema zvanicnog obavjestenja jos.
nego pusti to sad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Buu je napisao/la:Ti nasu ligu ne pratis nikako, ne znam koji k... pametujes ?
Idio.. glupi, ovo je bilo prije par godina. Ima prečih stvari u životu nego znati da li je Olimpic ili Sloboda bila oštečena.
Spamao si hajvanskim postovima po temi Čelika i otpepaj ret...
@Bistrik
Što Željo ne dobije pare za Šehića ?
Ljudi rade šta hoće i kad hoće. Nikad Sloboda neće dobiti tu lovu.
Kakve veze ima hoće li Željo dobiti pare za Šehića ili neće, sa bilo čim od ovoga ?
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Kakve veze ima hoće li Željo dobiti pare za Šehića ili neće, sa bilo čim od ovoga ?
Razlika između odluke da se Želji MORA isplatiti keš za Šehića sa odlukom u našoj državi da se treba isplatiti keš Slobodi. Ako neće Turci Želji, onda će sigurno i naši Slobodi.
Slobodi je isplacen kes ne pocinji tu temu ponovo. Raspitaj se kako ste dobili te pare prebijanje ovo ono oprostaj kazni i sve ostalo.Neutral je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Kakve veze ima hoće li Željo dobiti pare za Šehića ili neće, sa bilo čim od ovoga ?
Razlika između odluke da se Želji MORA isplatiti keš za Šehića sa odlukom u našoj državi da se treba isplatiti keš Slobodi. Ako neće Turci Želji, onda će sigurno i naši Slobodi.
Sada napisaše Tuzlaci da nisu nikada dobili taj keš.
Usotalom nebitno, pojedinci su ugroženo kao i uvijek, dok drugi gube (prodaju tekme) i odu u Evropi
Usotalom nebitno, pojedinci su ugroženo kao i uvijek, dok drugi gube (prodaju tekme) i odu u Evropi
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 maj 2013, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je reko da se mora isplatiti dug Želji ?Neutral je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Kakve veze ima hoće li Željo dobiti pare za Šehića ili neće, sa bilo čim od ovoga ?
I kakve veze ima naš savez sa turskim savezom ? Gdje piše da Sloboda nije dobila marke ? Prebijali su oni te dugove, svako uzimo po malo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nek se raspitaju sta je bilo od toga ne da mi se pisati. Sloboda nije placala sudije kazne i jos mnogo toga pa im je to preko toga prebijeno i jos neke stvari davno je to bilo ili se prave blesavi ili ne znaju sta se desilo i ne pocinji tu temu bezz. To je rijeseno davnooo.Neutral je napisao/la:Sada napisaše Tuzlaci da nisu nikada dobili taj keš.
Ponavljam nebitno je sve sada. Od sada je primarni cilj dobiti licencu a koga briga koji završiš 
A šta bi trebao biti cilj ? Pametan si momak, razmisli malo, nemoj šegu praviti.Pruži se koliko ti je jorgan dug, a ne dovedi igrače, zaduži se i Bogi i narodu, i očekuješ licencu.Pravila trebaju biti još strožija i samo tako možemo naprijed.Neutral je napisao/la:Ponavljam nebitno je sve sada. Od sada je primarni cilj dobiti licencu a koga briga koji završiš
DRUG NEBI TI PUNCA
cemu ogorcenje,jasno je svima da se licneca mora obezbjediti i da je put za nju tezak,sve uprave su znale mogul ili ne obezbjedit je,al ide se ona po nasem ma hajde bice,e pa NECE, kako siroki obezbjedi prije nego sto uopste dodje pitanje hocel se igrati europa ili zeljo, niko nema pravo da se ljuti i nakoga pogoovo mi zenicani jer je ni tabelom nismo izborili ,olimpic takodje,nego igorom slucaja imali sansu izac u europu.Borcu niko nije kriv znali su da je nemaju i prije zadnjeg kola i ovog danas.
i nek ide zrinjski samo da ovo po nac kljucu se ne ostvari do kraja,u bh su odradili sto je do BH al ne moze ovo radi europe,nista protiv borca nego mi se gade ove stvari
i nek ide zrinjski samo da ovo po nac kljucu se ne ostvari do kraja,u bh su odradili sto je do BH al ne moze ovo radi europe,nista protiv borca nego mi se gade ove stvari
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 27 maj 2013, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Drug, u početku mi je naravno bilo krivo što Čelik nije dobio licencu, no prijašnje uprave su odradile smeće od posla i zato nema šanse da igramo kvalifikacije za evropsku ligu. No, ubjeđen sam da će opet jedan određeni klub u Evropi a to nije niti Zrinjski niti Čelik, te Olimpic. Sačekajmo konačnu odluku i saveza što su spominjali danas na RTRS-u. Politika će se uključiti u ovo, u to sam ubjeđen.bagrcavi je napisao/la:A šta bi trebao biti cilj ? Pametan si momak, razmisli malo, nemoj šegu praviti.Pruži se koliko ti je jorgan dug, a ne dovedi igrače, zaduži se i Bogi i narodu, i očekuješ licencu.Pravila trebaju biti još strožija i samo tako možemo naprijed.Neutral je napisao/la:Ponavljam nebitno je sve sada. Od sada je primarni cilj dobiti licencu a koga briga koji završiš
aa vi ste kao osigurali Evropu i sad ste osteceni ?Neutral je napisao/la:Ponavljam nebitno je sve sada. Od sada je primarni cilj dobiti licencu a koga briga koji završiš
Nije bolan. Ali draze nam je da ode Borac u Europu jer su to izborili na terenu nego neki zrinjski koji je na svom terenu gubio od Travnika, Zvijezde i sl. klubova. Jao sta ce im uraditi DudelangeEmirTM87 je napisao/la:aa vi ste kao osigurali Evropu i sad ste osteceni ?Neutral je napisao/la:Ponavljam nebitno je sve sada. Od sada je primarni cilj dobiti licencu a koga briga koji završiš
SAMO ČELIK !
Jučer navalili na temu Goška sa pričom da je prodano Borcu a sad vam kao stalo da taj Borac igra europu
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Nista me ne cudi, Zrinja prodavao utakmice pred kraj, malo popravili financijsku situaciju i kandidati su za licencu.
i vi bi da vam radi al od intertoto kupa vas nema ni na mapiViper je napisao/la:Nije bolan. Ali draze nam je da ode Borac u Europu jer su to izborili na terenu nego neki zrinjski koji je na svom terenu gubio od Travnika, Zvijezde i sl. klubova. Jao sta ce im uraditi DudelangeEmirTM87 je napisao/la:aa vi ste kao osigurali Evropu i sad ste osteceni ?Neutral je napisao/la:Ponavljam nebitno je sve sada. Od sada je primarni cilj dobiti licencu a koga briga koji završiš![]()
![]()
Viper je napisao/la:Nije bolan. Ali draze nam je da ode Borac u Europu jer su to izborili na terenu nego neki zrinjski koji je na svom terenu gubio od Travnika, Zvijezde i sl. klubova. Jao sta ce im uraditi DudelangeEmirTM87 je napisao/la:aa vi ste kao osigurali Evropu i sad ste osteceni ?Neutral je napisao/la:Ponavljam nebitno je sve sada. Od sada je primarni cilj dobiti licencu a koga briga koji završiš![]()
![]()
+1
Zrinjski ima sada veći budžet nakon proljetnog dijela sezone. Isti igrači, samo umjesto pobjeda stizali su porazi tek tako, slučajno.
Uvijek će ova liga biti sumnjiva, to je činjenica. Blokirani parovi itd.
koliko znam Zrinjski je odavno dobio licencu zajedno sa Željom, Sarajevom, Širokim i Veležom...cala je napisao/la:Nista me ne cudi, Zrinja prodavao utakmice pred kraj, malo popravili financijsku situaciju i kandidati su za licencu.
#Ausilio OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.