Sada u Banoviće po nova tri boda, pa onda, ako se ne varam, uzvratna tekma protiv Čelika
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U četvrtak protiv Budućnosti, a u nedjelju protiv Borca i u srijedu Kup! Nije težak raspored koliko je velik broj utakmica, svako 3-4 dana u ovih posljednjih mjesec dana.Omar500 je napisao/la:Vidi se kako bolje igramo bez velikog pritiska, kao što je to bilo u ranijim utakmicama. Utakmicu smo završili za 20 minuta. Šehić standardno dobar, kao i Nyema. Jamak se izdigao iz svog prosjeka, Bešlija dobro odigrao, dok se nije izmorio. Zeba također dobar, Lazar uputio par dobrih lopti. Stanić treba krilo da igra, dosta je dobar u ofanzivi, tako da se nadam da ćemo naći lijevog beka ovog ljeta. Čolić je imao grešaka, nisam zadovoljan s njim. Savić bi možda dobar bio u napadu, u skoku je neprikosnoven, a pogodio je ja mislim prećku i stativu, peh![]()
Sada u Banoviće po nova tri boda, pa onda, ako se ne varam, uzvratna tekma protiv Čelika
Jel ozbiljno u cetvrtak?Bianconeri1988 je napisao/la:U četvrtak protiv Budućnosti, a u nedjelju protiv Borca i u srijedu Kup! Nije težak raspored koliko je velik broj utakmica, svako 3-4 dana u ovih posljednjih mjesec dana.Omar500 je napisao/la:Vidi se kako bolje igramo bez velikog pritiska, kao što je to bilo u ranijim utakmicama. Utakmicu smo završili za 20 minuta. Šehić standardno dobar, kao i Nyema. Jamak se izdigao iz svog prosjeka, Bešlija dobro odigrao, dok se nije izmorio. Zeba također dobar, Lazar uputio par dobrih lopti. Stanić treba krilo da igra, dosta je dobar u ofanzivi, tako da se nadam da ćemo naći lijevog beka ovog ljeta. Čolić je imao grešaka, nisam zadovoljan s njim. Savić bi možda dobar bio u napadu, u skoku je neprikosnoven, a pogodio je ja mislim prećku i stativu, peh![]()
Ako je vjerovat piletu samo što nije produžen.Hamo je napisao/la:Da je sa Nyemom produžiti ugovor to bi bilo prejebeno
Zato sto jako malo ljudi uopste koji su na ovom forumu i ide na sjever.Mohikanac je napisao/la:Sto se niko ne "hvali" kako su pljuvacima sa sjevera konacno dohakali
Istina, zadnji put na sjeveru sam bio 2007 ( ako ne računamo utakmicu protiv Travnika, kada je jug bio pokriven snijegom ) . Napokon da se pljuvači ušutkajupile87 je napisao/la:Zato sto jako malo ljudi uopste koji su na ovom forumu i ide na sjever.Mohikanac je napisao/la:Sto se niko ne "hvali" kako su pljuvacima sa sjevera konacno dohakali