Ma kakav Pehilj ljudi sta vam je nije on kalibar za ŽELJU ni blizu!lopta je napisao/la:I ja sam razmišljo o tome svegami, valjda ce i osim o tome razmisliti, stvarno je kompletran igrac.sajo10 je napisao/la:Mislite li da ce Pehilj opet na posudbo iduce sezone? Momak se izgleda dobro pokazo u SASKU a dao je i isto toliko golova ko Lazar. A kad sam vec kod Lazara, hoceli se produzit ugovor ili? Jos nesto zna li iko kad Varein kontrakt sa Sirokim istice, on bi bio super za nas!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ovaj ga mrtvi travnik ne moze zabiti jos igraju bez najboljeg napadaca jer je otisao u ponedeljak u njemacku na probu
Varea ima platu u Sirokom kakvu mu zelju ne moze dati tako da ne nadajte se bezveze
Otkud ti znas kolika je njegova plata i ko moze a ko ne moze da ga plati ?Baltazar je napisao/la:Varea ima platu u Sirokom kakvu mu zelju ne moze dati tako da ne nadajte se bezveze
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ocito covjek mlati gluposti zna li mozda da zeba ima platu ko pola celikaElegant je napisao/la:Otkud ti znas kolika je njegova plata i ko moze a ko ne moze da ga plati ?Baltazar je napisao/la:Varea ima platu u Sirokom kakvu mu zelju ne moze dati tako da ne nadajte se bezveze
Nisam govorio za pehilja ( to mi je komsija, kloc mrtvi) govorio sam za vareu !nime_tm87 je napisao/la:Ma kakav Pehilj ljudi sta vam je nije on kalibar za ŽELJU ni blizu!lopta je napisao/la:I ja sam razmišljo o tome svegami, valjda ce i osim o tome razmisliti, stvarno je kompletran igrac.sajo10 je napisao/la:Mislite li da ce Pehilj opet na posudbo iduce sezone? Momak se izgleda dobro pokazo u SASKU a dao je i isto toliko golova ko Lazar. A kad sam vec kod Lazara, hoceli se produzit ugovor ili? Jos nesto zna li iko kad Varein kontrakt sa Sirokim istice, on bi bio super za nas!
Ma možes ti imati neznam ti šta, ali kad (ne)igraš (činjenica da varea ne dobiva priliku vecu ove sezone) u onakvoj nazovimo "atmosferi" je poražavujuća, ja lično nikad nebih igrao za široki da sam profesionalac taman da mi daš nezna ti šta ...Baltazar je napisao/la:Varea ima platu u Sirokom kakvu mu zelju ne moze dati tako da ne nadajte se bezveze
Ma forsirati Ramića i možda dovesti nekog sa strane, kao što je Gerhartd. Može da upali, ali i ne mora, ali vrijedi riskirati. Treba nam nešto ala Dialiba 
edit: Jer očito nema ništa od Murata, u Austriji želi završiti karijeru. Vladavić će potpisati za neki klub, neki rival Žiline. Eh, čime se zadovoljio, a mogao je biti mnogo bolji igrač.

edit: Jer očito nema ništa od Murata, u Austriji želi završiti karijeru. Vladavić će potpisati za neki klub, neki rival Žiline. Eh, čime se zadovoljio, a mogao je biti mnogo bolji igrač.
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u 19 maj 2011, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Dialibi ugovor istice 2012, tako da nista od njega.Omar500 je napisao/la:Ma forsirati Ramića i možda dovesti nekog sa strane, kao što je Gerhartd. Može da upali, ali i ne mora, ali vrijedi riskirati. Treba nam nešto ala Dialiba
Ja sam reko da Gerhardt treba da povede nekog iz Liberianske (?) lige, nekog mladog igraca, eto neka bude, napadac heheOmar500 je napisao/la:Ma forsirati Ramića i možda dovesti nekog sa strane, kao što je Gerhartd. Može da upali, ali i ne mora, ali vrijedi riskirati. Treba nam nešto ala Dialiba

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Lazo imao polupriliku
haha samo se pitam kad li ce ga on dati

Nisam rekao da nam treba Dialiba, nego sličan neki igračElegant je napisao/la:Dialibi ugovor istice 2012, tako da nista od njega.Omar500 je napisao/la:Ma forsirati Ramića i možda dovesti nekog sa strane, kao što je Gerhartd. Može da upali, ali i ne mora, ali vrijedi riskirati. Treba nam nešto ala Dialiba

twisttm87 je napisao/la:Lazo imao poluprilikuhaha samo se pitam kad li ce ga on dati
![]()
![]()
hehehhe poluprilika za njega je 10000% prilika za drugog igraca ,ma lazo legenda ...
Ma kakav Ramić ,kakav Pehilj ,Nikolić i ovi mlađi treba nam neki iskusan napadač koji zna preči igrača i zabit gol barem sto se tice eurposkih takmičenja ove mlađe ubacivat na neke malo "ne važne" utakmice ..da bi stekli iskustvo vremenom ce i oni nadoci.Omar500 je napisao/la:Ma forsirati Ramića i možda dovesti nekog sa strane, kao što je Gerhartd. Može da upali, ali i ne mora, ali vrijedi riskirati. Treba nam nešto ala Dialiba

Jbg, nemamo pare za njih, vidjet ćemo šta će Osim da uradi u prijelaznom roku. Nešto će da iskombinuje. Ima li neki slobodan igrač u susjednim ligama, napadač, a da je solidan ? ( da mu ističe ugovor na ljeto i da ga možemo sebi priuštiti ) . Kako bi bilo dobro da se razvijemo do stupnja da u BiH možemo svakog igrača dovesti kod sebe. Do tada se oslanjamo na puku srećunime_tm87 je napisao/la:Ma kakav Ramić ,kakav Pehilj ,Nikolić i ovi mlađi treba nam neki iskusan napadač koji zna preči igrača i zabit gol barem sto se tice eurposkih takmičenja ove mlađe ubacivat na neke malo "ne važne" utakmice ..da bi stekli iskustvo vremenom ce i oni nadoci.Omar500 je napisao/la:Ma forsirati Ramića i možda dovesti nekog sa strane, kao što je Gerhartd. Može da upali, ali i ne mora, ali vrijedi riskirati. Treba nam nešto ala Dialiba
Kad smo vec kod prelaznog roka, ima li nekih info ko odlazi ? A za dolazak cemo malo teze jer nema se bas para ! 

"U 66. minuti Popović traljavo šutira"...Maaa neeeeee, nemoguce?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma ima Žujo para, ali...Elegant je napisao/la:Kad smo vec kod prelaznog roka, ima li nekin info ko odlazi ? A za dolazak cemo malo teze jer nema se bas para !
Višća pogodio precku iz slobodnog udarca.
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Omar500 je napisao/la:Ma ima Žujo para, ali...Elegant je napisao/la:Kad smo vec kod prelaznog roka, ima li nekin info ko odlazi ? A za dolazak cemo malo teze jer nema se bas para !
Misliš Brko? Kakav Žujo

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.