@Velahavle evo teren i druga tribina, u planu je pomoćni teren sa umjetnom travom.

Super super. Teren nije sad perfektan ali se može igrati dobar fudbal. Sigurno će raditi na njemu kada budu igrali Prvu ligu.VolimTz je napisao/la:
@Velahavle evo teren i druga tribina, u planu je pomoćni teren sa umjetnom travom.
azmir husic je u ovaj stadion ulozio preko 600 000 km..kapa do podaVelaHavle je napisao/la:Super super. Teren nije sad perfektan ali se može igrati dobar fudbal. Sigurno će raditi na njemu kada budu igrali Prvu ligu.VolimTz je napisao/la:
Ovakvo bi Bilino vrlo lako moglo izgledati.. Prelijep je, i bas ono sto Zenicani zele..Signore je napisao/la:Nije bas bordo, al zamisli![]()
Diósgyőri Stadion
Kapacitet: 15.000
Grad: Miskolc, Madjarska
Klub: DVTK (Prva liga)
Cijena: HUF 4,5 mld (€ 14,5 mil)
Kapacitet po mjeri, cijena prihvatljiva, prelijep stadion. Ne mogu reci u ime navijaca Sarajeva, ali da sam ja navijac Sarajeva pozelio bi ovakav
Da te "rupe" na sredini, UEFA na tome zahtijeva zbog sigurosnih razloga.Pappy je napisao/la:A ne znam šta se smatra pod tim ulazom na tribine. Je li mislite samo na rupu na sred tribine ? Zar ovo nije bolje rješenje ?Imaš četiri ulaza na zapad, i po dva na tribine iza gola. Čak i na pun stadion, ukoliko bi se svi ti ulazi otvorili gužve uopšte ne bi bilo na izlazu.![]()
Nije moguce da je teren ovako dobar, a prije par dana bio oguljen do daske.avenija je napisao/la:[img]http://i60.tinypic.com/14y3fwx.jpg[/img]
live
Kontam ja sve to. Ali šta nedostaje ovakvom vrstom ulaza. Imaš četiri ulaza, po dva na kraju i dva na sredini. Na nešto više od 3000 gledalaca. Haj možda na ove trbine iza gola da se posadi jedan na sredinu, ali iskreno mislim i da za to nema potrebe. Npr. stadion Vojvodine koji je čini mi se trećeg ranga (može igrati i seniorska repka, i utakmice grupe Lige Evrope) na onoj tribini preko puta glavne,nisam siguran je li istok ili zapad, ima dva ulaza i tribinu od oko 2500 mjesta.SGD53 je napisao/la:Da te "rupe" na sredini, UEFA na tome zahtijeva zbog sigurosnih razloga.Pappy je napisao/la:A ne znam šta se smatra pod tim ulazom na tribine. Je li mislite samo na rupu na sred tribine ? Zar ovo nije bolje rješenje ?Imaš četiri ulaza na zapad, i po dva na tribine iza gola. Čak i na pun stadion, ukoliko bi se svi ti ulazi otvorili gužve uopšte ne bi bilo na izlazu.![]()
Zamisli da imaš pun stadion i da izbije požar na sredini tribine, a svi moraju tamo na kraj, to bi bi takav stampedo da bi brojali mrtve. Nije da bi te "rupe" mnogo pomogle jer bi opet fluktacija ljudi sa tribine bila ista ali bi psihički doprinjela tome da čovjek koji sjedi na sredini tribine ne mora "trčati" na kraj tribine da izađe sa stadiona nego jednostavno tu je negdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.