Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Nikom ništa. Vratimo se na temu.... po meni je dans usrao i Del Neri... onako mladog i neiskusnog igrača staviti od prve minute... momku je ovo prva oficijelna utakmica u A.. pritisak, velika želja da se dokaže itd..
Ne kontam da smo na klupi isto tako imali tri terzina ( bočna igrača) a nismo imali veznog ?
Ne kontam da smo na klupi isto tako imali tri terzina ( bočna igrača) a nismo imali veznog ?
- sarajlija89
- Kontakt:
Nije bilo Sissoka,mela i marchisia...koga da stavi...nije imao izbora jednostavno...
i mozda je pogrijesio sto je quaqliarelu izvadio a ne iaquintu..
i mozda je pogrijesio sto je quaqliarelu izvadio a ne iaquintu..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I to.sarajlija89 je napisao/la: i mozda je pogrijesio sto je quaqliarelu izvadio a ne iaquintu..
Drago mi je uglavnom radi igre. U odnosu na prošlu sezonu ovo je odlično, ja sam presretan.
- sarajlija89
- Kontakt:
to i ja govorim sve vrijeme...al ostaje zal nakon fiorentine,rome,chieva...da ne spominjem sampdoriu,bolognu,bresciu....ili jos dalje bariU odnosu na prošlu sezonu ovo je odlično, ja sam presretan.
eh...ja sam prezadovoljan stvarno..ovo je bila 13 tekma bez poraza u serie A...al...mogli smo bar u egalu biti sa vodecima ili bar blize...realno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Možda je mogao i Hasana staviti da igra sa Aquilaniem u sredini, jer Haske je igrao sve i svašta
. Slažem se da je također greška što je Quagliarella izašao, a ostavio kloca do kraja. Kako je bilo prošle sezone, ove moramo biti zadovoljni igrom i rezultatima.
- sarajlija89
- Kontakt:
Neda Hasanu da igra i Bog
..stvarno zalosno...mogao je on komotno odigrati utakmicu ili bar neku minutazu dobit...
al ne racunaju na njega pa zato ga nikako i ne stavljaju....
Mislim da je tony na jednoj temi rekao istinu..a to je ko odradi najbolji posao u januaru da ce biti i prvak..male su bodovne razlike ali i razlike u kvaliteti..sve je to-tu negdje ..svaka ekipa ima prednosti i mane i eventualno neka pojacanja u januaru mogu mnogo znaciti...
Nama treba klasicni centarfor..najneophodniji....te eventualno neki bek desno ili lijevo...al napadac nama najvise fali...nije nam sad ni losa odbrana toliko.. koliko nam fali gol igrac
al ne racunaju na njega pa zato ga nikako i ne stavljaju....
Mislim da je tony na jednoj temi rekao istinu..a to je ko odradi najbolji posao u januaru da ce biti i prvak..male su bodovne razlike ali i razlike u kvaliteti..sve je to-tu negdje ..svaka ekipa ima prednosti i mane i eventualno neka pojacanja u januaru mogu mnogo znaciti...
Nama treba klasicni centarfor..najneophodniji....te eventualno neki bek desno ili lijevo...al napadac nama najvise fali...nije nam sad ni losa odbrana toliko.. koliko nam fali gol igrac
Baš mi nije jasno za Hasana što ne dobije veću minutažu, jer su rekli i za Grossa da je na listi za odlazak, čak napočetku nije ni trenirao sa prvom ekipom, kao i Hasan. Ali evo sad Grosso igra svaku, a Haske nikako da dobije minutažu
. Stvarno mi je žao Hasana i volio bih da ode negdje i završi svoju karijeru kao gospodin.
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbg grosso je talijan..a hasan je musliman haha
..to je to..mislim naravno za talijana..
kako ti nece biti zao..nije sto je nas al haso je bolji od pola nasih igraca i sad...moze igrat sta hoce
kako ti nece biti zao..nije sto je nas al haso je bolji od pola nasih igraca i sad...moze igrat sta hoce
- marseille_unique
- Kontakt:
uzivbam u propadanju juventusa, samo jos da to pocne sa barcom i manutd i aj sav sretan, nadam se da ce mo mi biti pocetak raspadanja ta dva kluba ove sezone u LP
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- sarajlija89
- Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:uzivbam u propadanju juventusa, samo jos da to pocne sa barcom i manutd i aj sav sretan, nadam se da ce mo mi biti pocetak raspadanja ta dva kluba ove sezone u LP
eh da ti znas kolko ja volim didya,ne bi tako prico
marseille_unique je napisao/la:uzivbam u propadanju juventusa, samo jos da to pocne sa barcom i manutd i aj sav sretan, nadam se da ce mo mi biti pocetak raspadanja ta dva kluba ove sezone u LP
A da si probaš naći život, tj. neke normalne stvari koje će te usrećiti, a ne neuspjeh drugih ?
Ti si fakat tužan lik, ali zapamti da samoubojstvo nije rješenje.
- marseille_unique
- Kontakt:
ovo je samo football i to je draz fudbala, nisu ovo svakodnevne stvari zivotne
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
marseille_unique je napisao/la:ovo je samo football i to je draz fudbala, nisu ovo svakodnevne stvari zivotne
Nije draž fudbala uživati na nesreći drugih, nego na sreći/nesreći tvog tima sine moj. Treba bodriti svoj tim, a ne biti ozlojađen s drugim stvarima. Ti si pobrkao lončiće.
Tužno.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Marotta: “Piazon? He’s a really good youngster, but he’s still not ours”
“We are considering buying him"
“We are considering buying him"
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Ilicic: "If Zampa sells me I pick Juve. Not know though
inace Juventusov navijac
p.s. chuu chuuu Krasic vozic
mora poradit na udarcu, sto jest jest
inace Juventusov navijac
p.s. chuu chuuu Krasic vozic
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Unistise nas ove "male tekme", uvjek bodove prosipamo bez potrebe
I ko mi kaze da je Iaq kalibar za Juve,
...sto ga se prije rijesimo to bolje po nas i nas napad. Amauri nek ide u paketu. Ostaviti Quag i dovesti napadaca koji je siguran za 20+ po sezoni, onda se moze pricati o Scudettu.
Btw, jel ko vidio onaj trans sa Krasicem, gdje je ptica trkacica...BEEP BEEP
...
I ko mi kaze da je Iaq kalibar za Juve,
Btw, jel ko vidio onaj trans sa Krasicem, gdje je ptica trkacica...BEEP BEEP
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nisam gledao Juventusovu tekmu, iz opravdanih razloga.
Video sam samo sazetke na YTubetu i mogu da kazem sledece:
1) penal je postojao - Chiellini je pogresio pri postavljanju, krenuo visoko nogom, zakacio drugom coveka i imao srece sto nije dobio crvendaca.
2) crveni ovom klincu je opravdan.
3) Krasic vec 5i put u isto toliko meseci masi 1 na 1 ili 1 na 0 sa golmanom, ili bez njega.
4) Iaquinta veze nema, Del Neri reskirao i izgubio (trebalo da ostanu Quagliarella i Krasic do kraja na terenu).
5) Pellissier je kralj. Uvek da golove velikanima.
Video sam samo sazetke na YTubetu i mogu da kazem sledece:
1) penal je postojao - Chiellini je pogresio pri postavljanju, krenuo visoko nogom, zakacio drugom coveka i imao srece sto nije dobio crvendaca.
2) crveni ovom klincu je opravdan.
3) Krasic vec 5i put u isto toliko meseci masi 1 na 1 ili 1 na 0 sa golmanom, ili bez njega.
4) Iaquinta veze nema, Del Neri reskirao i izgubio (trebalo da ostanu Quagliarella i Krasic do kraja na terenu).
5) Pellissier je kralj. Uvek da golove velikanima.
U jbte, ja mislio da je Gobbi igrac Parme. Tacno sam mogao da se ispalim negde. :ugeek:sarajlija89 je napisao/la:Za one koji ne znaju Gobbi je pogrdni naziv za navijace Juventusa od strane ostalih talijanskih navijaca...sama rijec rijec znaci "grbavac" koliko sam upucen a naziv je nastao nekad u proslosti,kada su nasi igraci imali siroke i velike dresove pa su izgledali kao pogrbljeni..u tom fazonu nesto....i otuda to![]()
Massimo Gobbi=najbolji grbavac
Giovanni Tedesco= Ivan/Jovan Nemac
Andrea Ranocchia=Andrija Zabac
Fabio Santacroce= Fabio Svetikrst
Claudio Gentile=nezni Claudio
itd.
Ono što sam i govorio kaže i Marotta da je bitnija predstava od rezultata... to mene raduje
http://www.juventus.it/site/ita/NEWS_ne ... 3E6975.asp
http://www.juventus.it/site/ita/NEWS_ne ... 3E6975.asp
- sarajlija89
- Kontakt:

Situacije koje nazalost nedvosmisleno pokazuju da je Juve jucer ostecen:
1.Akcije Chieva kojoj je prethodio offside prije sviranog penala
2.Giandonatto nije bio posljednji igrac odbrane
Nazalost 2 dragocjena boda su izgubljena...
@magica
haha
Antonio Di Natale - Antonio Bozic hahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.