LEŠINAR je napisao/la:juveboy je napisao/la:Tatu Dodika vam Zeljo nikad nece predstavljati, Zeljeznicar ce predstavljati drzavu BiH, narod koji ovu drzavu dozivljava svojom i teritoriju koja se nalazi pod okriljem najdraze mi Bosne i Hercegovine !Dejan, BL je napisao/la:Naravno što reče Lešinar da nam dostojnije ove godine, predstavljate i Republiku Srpsku i FBiH u Evropi
Tako i treba! Svaka čast.Znači i RS. Nego kada ste prva dva osvojili i super kup, šta je to, zar ste i to imali. Definitivno ste najtrofejniji na Sarajevskom kantonu! Računa se od 2001. Mi smo tada bili prvaci RS a vi FBiH pa smo igrali dvomeč za Evropu. Ako je ovo tvoja računica onda mi imamo pet kupova dvije titule prvaka i mitropa kup. Da nračunam ove dve kada smo ispali vašom zaslugom. Ali nećemo o tome! Uživaj!
Vase niko ziv ne priznaje pa prema tome prestani da nam spamas temu sa bezze stvarima!!! Da bi mogli igrati u Evropi morali ste se pridruziti nama i to ste uradili prema tome od pocetka rata pa do danas samo se nase titule racunaju a vase do ujedinjena lige NE i opet NE!!!