odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
I ja se danas ponovio uzeo duks Tom Tailor crn, zara hlaće crne sa nekim svjetlim prugama uske
...
I kačket, karirani teget plavi ...
I jos jedan duks/maica StreetWear ...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Najbolje! Ali sa pertlama normalno.Zabac je napisao/la:
One and only ALL-STAR !
Lijepe su to patike, al brate sad su bolesno skupe 100 KM platnene patikeZabac je napisao/la:
One and only ALL-STAR !
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ma uzasno su skupe,aj imam srecu sto mi je noga rano stala rast , pa imam 3 para i ne moram jos uvjek nove kupovatFrutek je napisao/la:Lijepe su to patike, al brate sad su bolesno skupe 100 KM platnene patikeZabac je napisao/la:
One and only ALL-STAR !, imam i ja jedne kožne al brate sve su skuplje i skuplje a do rpije koji godinu bile 50-ak km one duboke
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Eto, meni se nikada nisu svidjale ove converse patike. Uvijek sam bio za NIKE..
Izdržati, to je temelj vrline!
pa jer si sandzorogeRF je napisao/la:Eto, meni se nikada nisu svidjale ove converse patike. Uvijek sam bio za NIKE..
A ja za adidas šta sam ja ondaDamirFKR je napisao/la:pa jer si sandzorogeRF je napisao/la:Eto, meni se nikada nisu svidjale ove converse patike. Uvijek sam bio za NIKE..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja ne pravim razliku samo da su udobne il da se pickama svidjaju (ne one **** Air Max i ta sranja)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Evo moje Adidaske. Još ih nisam nijednom obukao, žao mi.

uuu dobre druze. Iako nisam bas neki ljubitelj adidaski, ove mi se svidjaju. Kol'ko kostaju?
Izdržati, to je temelj vrline!
Ne znam, dobio na poklon.rogeRF je napisao/la:uuu dobre druze. Iako nisam bas neki ljubitelj adidaski, ove mi se svidjaju. Kol'ko kostaju?
- the scouser
- Kontakt:
Ako si kako povezan sa rajom koja prodaje ukradenu robu,mogu ti oni nabaviti po nizim cijenamaSemperFidelis je napisao/la:Zna li ko gdje u bih ima ima uzet marku stone island pa makar i kopija?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
zna li ko ima li u sarajevu ili zenici kappa prodavnica?
http://www.topman.com/webapp/wcs/stores ... ogId=33056" onclick="window.open(this.href);return false;
evo za Retro tipove,inace ja gotivim tu odjecu..
Stofene hlace,fred pery tike,djempercic.. Naravno ne klasika nego sa modernim naznakama..
Stofene hlace,fred pery tike,djempercic.. Naravno ne klasika nego sa modernim naznakama..
Jbt nisam znao da nam je Emerik Gudelj registrovan na forum :ugeek:L_blancos je napisao/la:http://www.topman.com/webapp/wcs/stores ... ogId=33056
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Casualac..Dushi_Rob je napisao/la:Jbt nisam znao da nam je Emerik Gudelj registrovan na forum :ugeek:L_blancos je napisao/la:http://www.topman.com/webapp/wcs/stores ... ogId=33056
Tisma
ovakve iste preko **** kupio rabljene godinu dana za 80 maraka,dobre za u grad sredit se

- Arsenalisation
- Kontakt:
Brate ovo su patike namijenjene svemu, a najmanje furanju po gradu.....88340 je napisao/la:ovakve iste preko **** kupio rabljene godinu dana za 80 maraka,dobre za u grad sredit se
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.