Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
anonimni je napisao/la:Capri mid su još i kvalitetne pravo, moj jaran ih nosi godinu dana i ništa im (osim onih tragova koji se vide i koji su standardno od hodanja gdje koža strada, valjda kontate šta je to)
gdje si kupio? *______* aj super su, ima li bijela/siva varijanta?Neutral je napisao/la:anonimni je napisao/la:Capri mid su još i kvalitetne pravo, moj jaran ih nosi godinu dana i ništa im (osim onih tragova koji se vide i koji su standardno od hodanja gdje koža strada, valjda kontate šta je to)
Vidiš, lijepo je to znati![]()
Kupio danas, 30-tka eto da se nosa ponekad kad upekne
Jesi dobio gratis torbicu uz ovo?Neutral je napisao/la:anonimni je napisao/la:Capri mid su još i kvalitetne pravo, moj jaran ih nosi godinu dana i ništa im (osim onih tragova koji se vide i koji su standardno od hodanja gdje koža strada, valjda kontate šta je to)
anonimni je napisao/la:Capri mid su još i kvalitetne pravo, moj jaran ih nosi godinu dana i ništa im (osim onih tragova koji se vide i koji su standardno od hodanja gdje koža strada, valjda kontate šta je to)
ma pusti moj neutral. Sve lafo odraslo, puna guzica pameti a jedva čeka drugog ismijat' jer ono zna bolje. I onda sam ja mlad i zelen.Neutral je napisao/la:Problem je što furam trenerke, fp i slične stvari![]()
Ali rekoh haters gonna hate. Iz čopora kompleksaša i hejtera uvijek izađe hajvano koji misli da je nešto posebno. Baš me zanima šta on nosa. Šta ćeš, građanin bez mozga, blago se njemu.
Attention whores
Amoxicillin je napisao/la:gdje si kupio? *______* aj super su, ima li bijela/siva varijanta?Neutral je napisao/la:anonimni je napisao/la:Capri mid su još i kvalitetne pravo, moj jaran ih nosi godinu dana i ništa im (osim onih tragova koji se vide i koji su standardno od hodanja gdje koža strada, valjda kontate šta je to)
Strava patikeanonimni je napisao/la:@ jbmilan
ja sam i mislio na te Capri kao sa slike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.