FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Number1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Number1 » 30 maj 2011, 13:01

ma hebo ti atraktivne protivnike, daj da prodjemo koje pretkolo...
prolaskom u treće pretkolo bi bio zadovoljan, a tamo daj nekog atraktivnog...
realno sa ovakvim timom teško, uz par dobrih POJAČANJA - MOŽDA!
Nil Satis Nisi Optimum

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 maj 2011, 13:16

Ja bezvezne priče... Varaždin bi eto pored strašnih timova iz Velsa, Islanda, Azerbejdžana, a da ne spominjem San Marino i Maltu, volio najviše da izvuče lošeg Želju, moš mislit... drugo, Željo treba da razmišlja da će ispasti protiv strašnih timova tipa Aek Larnaca, St Patrick Athletic, Honka, Rabotnički, Varaždin, moš mislit, tresu mi se gaće od svih, a da ne pričam o tome da bi neki od njih mogli ispasti u prvom pretkolu pa da bismo mogli dobiti njihove silne protivnike iz Slovenije, Estonije ili Armenije... Ne, mi trebamo da izvučemo Fulham, da bude špica, da izgubimo 7:0 al da gu-zica vidi Fulham, nema veze što bi u trećem pretkolu mogli dobiti Atletico Madrid ili Stoke, a u četvrtom Sevillu, Romu, Birmingham ili Tottenham, jer moš mislit nismo sto posto sigurni da ćemo proć drugo pretkolo... bezveze
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 30 maj 2011, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 maj 2011, 13:24

Hawking je napisao/la:Ja bezvezne priče... Varaždin bi eto pored strašnih timova iz Velsa, Islanda, Azerbejdžana, a da ne spominjem San Marino i Maltu, volio najviše da izvuče lošeg Želju, moš mislit... drugo, Željo treba da razmišlja da će ispasti protiv strašnih timova tipa Aek Larnaca, St Patrick Athletic, Honka, Rabotnički, Varaždin, moš mislit, tresu mi se gaće od svih, a da ne pričam o tome da bi neki od njih mogli ispasti u prvom pretkolu pa da bismo mogli dobiti njihove silne protivnike iz Slovenije, Estonije ili Armenije... Ne, mi trebamo da izvučemo Fulham, da bude špica, da izgubimo 7:0 al da gu-zica vidi Fulham, nema veze što bi u trećem pretkolu mogli dobiti Atletico Madrid ili Stoke, a u četvrtom Sevillu, Romu, Birmingham ili Tottenham, jer moš mislit nismo sto posto sigurni da ćemo proć prvo pretkolo... bezveze
ma bas ocami,je.bo,vas fulham sto se mene tice ja bi radije da do 4 predkola igramo sa levatima nekim pa da prodjemo,je.bo to sto cemo igrat sa nekim atraktivnim kad cemo popusit :?
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 maj 2011, 13:30

boccaccio je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:drage komsije..sta je po vama bolje i sta bi vi vise volili ..??
Izvuci Fulham-a...sto znaci prodati 20 000 karata na AFH , Tv prava...cirka zarada ukupno sa uefinom lovom za plasiranje (90 000 eura) oko 700 000 KM. U ovom slucaju samo je Fulham atraktivan a ne i Dinamo Bukusreht od kojeg bi isto tako ispali a ni blizu love ne bi zaradili ko protiv engleza !!
...i naravno u tom 1 predkolu ,oprostiti se od daljeg takmicenja sa 5-6 golova u kanafi
Ili dobiti slabog i neatraktivnog protivnika (znaci prepoloviti onu cifru zarade) ali ga glat proci i nastaviti pa mozda i do 3 predkola...
da cujemo..fakat nije provokacija
Moramo razluciti neke stvari...ko moze garantovati od svih ovih nasih ekipa kada bi dobili nekog slabog i neatraktivnog protivnika da bi i prosli dalje???...kako za nas postoje slabe i neatraktivne ekipe,tako smo i mi za te iste ekipe slabi i neatraktivni...Ja se slazem da u slucaju dobijanja nekog iz san marina,islanda itd,takvih zemalja mi imamo sanse,sve ostale zemlje prizeljkuju upravo nas...da se ne zavaravamo...kada bi pogledali ogledalo iz perspektive drugih,siguran sam da na slicnim forumima tih zemalja kada se gledaju ove varijante svi govore,bilo bi dobro izvuci Zelju ili Sarajevo jer bi ih rasturili...kako kod nas u Zelji prizeljkuju Varazdin,tako sam siguran da iz Varazdina prizeljkuju upravo nas...evo recimo da Sarajevo izvuce Tiranu iz Albanije,da li se moze garantovati da ce ih Sarajevo izbaciti...ili mi Vojvodinu itd...Cinjenica je isto tako da bi svi nasi klubovi protiv ovih nabrojanih otprilike i imali odredjene sanse ali nije sigurno da bi ih uzeli,dok bi protiv ekipa poput Fulhama odmah znali gdje smo i gledali bi da izvucemo sto vise iz takve utakmice finansijski...
Na kraju,ne bih se pretjerano zamarao time,znace se sve 20.06. a do tada svi nasi predstavnici moraju raditi na jacanju timova jer sa ovim ekipama mi ne mozemo da se nosimo ni sa kim sa sigurnoscu...ima malo vremena,vec za dvadesetak dana pocinju pripreme i odmah se mora reagovati,dovoditi i vidjeti ko ce otici,situacija vec za desetak dana mora biti puno jasnija po pitanju odlazaka,shodno tome odmah pojacati ekipu i pokusati pojacati na pravi nacin...vec u tome mi bi bili na dobitku,dobili bi pojacanja ne samo za par evropskih utakmica,nego bi imali jaci tim za narednu sezonu koja ti odmah moze garantovati novi evropski pokusaj...tako jacati iz godine u godinu i doci ce vrijeme za par godina da cemo moci razmisljati o opciji da mozemo razvaliti nekog Varazdina i to sa sigurnoscu,ili nekog drugog u toj klasi klubova...sada moramo polako jacati i nadati se nekoj ludoj sreci da dobijemo nekog da se nadigravamo pa sa srecom i pobijediti ili se nadati da dobijemo nekog atraktivnog koji bi napunio stadion,gdje bi dobili ekstra dobru lovu...to je to.
Slazem se sa tobom da niko ne moze garantovati da bi i sarajevo i zeljo izbacili i ove uslovno receno slabije-neatraktivne protivnika (da ih ne nabrajam sada). Ali isto tako ,sjeti se da sarajevu niko nije davao sanse ni protiv genka a minimalne sanse su davane protiv helsinborga a malo vece protiv slovacke sparte. Protiv rapida bukuresht davane su nam toliko male sanse na kosevu da je kvota na dan tekme bila na FCS...4,90 (cini mi se)..sto znaci da se ocekivao izvjestan poraz nas na kosevu uz 3-4 razlike....al mi ih dobismo. Isto tako sjeti se cluja i nikakvih sansi na kladionicama za fcs...pa bi 1-1.
Razvaljivanje nekih maltezana od 6-0 na strani je druga prica i ne pripada ovdje jer se radi o fakat amaterima.
Znaci i mi i vi ..hrabro i srcem odigrati. I jedni i drugi imaju potencijala i sa ciljanim pojacanjima (a naravno uz dosta srece pri izvlacenju) mislim da mozemo proci prvi krug takmicenja.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 30 maj 2011, 13:35

dzenan01 je napisao/la:Ako vas bude 2000 u Zenici, ja ću sebe kastrirat !
osta ti "gologlav" :mrgreen:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 30 maj 2011, 13:40

irridu je napisao/la:ima li neko link za patch za nasu ligu na FM11,ako ima nek mi se javi na pp :) znam da i nema bas veze sa temom al et :D

dns sam prico sa likom iz uprave reci mi da nista bas konkretno nije uradjeno za transfere ,sad za sad je situacija u opticaju je 100 igraca al ne mora znacit da ce i jedan od njih doc :) prije svega traze napadaca ...
heh mislim da predpostavljam zasto ti treba patch za nasu ligu :D da pronadjes i vidis kakvi su ti igraci heh...de mi reci koju verziju patcha imas pa cu ti link poslat na PP lp
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 maj 2011, 13:41

pintol_TM87 je napisao/la:
irridu je napisao/la:ima li neko link za patch za nasu ligu na FM11,ako ima nek mi se javi na pp :) znam da i nema bas veze sa temom al et :D

dns sam prico sa likom iz uprave reci mi da nista bas konkretno nije uradjeno za transfere ,sad za sad je situacija u opticaju je 100 igraca al ne mora znacit da ce i jedan od njih doc :) prije svega traze napadaca ...
heh mislim da predpostavljam zasto ti treba patch za nasu ligu :D da pronadjes i vidis kakvi su ti igraci heh...de mi reci koju verziju patcha imas pa cu ti link poslat na PP lp
ma kume nez ni ja vise sam :? naso fol patch kaze kopriaj ga u editor data,ja tog foldera nemam XD imam samo onaj "db" :?
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 30 maj 2011, 13:44

moj zakljucak sezone: zadovoljavajuce!

- osvojen jedan trofej!
- i da nije osvojen, evropa bi bila obezbjedjena kroz prvenstvo!

lose strane:

- nezainteresiranost pojedinih igraca na nekim utakmicama
- slaba posjeta uprkos dobrim rezultatima
- lose utakmice kuci

dobre strane:

- borba do zadnjeg kola za prvaka
- novi trofej u nasoj ali i amarovoj vitrini (btw, nema sezone kad on nije osvojio neki trofej sa zeljom)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 30 maj 2011, 13:48

babilonTM je napisao/la:
Vlak je napisao/la:Kako je Split nosilac, kad su to oni u Evropi igrali?!?
Nisu nikad igrali, pa zbog toga nemaju svoj koeficijent i onda uzimaju koeficijent Hrvatske lige, koji je usput dovoljan da budu nositelji! :(

:roll:

E svasta. Inace ova Evropa Liga nema nikakvog smisla.

Sto se tice nas, nisam optimist, ko god da nam dodje. Jednostavno, teret Hapoela se ne skida tako lako, ai ove smo sezone, po meni, duplo losiji od prethodne. Jedino se s ovim klubovima iz okruzenja moglo igrati, mada nesto ne bih volio ni Vojvodinu.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 30 maj 2011, 13:52

FCS-FCS je napisao/la:drage komsije..sta je po vama bolje i sta bi vi vise volili ..??
Izvuci Fulham-a...sto znaci prodati 20 000 karata na AFH , Tv prava...cirka zarada ukupno sa uefinom lovom za plasiranje (90 000 eura) oko 700 000 KM. U ovom slucaju samo je Fulham atraktivan a ne i Dinamo Bukusreht od kojeg bi isto tako ispali a ni blizu love ne bi zaradili ko protiv engleza !!
...i naravno u tom 1 predkolu ,oprostiti se od daljeg takmicenja sa 5-6 golova u kanafi
Ili dobiti slabog i neatraktivnog protivnika (znaci prepoloviti onu cifru zarade) ali ga glat proci i nastaviti pa mozda i do 3 predkola...
da cujemo..fakat nije provokacija
ja bih više volio nekog slabog (samo da li ima takvih za nas?), pa da prođemo jedno kolo. na taj način zarada od uefe se udvostručuje i svakako dobija neki atraktivniji protivnik od tog prvog, a samim prolaskom u naredni krug raste interes i logicna je bolja posjeta, tako da raste i zarada od karata. bolje 2 kola sa zaradom od uefe, prava tv prenosa, dva domacinstva (nek je po 10.000 to je onih 20.000 gledalaca koje pominjes), a sto je, mozda, i najvaznije raste koeficijent, kako lige, tako i klupski.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 maj 2011, 13:56

Hawking je napisao/la:Ja bezvezne priče... Varaždin bi eto pored strašnih timova iz Velsa, Islanda, Azerbejdžana, a da ne spominjem San Marino i Maltu, volio najviše da izvuče lošeg Želju, moš mislit... drugo, Željo treba da razmišlja da će ispasti protiv strašnih timova tipa Aek Larnaca, St Patrick Athletic, Honka, Rabotnički, Varaždin, moš mislit, tresu mi se gaće od svih, a da ne pričam o tome da bi neki od njih mogli ispasti u prvom pretkolu pa da bismo mogli dobiti njihove silne protivnike iz Slovenije, Estonije ili Armenije... Ne, mi trebamo da izvučemo Fulham, da bude špica, da izgubimo 7:0 al da gu-zica vidi Fulham, nema veze što bi u trećem pretkolu mogli dobiti Atletico Madrid ili Stoke, a u četvrtom Sevillu, Romu, Birmingham ili Tottenham, jer moš mislit nismo sto posto sigurni da ćemo proć drugo pretkolo... bezveze
Eto sad si ti pametan :mrgreen: eto tebi se ne tresu gace od tih protivnika,a njima se tresu od nas :mrgreen: ...svi su eto zabrinuti kad bi nas izvukli...koja smo mi liga po redu,hajde budi malo realan,kakvu to mi vrijednost imamo...ja nisam rekao da cemo izgubiti od tih protivnika,i ja ih prizeljkujem jer je logicno da protiv njih mozemo da igramo,ali necu da kazem da ih sigurno prolazimo...isto kako mi prizeljkujemo neki varazdin,tako jaro i oni prizeljkuju nas,budi siguran u to...ti mislis ako je protivnik iz estonije npr,da cemo ga sigurno proci...odakle ti taj optimizam...jel to zato sto smo prije deset godina dosli da igramo trece pretkolo lige sampiona mozda? :mrgreen: ...hajde malo realnosti...svi se eto boje predstavnika BiH :mrgreen: ...a mi se smijemo estoncima i slicnim ekipama,eto mi smo klasa...mi mozemo pobijediti te ekipe,ali mozemo hladno da izgubimo...tek kada mi budemo u nasoj ligi konstanta onda mozemo raspravljati tako kako ti mislis i ja cu se sloziti,a ja sada mogu da molim Boga da imamo svoj dan i da odigramo kao protiv celika u kupu i da se molim Bogu da ne odigramo kao protiv slobode na grbavici...jer mozemo i ovako i onako...zakljucak: ne znaci da ne mozemo pobijediti ove sto si naveo,ali ne znaci ni to da ih mozemo pobijediti...Amar je fino rekao i ja se slazem totalno sa njim,Fulham jer znamo sta to znaci i eventualno Varazdin jer se snjima mozemo nadigravati tj.mozemo pokusati da ih dobijemo,a ne unaprijed se radovati !!! Shvati samo ovo,mi smo za evropu u rangu svih tih ekipa koje si nabrojao,to sto nisi cuo nikada za njih,pa nemoj biti siguran da su oni culi za nas i da nam se ne raduju...prolaz moguc,ali nije siguran...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 maj 2011, 14:01

boccaccio je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ja bezvezne priče... Varaždin bi eto pored strašnih timova iz Velsa, Islanda, Azerbejdžana, a da ne spominjem San Marino i Maltu, volio najviše da izvuče lošeg Želju, moš mislit... drugo, Željo treba da razmišlja da će ispasti protiv strašnih timova tipa Aek Larnaca, St Patrick Athletic, Honka, Rabotnički, Varaždin, moš mislit, tresu mi se gaće od svih, a da ne pričam o tome da bi neki od njih mogli ispasti u prvom pretkolu pa da bismo mogli dobiti njihove silne protivnike iz Slovenije, Estonije ili Armenije... Ne, mi trebamo da izvučemo Fulham, da bude špica, da izgubimo 7:0 al da gu-zica vidi Fulham, nema veze što bi u trećem pretkolu mogli dobiti Atletico Madrid ili Stoke, a u četvrtom Sevillu, Romu, Birmingham ili Tottenham, jer moš mislit nismo sto posto sigurni da ćemo proć drugo pretkolo... bezveze
Eto sad si ti pametan :mrgreen: eto tebi se ne tresu gace od tih protivnika,a njima se tresu od nas :mrgreen: ...svi su eto zabrinuti kad bi nas izvukli...koja smo mi liga po redu,hajde budi malo realan,kakvu to mi vrijednost imamo...ja nisam rekao da cemo izgubiti od tih protivnika,i ja ih prizeljkujem jer je logicno da protiv njih mozemo da igramo,ali necu da kazem da ih sigurno prolazimo...isto kako mi prizeljkujemo neki varazdin,tako jaro i oni prizeljkuju nas,budi siguran u to...ti mislis ako je protivnik iz estonije npr,da cemo ga sigurno proci...odakle ti taj optimizam...jel to zato sto smo prije deset godina dosli da igramo trece pretkolo lige sampiona mozda? :mrgreen: ...hajde malo realnosti...svi se eto boje predstavnika BiH :mrgreen: ...a mi se smijemo estoncima i slicnim ekipama,eto mi smo klasa...mi mozemo pobijediti te ekipe,ali mozemo hladno da izgubimo...tek kada mi budemo u nasoj ligi konstanta onda mozemo raspravljati tako kako ti mislis i ja cu se sloziti,a ja sada mogu da molim Boga da imamo svoj dan i da odigramo kao protiv celika u kupu i da se molim Bogu da ne odigramo kao protiv slobode na grbavici...jer mozemo i ovako i onako...zakljucak: ne znaci da ne mozemo pobijediti ove sto si naveo,ali ne znaci ni to da ih mozemo pobijediti...Amar je fino rekao i ja se slazem totalno sa njim,Fulham jer znamo sta to znaci i eventualno Varazdin jer se snjima mozemo nadigravati tj.mozemo pokusati da ih dobijemo,a ne unaprijed se radovati !!! Shvati samo ovo,mi smo za evropu u rangu svih tih ekipa koje si nabrojao,to sto nisi cuo nikada za njih,pa nemoj biti siguran da su oni culi za nas i da nam se ne raduju...prolaz moguc,ali nije siguran...
Varaždin ne priželjkuje nas jer je nositelj i ima puno više slabijih timova od nas za priželjkivati, a mi priželjkujemo njih jer nismo nositelji, a oni su među najlošijim nositeljima, to ne moraš biti pretjerano pametan da skontaš, da je obrnuta situacija, oni bi priželjkivali nas, a mi njih ne. Ni ja isto tako nisam rekao da ćemo mi sigurno proći bilo koga, ali ako se pribojavamo timova s kojim su nam realno šanse pola-pola, i radi neke kvazišpice priželjkujemo Fulham od kojeg ćemo sigurno ispast, onda ti ja otvoreno mogu reći JE-BO TE TO!
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 30 maj 2011, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 30 maj 2011, 14:01

boccaccio je napisao/la:
iskreno, moje misljenje je da nas prizeljkuju i maltezani, kiprani, andorci... mozda ne zbog sigurnosti u svoj prolazak, nego sto znaju da se ne bi obrukali ;)
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 30 maj 2011, 14:03

Vlak je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:
Vlak je napisao/la:Kako je Split nosilac, kad su to oni u Evropi igrali?!?
Nisu nikad igrali, pa zbog toga nemaju svoj koeficijent i onda uzimaju koeficijent Hrvatske lige, koji je usput dovoljan da budu nositelji! :(

:roll:

E svasta. Inace ova Evropa Liga nema nikakvog smisla.

Sto se tice nas, nisam optimist, ko god da nam dodje. Jednostavno, teret Hapoela se ne skida tako lako, ai ove smo sezone, po meni, duplo losiji od prethodne. Jedino se s ovim klubovima iz okruzenja moglo igrati, mada nesto ne bih volio ni Vojvodinu.
Šehić, Stanić, Bogičević, Mešić, Radovanović, Savić, Ćulum, M. Bešlija, Zeba, Višća, Popović.

Ovo je ekipa koja je igrala protiv hapoela , tako da igracki nismo duplo losiji cak smo bolji za Markovica i Nyemu ,a nadam se i Stanceskog

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 maj 2011, 14:10

@hawking

Upravo tako JE-BO TI TO...to je u stvari prava recenica jer je realna...bar u ovom trenutku...jer mi jesmo u takvoj situaciji,a vjeruj da Varazdin nema nikakvih problema sa nama,sto ne znaci da ih mi ne bi mogli dobiti...sve zavisi od toga kako cemo se mi pojacati i kakvi cemo uci u sve ovo,jer sa ovom ekipom mi mozemo odigrati dobro ali mozemo odigrati i lose,vidio si to kroz prvenstvo,sve ti se samo reklo...Varazdinu put do ovde ne bi bio 100 km plus smjestaj,ja bi da sam na njihovom mjestu itekako prizeljkivao nas...a te neke ekipe koje nisu nosioci i iz tih su zemalja su mozda za 5 % slabiji od nas,sto ni nama ne bi bio nikakav garant,morali bi dobro zapeti...ja ne kazem da smo kriminalni,ali sam realan,moramo se dobro pojacati da bi nesto i razmisljali o bilo cemu...u redu je da se ne slazemo oko protivnika,ja sam totalno Amarovog misljanja po ovom pitanju,potpuno se slazem sa njegovom izjavom.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 30 maj 2011, 14:12

Mislim da je ljude malo zbunio ovaj tekst na sportsport.ba gdje je navedeno samo 5-6 mogućih protivnika, ljudi nisu upoznati da je moguće dobiti i predstavnike Estonije, Finske, Kazahstana, itd. Zato odjednom ovoliki pesimisti.
A, naravno da je bolje u drugom pretkolu dobiti što slabijeg protivnika, valjda je cilj da nekog prođemo, a treba i koeficijent dizati pa nećemo vječno igrati protiv nosilaca u drugim pretkolima.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 30 maj 2011, 14:13

boccaccio je napisao/la:@hawking

Upravo tako JE-BO TI TO...to je u stvari prava recenica jer je realna...bar u ovom trenutku...jer mi jesmo u takvoj situaciji,a vjeruj da Varazdin nema nikakvih problema sa nama,sto ne znaci da ih mi ne bi mogli dobiti...sve zavisi od toga kako cemo se mi pojacati i kakvi cemo uci u sve ovo,jer sa ovom ekipom mi mozemo odigrati dobro ali mozemo odigrati i lose,vidio si to kroz prvenstvo,sve ti se samo reklo...Varazdinu put do ovde ne bi bio 100 km plus smjestaj,ja bi da sam na njihovom mjestu itekako prizeljkivao nas...a te neke ekipe koje nisu nosioci i iz tih su zemalja su mozda za 5 % slabiji od nas,sto ni nama ne bi bio nikakav garant,morali bi dobro zapeti...ja ne kazem da smo kriminalni,ali sam realan,moramo se dobro pojacati da bi nesto i razmisljali o bilo cemu...u redu je da se ne slazemo oko protivnika,ja sam totalno Amarovog misljanja po ovom pitanju,potpuno se slazem sa njegovom izjavom.
slažem se tobom u svemu,treba gledati i drugu stranu,ali jedna stvar bi bila najpozitivnija kad bi dobili varaždin,a to je invazija Manijaka i okupacija varaždina od strane istih. :mrgreen:
ali nema para,sve se rastalilo....

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 maj 2011, 14:15

Tarantino je napisao/la:

slažem se tobom u svemu,treba gledati i drugu stranu,ali jedna stvar bi bila najpozitivnija kad bi dobili varaždin,a to je invazija Manijaka i okupacija varaždina od strane istih. :mrgreen:

Apsolutno,ja sam za to da dobijemo Varazdin :mrgreen: ....bas kao sto je i Amar rekao

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 maj 2011, 14:22

Možda nismo Barcelona, ali smo sigurno više od 5% bolji od timova iz Luksemburga ili Malte... slažemo se oko pojačavanja tima, pa ja ovo sve i pričam jer sam siguran da ćemo biti jači za te mečeve nego ove sezone...

Glory glory Man United!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 30 maj 2011, 14:25

mislim da i mi moramo imati jednom srece sto se tice izvlacenja,red bi bio,nadam se ovaj put izvlacimo lakseg protivnika
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Sarun i 44 gosta.