Samo da si oriđiđi metn'o

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo da si oriđiđi metn'o
Druze,ovo su bolesni ljudi.
Ma šta ću reći, zezam se ja malo, nisam ni sekunde mislio nešto uvredljivo da kažem. Izvinjavam se ako se neko našao uvrijedjen.soko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:19Nije ni moje. Pa meni cine da je vensankasel tebi vise puta bacio koment na to.alemsa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:10Jesam ali moje nije u smislu nekog kur.cenja ili nesto u tom smislu, moje je normalna prica u prolazu, zato nije niko nikad negativno reagovo. Znam mentalitet kako naroda, tako i raje. Dok ti malo-malo magistar u smislu uzdizanja (svaka cast btw), pa ovo ono, zapara malo usi i tako vise puta i upadnes u mashinu. Vidis kako jaru @numana na svaku gledaju da poklope, a niko nece da ga brani, tako to ide s rajom.soko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:04
Nisam vidio sta je center napisao. Pa znam stavljao si ti ovdje cekove i kucu i auto od onog pakistanca inzinjera pa je neko govorio vidi alema sto se hvali. Motori i te stvari.
I ja volim da nas narod uspije.
Ne zelim nikog uvrijediti samo kazem da je ekonomija dobra, bar ovdje. Posla ima, plate dobre.
Numam je druga stvar on se smije Bosni, ja nikad.
Al ne bitno
Center ako imas nesto reci, mozes u inbox, nisam mislio nikog uvrijediti
Nema veze dosta zajenancije za danas, danas mi je zadnji dan na ovom poslu.
Btw sta kazes za Ivanku
Zar stvarno nisu mogli naci drugog kandidata kad je senilni otpao?
To im je bio plan, znali su vec duze vremena da im nece Biden biti predstavnik, vec je poznato da nije on napustio nego su ga otjerali, i onda ovu ubacili planski kontali da ce uspjeti. Preracunali se
Scholz traži glasanje o povjerenju vladi u januaru, vanredni izbori vjerovatno u martu
Eto ti Njemacka.. ljudi nezadovoljni, hoce novu vlast. Mi vidno nismo nezadovoljni nasima, jer ih izglasamo iznova. Pa sto bismo onda pravili vanredne izbore?numanumaye22 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 02:05Scholz traži glasanje o povjerenju vladi u januaru, vanredni izbori vjerovatno u martu
Tako to ide u normalnim sistemima, ponudis vanredne izbore, ostavlu, izglasas novog. Samo kod nas isti uvijek, kad ce nas politicar ponuditi ovako nesto? Kod nas se formira vlada i 4 godine zasjedaju, nista ne donesu i prodje tako vrijeme![]()
kako ce se ovaj smijeh pretvoriti u ljutnju zbog Palestine pa ce nastati kmecanje
VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:17
Piše neki lik u komentarima, Trump kada je upozna narediti će novo bombardovanje![]()
A eto Harris bi nesto bolja bila po pitanju Palestine
Jeste, administracija Biden-Harris je radila sjajne stvari za palestinski narod i baš će mi biti krivo kada gospodin Trump im to sve oduzme i počne podržavati židovske teroriste u genocidu.
Jesu ali nije niti bi doprilo do administracije. A to gender nema nikakve veze.