CELIK = Prvak 1/2 FBIH
Moderator/ica: GracanicaAA
Šteta što se tako završilo 1. pretkolo Kupa Uefa, jer da su prošli, u 2. pretkolu bi ih čekao hrvatski HNK Mudo Marjanovo, protiv kojeg bi imali solidne šanse za prolazak.
Mora da je par Zenicana bilo u prolazu. Znate vi tako ostaviti trag.
Uriniranje po sirotinji face to faceTruhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:33Drugi trofej kupa BiH![]()
Minirana Grbavica okupirana od strane četnika, a likČe taslači Slobodu u finaluFinale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.
![]()
Kako to, kako to?
1 titula u ratu i onda dvije duple krune i duplo karanje fukareštine u miru![]()
Dzaba to pises. I ja sam to napisao jednom, pa mi neki njihov rece da se priznaje samo Celikova titula, jer su Siroki i Posusje ucestvovali u prvenstvu HB, a Rudar i Milici u RS...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:10Opet Zenicani i ratni trofeji
Znaci Siroki ima 7 titula prvaka, Posusje 2
Boksit Milici 2 puta
I naravno Rudar Ugljevik 2 puta
DamirT je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:48Dzaba to pises. I ja sam to napisao jednom, pa mi neki njihov rece da se priznaje samo Celikova titula, jer su Siroki i Posusje ucestvovali u prvenstvu HB, a Rudar i Milici u RS...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:10Opet Zenicani i ratni trofeji
Znaci Siroki ima 7 titula prvaka, Posusje 2
Boksit Milici 2 puta
I naravno Rudar Ugljevik 2 puta
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:35Tuzlu za komad obradive zemlje jednake kvadrature Milorade. Ovakav olos nam ne treba. Kvazipatriote.
Jesi li ti i onaj sto se zalis da iste fazone vrtimo u krug?avenija je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:47ČELIK : SlobodaTruhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:33Drugi trofej kupa BiH![]()
Minirana Grbavica okupirana od strane četnika, a likČe taslači Slobodu u finaluFinale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.
![]()
Kako to, kako to?
1 titula u ratu i onda dvije duple krune i duplo karanje fukareštine u miru![]()
Trofeji 7:0
Stadion 13909: 7200
Posjeta rekord 33500: 11000
Navijači 300:16
Direktni obračun u finalu kupa( Tusanj, Grbavica) 2:0
Broj pobjeda u Evropskim takmičenjima u historiji kluba:
Čelik > Sloboda
Bilino Polje category 4 : Tušanj category 0
Mentol zenićki.avenija je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:52Tuzlaci su gori od četnika, ne priznaju nogometni savez BiH koji je bio jedini priznat i legalan i koji je izmedju ostalih organizovao utakmice jedne jedine i dovode ga u istu ravan sa separatistima koji su se morali prikljuciti istom jedinom legitimnom savezu BiH.
Četnici Tuzla. Ali koga briga za četnike tuzlanske kada NSBIH je jedini relevantan. 7-0 četalji...![]()
Cetalj te napravio prinudnim sexom, u narodu poznatim pod imenom "silovanje".avenija je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:52Tuzlaci su gori od četnika, ne priznaju nogometni savez BiH koji je bio jedini priznat i legalan i koji je izmedju ostalih organizovao utakmice jedne jedine i dovode ga u istu ravan sa separatistima koji su se morali prikljuciti istom jedinom legitimnom savezu BiH.
Četnici Tuzla. Ali koga briga za četnike tuzlanske kada NSBIH je jedini relevantan. 7-0 četalji...![]()
Evo retarda @avenije razgovara sa doktorom..
Sjever pun vs. max 1000 Robijaša (precjenjen broj) ikad na nekoj utakmici..
avenija je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:52Tuzlaci su gori od četnika, ne priznaju nogometni savez BiH koji je bio jedini priznat i legalan i koji je izmedju ostalih organizovao utakmice jedne jedine i dovode ga u istu ravan sa separatistima koji su se morali prikljuciti istom jedinom legitimnom savezu BiH.
Ide i ovo u arhivu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:35Tuzlu za komad obradive zemlje jednake kvadrature Milorade. Ovakav olos nam ne treba. Kvazipatriote.
Igrali su, je.bo ga ti...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:03Zašto nisu igrali Evropu ako su bili prvaci?
Hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.