NapraviFunjai je napisao/la:ja licno ne volim taj cut i nikad ga ne koristim, godinama igram sa prijateljem koji ga uvijek koristi pa sam naucio igrati defence protiv cuta.. tako da nemam nista protiv ljudi koji ga koriste.. dzaba se prepucavate, pa ljudi ovo je samo igra..
nego, ima li neko raspolozen da odigramo sad koju?
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Oj ti ako znaš igrati odbranu ja sam telejasko_juve je napisao/la:ma daj..bas ovaj deluxe je igrao protiv mene i izgubio i govori mi *ebo te cut,ovo ono..ajd reko ajmo jos jednu pa i ti igraj cut..ajd moze..i nije mi prisao na taj nacin golu jer znam igrat odbranu..gluposti..silenT. je napisao/la:stvarno vas ima isfrustriranih... čuj ako koristiš cut neznaš igrat PESa..
a idi ubij se !!!
ev za minutu, eu2, pass: sarmaLBJ MVP je napisao/la:NapraviFunjai je napisao/la:ja licno ne volim taj cut i nikad ga ne koristim, godinama igram sa prijateljem koji ga uvijek koristi pa sam naucio igrati defence protiv cuta.. tako da nemam nista protiv ljudi koji ga koriste.. dzaba se prepucavate, pa ljudi ovo je samo igra..
nego, ima li neko raspolozen da odigramo sad koju?
-
jasko_juve
- Kontakt:
6-1..pozzbavarian_bk je napisao/la:Oj ti ako znaš igrati odbranu ja sam telejasko_juve je napisao/la:ma daj..bas ovaj deluxe je igrao protiv mene i izgubio i govori mi *ebo te cut,ovo ono..ajd reko ajmo jos jednu pa i ti igraj cut..ajd moze..i nije mi prisao na taj nacin golu jer znam igrat odbranu..gluposti..silenT. je napisao/la:stvarno vas ima isfrustriranih... čuj ako koristiš cut neznaš igrat PESa..
a idi ubij se !!!![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sto ne kazes za prvu utakmicu picko ? Kad si vidio da sam stisnuo onda je lag a meni što je prvo poluvrijeme lagalo to ne gledaš . Gori sam ja što sam ti pustio
DRH imal te da odigramo ligu
-
jasko_juve
- Kontakt:
heh..vodio sam 2-0 prvo poluvrijeme a nemoguce da ti je onoliko lagalo ko meni u drugom..loptu nisam vidio..cc..ti si najbolji igrac pesa..definitivno..sve najbolje..bavarian_bk je napisao/la:Sto ne kazes za prvu utakmicu picko ? Kad si vidio da sam stisnuo onda je lag a meni što je prvo poluvrijeme lagalo to ne gledaš . Gori sam ja što sam ti pustio![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
S tim da ne ocekujem da ce se Karaon pojavit, i odigrati utakmicu protiv Galatasaraya, upsisao sam zasad 3:0 za Galatasaray.
Evo i parovi 1/8 finala, i lista strijelaca:

Evo i parovi 1/8 finala, i lista strijelaca:

- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Pa mi tek sutra igramo, ja moram jos sa everom danas odigrati 5.kolo!bavarian_bk je napisao/la:Sto ne kazes za prvu utakmicu picko ? Kad si vidio da sam stisnuo onda je lag a meni što je prvo poluvrijeme lagalo to ne gledaš . Gori sam ja što sam ti pustio![]()
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma mozemo je sada odigrati a sutra ss postaviti
Jasko @
Ti si ****
Jasko @
Ti si ****
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Haj za 15 minuta, da odigramo!bavarian_bk je napisao/la:Ma mozemo je sada odigrati a sutra ss postaviti![]()
Jasko @
Ti si ****
EDIT: Ustvari hajmo odmah
eu3
ss.ba
pass: cutback
Zadnja izmjena: drH(za PES 6), dana/u 03 apr 2011, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
OK . Razumem te sefedrH(za PES 6) je napisao/la:Haj za 15 minuta, da odigramo!bavarian_bk je napisao/la:Ma mozemo je sada odigrati a sutra ss postaviti![]()
Jasko @
Ti si ****
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
hahahah ma nije to vamo nesto radiobavarian_bk je napisao/la:OK . Razumem te sefedrH(za PES 6) je napisao/la:Haj za 15 minuta, da odigramo!bavarian_bk je napisao/la:Ma mozemo je sada odigrati a sutra ss postaviti![]()
Jasko @
Ti si ****
Nego hajde ulazi imas editovan moj prosli post sa podacima
drHaga,jucer dobar dan za obojicu..Manchester + Velez + Zeljo + sam dobio na kladionici..Da li je red da se neko ne raduje ovog vikenda?
Da skratim,hocemol' mi odigrati sad nekad tu sexy tekmicu ?
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Hajmo odmah evo taman sa bavarianom odigrao 6.kolo 0:0(dobro sam prosaoever je napisao/la:drHaga,jucer dobar dan za obojicu..Manchester + Velez + Zeljo + sam dobio na kladionici..Da li je red da se neko ne raduje ovog vikenda?Da skratim,hocemol' mi odigrati sad nekad tu sexy tekmicu ?
E hajde za 3 min,samo da predjem na XP..Ne mogu igrati na sedmici,jer nece da pokrene..Eto me odmah..
eu2
123
123
eu2
123
123
imal' ko da odigramo koju?
- Donnie Darko
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
hocu ja, ajd pravijasko_juve je napisao/la:hocel ko?
-
jasko_juve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.