Ja koliko znam klasa se potvrdjuje individualnim potezima koji donose nesto klubu. Iz tvog posta zakljucujem da Cesc potvrdjuje klasu samo na statistici sto nije dovoljno da ga se toliko dize u zvijezde. Muller zabio 1300 golova i najbolji je svih vremena? Ne bih rekao.MaGiCa je napisao/la:I statisticki je najbolji: 57 golova i 96 asistencija u 6 sezona.A_d_0 je napisao/la: Za tvoj ukus on je najbolji. Za moj nije. Po mom misljenju njegov saigrac je bolji od njeg. Nasri. Al nemamo mi tu sta diskutovati. Za mene nije ni blizu najboljeg i kraj price. Kad je takva klasa sto mu tim ne igra glavnu ulogu u borbi za naslov prvaka? Tu se gleda klasa igraca. Kaka dok je bio u formi on je donio nama LP. Znaci dokazao je klasu.
Toliko o tome. Naravno da ne postoji nagrada "najbolji veznjak lige u xy poslednjih sezona", ali kad je neko stalno u vrhu, treba ga takvim i smatrati.
A fudbal nije individualna igra, pa da kriterijum velicine igraca bude da li je "doneo sam trofej ili nije".
AW ga nije okruzio kvalitetom dovoljnom da se pobede Manchester i Chelsea. Mozda je to odgovor, a mozda je odgovor da ni Kaka nije sam uzeo LS, vec da je imao i Inzaghija i Seedorfa i Pirla i Gattusa - u to vreme najjacu sredinu terena na svetu.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
+1dr.feelgood je napisao/la:Fabregas je danas medju top 3 vezjaka a najbolje igračke godine su tek pred njim, tako da je svako osporavanje njegovog umjeća neosnovano. On je upravo tip igrača koji je Milanu neophodan, on je taj igrač koji bi od trenutnog solidnog Milana mogao napraviti vrhunski Milan. Čisto sumnjam da će doći kod nas jer Silvio nije spreman da iskešira 40-ak mil za jednog igrača makar to bio i Fabregas. Što se tiče Cesca lično, mislim da bi rado došao u Milan, jer je neuporedivo veći kub od Arsenala, naravno ako ne bi otišao u Barcelonu.
Postoje informacije da bi on hteo da dodje u Milan, ako propadne deal sa Barcom, jer mu se ne ostaje u Arsenalu.
albertazzi u getafeu na posudbi.
što se cesca tiče navodno barca daje 39m i ni centa više.
što se cesca tiče navodno barca daje 39m i ni centa više.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
A_d_0 je napisao/la: Ja koliko znam klasa se potvrdjuje individualnim potezima koji donose nesto klubu. Iz tvog posta zakljucujem da Cesc potvrdjuje klasu samo na statistici sto nije dovoljno da ga se toliko dize u zvijezde. Muller zabio 1300 golova i najbolji je svih vremena? Ne bih rekao.
A sto se sad glupiras

Lepo ti rekoh: nema supporting cast da bi uzeo titulu. Ili su povredjeni ili neiskusni ili Wenger pogubi glupo tekme u martu i aprilu - jednostavno Cesc nema tim za trofeje. On sam nosi taj klub i pokazuje klasu i u zeznutim tekmama, ali nije sve u 1om igracu.
Kolega @dr.feelgood objasnio.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
1 mali je jedan od talentovanijih primaveraca i nek je otišao možda i dobije šansu da igra u milanu sigurno nebi, a uz brazolca ellya najbolji je mladi stoper, i ovog drugog su trebali negdje dati igranje za primaveru i nije nešto.baresi#6 je napisao/la:1albertazzi u getafeu na posudbi.
2 što se cesca tiče navodno barca daje 39m i ni centa više.
2 taman toliko i vrijedi, al druga je stvar što se neki carolli i slični prodaju za basnoslovne sume pa bi sad svi za iole boljeg igrača 100 miliona uzeli
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Samo mi ovo odgovori: Jesi li svjestan da je Nasri ove godine vise dopinjeo klubu nego Fabregas? Pada ti u vodu to sto tvrdis da on nosi klub. A cuj nema suporting cast. Inace Persie,Vermalen,Nasri,Arshavin,Walcott,Wilshere,Clichy,Sagna sve tarabe do tarabe. Daj molim te...MaGiCa je napisao/la:A_d_0 je napisao/la: Ja koliko znam klasa se potvrdjuje individualnim potezima koji donose nesto klubu. Iz tvog posta zakljucujem da Cesc potvrdjuje klasu samo na statistici sto nije dovoljno da ga se toliko dize u zvijezde. Muller zabio 1300 golova i najbolji je svih vremena? Ne bih rekao.
A sto se sad glupiras![]()
Lepo ti rekoh: nema supporting cast da bi uzeo titulu. Ili su povredjeni ili neiskusni ili Wenger pogubi glupo tekme u martu i aprilu - jednostavno Cesc nema tim za trofeje. On sam nosi taj klub i pokazuje klasu i u zeznutim tekmama, ali nije sve u 1om igracu.
Kolega @dr.feelgood objasnio.
@Magica 2007. kaka je bar 60% zaslužan za onu ligu prvaka. nije se znalo hoće li igrati u seriji b ili čak i gore. dok su svi bili na godišnjem calciopoli je uzeo maha, milan je sa 2. došao jedva do kvalifikacija lp a prvi u milanello stiže pippo da trenira jer valjalo je odigrati kvalifikacije sa zvezdom 
o pojačanjima neću ni govoriti, sheva napustio milan, tada daleko najbolji milanov igrač i niko nije vjerovao. međutim jedan momak i tada starog seedorfa pomlađiva i daje mu poziciju amf dok je kaka sam većinu utakmica igrao napadača zajedno sa pippom. znači jankulovski, oddo, gattuso, brocchi, kaladze itd su bili šampioni ne zato što su bili dobri igrači već zato što je kaka činio milan vrhunskom ekipom u veoma teškim vremenima. to je ono o čemu se ovdje priča a to cesc nije niti će moći.

o pojačanjima neću ni govoriti, sheva napustio milan, tada daleko najbolji milanov igrač i niko nije vjerovao. međutim jedan momak i tada starog seedorfa pomlađiva i daje mu poziciju amf dok je kaka sam većinu utakmica igrao napadača zajedno sa pippom. znači jankulovski, oddo, gattuso, brocchi, kaladze itd su bili šampioni ne zato što su bili dobri igrači već zato što je kaka činio milan vrhunskom ekipom u veoma teškim vremenima. to je ono o čemu se ovdje priča a to cesc nije niti će moći.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
@tony-mortale
A malo li je 40 miliona evra
@A_D_0
Dobri su to igraci, ali dzaba kad su ili povredjeni ili van forme ili razni Koscielny/Sczecznyji/Senderosi i sl. useru masu tekmi, jer AW nikako da kupi vrhunske stopere i golmana.
Gledaj UTD i Chelsea, pa vidi koliko su to jaci timovi od Arsenala.
@baresi#6
Kaka je veliki igrac i on jeste najzasluzniji za titulu u LS. Ali se mora reci da je to poslednji trzaj jedne velike generacije Milana. Jesu Jankulovski, Oddo i Brocchi bili prvaci Evrope, ali bilo je tu uz navedene jos top igraca tipa Nesta, Maldini, Cafu, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Inzaghi, Seedorf....Nije da Kaka nije imao sa kim da igra.
A da li Cesc moze da vodi svoj tim do pobede u LS - pa sigurno da moze. Ne kao Kaka, ali kao Sneijder sigurno da moze. Ako ode u Barcu, mozda vec sledece sezone uzme tu titulu.
A malo li je 40 miliona evra

@A_D_0
Dobri su to igraci, ali dzaba kad su ili povredjeni ili van forme ili razni Koscielny/Sczecznyji/Senderosi i sl. useru masu tekmi, jer AW nikako da kupi vrhunske stopere i golmana.
Gledaj UTD i Chelsea, pa vidi koliko su to jaci timovi od Arsenala.
@baresi#6
Kaka je veliki igrac i on jeste najzasluzniji za titulu u LS. Ali se mora reci da je to poslednji trzaj jedne velike generacije Milana. Jesu Jankulovski, Oddo i Brocchi bili prvaci Evrope, ali bilo je tu uz navedene jos top igraca tipa Nesta, Maldini, Cafu, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Inzaghi, Seedorf....Nije da Kaka nije imao sa kim da igra.

A da li Cesc moze da vodi svoj tim do pobede u LS - pa sigurno da moze. Ne kao Kaka, ali kao Sneijder sigurno da moze. Ako ode u Barcu, mozda vec sledece sezone uzme tu titulu.
Nekim igracima nije sudjeno da uzmu LP, poput Nedeva, pa iako su bili proglasavani najboljim igracima....**** je zivot 

- tony-mortale
- Kontakt:
ipak su oni dresovi što su se davno pojavili na netu sada i službeni, po meni su sva tri jako dobro urađena i adidas u globalu u zadnje vrijeme radi vrlo dobar posao

inače što se transfera tiče galijani je toliko puta ponovio da hamsik neće doći da je to sad već sumnjivo
ganso definitivno prije januara ne želi da napušta brazil, kaka blizu prelaska u galatasaraj

inače što se transfera tiče galijani je toliko puta ponovio da hamsik neće doći da je to sad već sumnjivo

ganso definitivno prije januara ne želi da napušta brazil, kaka blizu prelaska u galatasaraj

- Titova-Juga
- Kontakt:
A šta je sa prugastim ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma za njega se zna odavno, čak su igrali utakmice u njemu, prelistaj malo unazad naćeš,Titova-Juga je napisao/la:A šta je sa prugastim ?!
ps evo nek bude i ovdje

- Titova-Juga
- Kontakt:
Znaci uz onaj OPEL od prije sa talijanskim grbom u sredini, ovo su najbolji dresovi do sada.
Svaka cast dizajnerima!
Svaka cast dizajnerima!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
odakle tebi info da mu see ne ostaje u arsenaluMaGiCa je napisao/la:+1
Postoje informacije da bi on hteo da dodje u Milan, ako propadne deal sa Barcom, jer mu se ne ostaje u Arsenalu.

Rođen s tobom da budem
Recimo da su tako rekli Clichy i Sagna za francuske medije.Faraon iz Visokog je napisao/la:odakle tebi info da mu see ne ostaje u arsenaluMaGiCa je napisao/la:+1

potpisujem od rijeci do rijeci, tko tvrdi da fabregas nije zvijer od igraca je nogometni neznalica, on je do ove sezone igrao prakticki sam u veznom redu Arsenala (ove godine je Nasri odigrao **** i skinuo teret sa Cesca).dr.feelgood je napisao/la:Fabregas je danas medju top 3 vezjaka a najbolje igračke godine su tek pred njim, tako da je svako osporavanje njegovog umjeća neosnovano. On je upravo tip igrača koji je Milanu neophodan, on je taj igrač koji bi od trenutnog solidnog Milana mogao napraviti vrhunski Milan. Čisto sumnjam da će doći kod nas jer Silvio nije spreman da iskešira 40-ak mil za jednog igrača makar to bio i Fabregas. Što se tiče Cesca lično, mislim da bi rado došao u Milan, jer je neuporedivo veći kub od Arsenala, naravno ako ne bi otišao u Barcelonu.
Barca ga ne zeli dovest, tj ne daju sve od sebe da ga dovedu jer ako on igra u prvih 11 moraju promijeniti cijeli sustav igre u 4-4-2, a to im ne pase, a Xavi moze jos godinu-dvije sigurno igrati na visokom nivou, ako ne i duze.
Da Cesc sutra potpise za Milan, Milan automatski postaje TOP klub (prvi put nakon odlaska Shevchenka, zaboravite zadnju LP, tada Milan NIJE bio TOP klub), uz Barcu, Real i Manchester United glavni favorit za LP, a taj transfer mi se cini sve izgledniji.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
Zar Milan nije odustao od njega??jax je napisao/la:potpisujem od rijeci do rijeci, tko tvrdi da fabregas nije zvijer od igraca je nogometni neznalica, on je do ove sezone igrao prakticki sam u veznom redu Arsenala (ove godine je Nasri odigrao **** i skinuo teret sa Cesca).dr.feelgood je napisao/la:Fabregas je danas medju top 3 vezjaka a najbolje igračke godine su tek pred njim, tako da je svako osporavanje njegovog umjeća neosnovano. On je upravo tip igrača koji je Milanu neophodan, on je taj igrač koji bi od trenutnog solidnog Milana mogao napraviti vrhunski Milan. Čisto sumnjam da će doći kod nas jer Silvio nije spreman da iskešira 40-ak mil za jednog igrača makar to bio i Fabregas. Što se tiče Cesca lično, mislim da bi rado došao u Milan, jer je neuporedivo veći kub od Arsenala, naravno ako ne bi otišao u Barcelonu.
Barca ga ne zeli dovest, tj ne daju sve od sebe da ga dovedu jer ako on igra u prvih 11 moraju promijeniti cijeli sustav igre u 4-4-2, a to im ne pase, a Xavi moze jos godinu-dvije sigurno igrati na visokom nivou, ako ne i duze.
Da Cesc sutra potpise za Milan, Milan automatski postaje TOP klub (prvi put nakon odlaska Shevchenka, zaboravite zadnju LP, tada Milan NIJE bio TOP klub), uz Barcu, Real i Manchester United glavni favorit za LP, a taj transfer mi se cini sve izgledniji.
- Titova-Juga
- Kontakt:
A ko ce Gallianiju medi znat...
Ali cim on konstantno govori za nekog da ga nece potpisati, to je 90% nas igrac, tako da ocekujem da ce ipak potpisati onog Hamziga hop iz Napulja.
Ali cim on konstantno govori za nekog da ga nece potpisati, to je 90% nas igrac, tako da ocekujem da ce ipak potpisati onog Hamziga hop iz Napulja.

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- sef_mafije
- Kontakt:
trebamo komplet ekipu podmladit i uvjezbat ih , tako da za 2 sezone deremo redom
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
http://www.marca.com/2011/07/01/futbol/ ... 08268.html
Ipak samo "sueno".
Ipak samo "sueno".
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.