Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma kazem ti patike ko patike su prelijepe,al´ prije svega to su patike za trcanje(znam jer se bavim atletikom),i imaju relativno visok djon i mal ovaj "tkaninasti" dio pa je tesko da ces napravit furku kod nas...88340 je napisao/la:šta fali na jeans![]()
ovo se masovno fura u usa
88340 je napisao/la:mogu mislit kako je orginal za 30 maraka ne možeš najeftiniji tariguz uzeti
Jarane bez ljutnje mene bi bilo stid u gradu izaci sa tim tenama hahahah88340 je napisao/la:ovakve iste preko **** kupio rabljene godinu dana za 80 maraka,dobre za u grad sredit se
Za 80 Km mogo si uzet patike drama ...88340 je napisao/la:pa znam da su za trčanje ovaj bivši vlasnik je u njima trčao ali meni trebaju za u grad i to pa sam ih uzeo neznam šta fali baš su šminka
Izvini druze al ja u njima nebi do prodavnice otišo88340 je napisao/la:ovakve iste preko **** kupio rabljene godinu dana za 80 maraka,dobre za u grad sredit se
ove prveBoateng_27 je napisao/la:Izvini druze al ja u njima nebi do prodavnice otišo88340 je napisao/la:ovakve iste preko **** kupio rabljene godinu dana za 80 maraka,dobre za u grad sredit se
![]()
Ako hoćeš da si šminka ...![]()
Ti mora da nosis tene duginih boja,dok se ne rastopeBoateng_27 je napisao/la:Ukusi su različiti moj ćevape