ili ove što rušilac nosi, inače momak je legenda, mislima na Sea

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; . ba/artikal/3982620/pantalone-zara-man/Donnie Darko je napisao/la:Nosil iko tregere od vas?
u Deichmannu crne 100 KM, al' čini mi se da naprijed nisu kožne...fixator je napisao/la:
kupio danas
sprotlife 149 km
EDIT> ima u importaneu iste ove 145 km - 15% popusta al nije bilo mog broja
toliko da znate da ih ima za nekih 125 km
Da.Donnie Darko je napisao/la:Nosil iko tregere od vas?
Ove druge bez konkurencije najljepse kopacke koje sam vidio u zadnjih godinu - dvije.alacious je napisao/la:Kad ovaj gore postavi već sliku kopački,jedne od ove dvoje moraju biti moje iduće:
ILI OVE:
u onom glavnom kod tržnice a ima i u skenderiji doljealan_kardec je napisao/la:super su. već duže vrijeme tražim bijele patike da kupim, a ove su po mom ukusu. U kojem sportlife-u si ih kupio?
Za ove bih guzice dao.adisice je napisao/la:odlične
Neki dan me sreća prosrala, 180 na Bingu dobio, reko odoh sebi kupit nešto odmah ako ne kupim znam se, popiću pare.Bosniacum Lilium je napisao/la:ODLICNE marsal
A nisu ni skupe 70 km u BinguMarsal je napisao/la:Za ove bih guzice dao.adisice je napisao/la:odlične
![]()
A ovo moje nisu ovakve boje, tj, jesu ali uživo to je više maskirno zelena boja.A sad ako se vama ne svidja boja, bože moj, meni je vrh ba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.