Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
risingforce
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Haj i meni neko nek posalje
Ko ima neka posalje u pp.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- hskzmostar
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:Meni nemojte slat
Ide li piva,jesu stigli tuzlaci nasi dragi ?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Rigoletto je napisao/la:Meni nemojte slat
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
- Anuts.DBR..J'O#7Heat
- Kontakt:
Jel moze neko poslati i meni ?
@arelinho @lillard poslano,ali mi stoje vase u odlaznim,nikako da odu. Navijacima Zrinjskog ne saljem,jer gdje ce se oni sloziti da im je kombinacija BBB donijela titulu
Zelim reci Beus-Begic-Bandic
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Da li i meni mozes poslati ?sekretar je napisao/la:@arelinho @lillard poslano,ali mi stoje vase u odlaznim,nikako da odu. Navijacima Zrinjskog ne saljem,jer gdje ce se oni sloziti da im je kombinacija BBB donijela tituluZelim reci Beus-Begic-Bandic
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Cekam ih na mostu begica i begovica, stali su u jablanici, brzo cehskzmostar je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Meni nemojte slat
![]()
Ide li piva,jesu stigli tuzlaci nasi dragi ?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Strumfovima nije niko kriv, stelilo im se 4-5 kola za redom da budu prvaci. Iz pouzdanih izvora znam. Covjek mi rekao ovim rijecima: Ko ih hebe kad ne znaju iskoristiti prliku koja im je ponudjena, neka se sada puse.
- hskzmostar
- Kontakt:
Ja sam cuo od jednog iz saveza njegova prijatelja kako se svima stelilo svake godine i da su ove pokusali Zelju pogorat radi tribine i europe al su na kraju rekli ma tko ih jeb...vise nismo se od Modrice ovoliko napatili kao nestat ce im sudija na listifks74 je napisao/la:Strumfovima nije niko kriv, stelilo im se 4-5 kola za redom da budu prvaci. Iz pouzdanih izvora znam. Covjek mi rekao ovim rijecima: Ko ih hebe kad ne znaju iskoristiti prliku koja im je ponudjena, neka se sada puse.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
PiazzaGrande
Sad će PR služba sa Grbavice pokušati uvjeriti sve, da je svatko kriv osim njih što nisu uspjeli uzeti već kupljenu titulu...epic fail...koji debili...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Znači tako, kako su super naštimali Širokom kup, da Said i Rustem promaše namjerno

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
još pet sati do početka ludila. Ja imam neki filing da Zrinja neće uzeti titulu i da nas čeka ludnica od PLBiH

Ne seri, svi lafo imate neke filinge joj moj tim će da osvoji, jao ja sanjao zabijamo u 97., a svi lažu ko pacovi, svi ko klade spavaju, niko nikad nije ništa sanjaoFoSte95 je napisao/la:još pet sati do početka ludila. Ja imam neki filing da Zrinja neće uzeti titulu i da nas čeka ludnica od PLBiH![]()
Ti si sada bukvalac. Nije stimano da promase penale,nego da te pitam jel Sarajevo osteceno za dva cista penala ?
A penale za Želju u polufinalu ćemo zaboravit?sekretar je napisao/la:Ti si sada bukvalac. Nije stimano da promase penale,nego da te pitam jel Sarajevo osteceno za dva cista penala ?
Znaš ti koliko se scenarija trebalo poklopit da bi ti mogao nama prodavat tu priču, ajde molim te.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ušlo je najveće zlo bh fudbala u premijer ligu. Ako mislite da je ova sezona bila najgora onda niste gledali GOSK. Iduću sezonu ćete vidjeti klub koji će cjenovik postaviti na ulazu u stadion pa bujrum šta kome treba. **** ti fudbal i kad ga pogleda prvi put.
Dobro drug. Prodajem priču. Ja znam samo da se u zadnjih 10 i vise godina desilo samo dva puta da se titule kup-prvenstvo ne dijele po tome hrvatski-bosanski-srpski klub. Jednom Olimpik zajebao ne penale Sirokog i jednom Zelju uzeo duplu. Sve ostalo je bilo po tom principu. Jel to previse cesto da bude slucajnost? Nije slucajnost. Kao ni situacija za ovu sezonu,uvjeren sam u to. Ali ne oduzimam ni tebi pravo na tvoje misljenje. Mozda si ti u pravu,mozda sam ja. Neka procijene oni koji su procitali moje informacije koje sam poslao u privatnim,sta je blize istini.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ode Metalleghe dodje GOSk. Sjasi Kurta da uzjase Murta
Moze i meni taj PP
Moze i meni taj PP
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.