Možda Kuduzović kao lijevi bek?Decko s tribine je napisao/la:Znaci sve jasno, golman, lijevi bek i stoper i sila smo19TM87 je napisao/la:3-3 sobzirom kako se pise da je opsada gola maribora bila ovo je kontra neka

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Možda Kuduzović kao lijevi bek?Decko s tribine je napisao/la:Znaci sve jasno, golman, lijevi bek i stoper i sila smo19TM87 je napisao/la:3-3 sobzirom kako se pise da je opsada gola maribora bila ovo je kontra neka
sta rekohfanatic1991 je napisao/la:vidicemo iako bi volio da NASI pobijedeBuu je napisao/la:moglo bi lahko bitifanatic1991 je napisao/la:ne bi me cudilo da zavrsi 3 3
hahahha obaveznoBegov_unuk je napisao/la:Možda Kuduzović kao lijevi bek?Decko s tribine je napisao/la:Znaci sve jasno, golman, lijevi bek i stoper i sila smo19TM87 je napisao/la:3-3 sobzirom kako se pise da je opsada gola maribora bila ovo je kontra neka![]()
![]()
jeste me napadali da nisam bio na utakmicama da ovo da ono kad sam govorio da karić nevalja sad 90% vas isto to govoriKeenan.- je napisao/la:Ako ne pojacamo odbranu(u ovo ubrajam i golmana)u EL smo ga na_ebali.
kod ovih na sportsport culum dao golll aahahhahahaha provalediego_TM je napisao/la:jeste me napadali da nisam bio na utakmicama da ovo da ono kad sam govorio da karić nevalja sad 90% vas isto to govoriKeenan.- je napisao/la:Ako ne pojacamo odbranu(u ovo ubrajam i golmana)u EL smo ga na_ebali.
Volas glavom sa pet metara zatresao mrežu Karića.Eko je napisao/la:Odkud vam ideja da je Karic kriv za bilo koji gol ???
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], WeekendOffender i 26 gostiju.