Nidal Čelik

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

MiranGlasnic
Kontakt:

Re: Nidal Čelik

Post Postao/la MiranGlasnic » 21 mar 2026, 17:01

baboedindzeko09 je napisao/la:
21 mar 2026, 16:56
Da li je lik izjavio da Muharemović ne bi smio biti ispred Čelika jer je ovaj domaći proizvod ili me oči varaju????

Inače, da nije Vels u pitanju i njihov stil igre, ja bih Nidala stavio prije Katića apsolutno.
Koji je to njihov stil igre?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 mar 2026, 17:01

baboedindzeko09 je napisao/la:
21 mar 2026, 16:56
Da li je lik izjavio da Muharemović ne bi smio biti ispred Čelika jer je ovaj domaći proizvod ili me oči varaju????

Inače, da nije Vels u pitanju i njihov stil igre, ja bih Nidala stavio prije Katića apsolutno.
Ne vidim problem u tome. Katic i Radeljic bi isto trebali biti ispred Muharemovica jer su domaci proizvodi. Jedan krenuo u Stolcu jedan u Zrinjskom

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 21 mar 2026, 17:11

DamirT je napisao/la:
21 mar 2026, 16:51
Vec vidim za 5 dana yebavanje majki od strane par pojedinaca ako Celik ne bude starter u Cardiffu :facepalm:

Ja odbijam vjerovati da odrasla osoba moze ovoliko gluposti napisati u jednom kilometarskom postu kao ovaj Pitar sa 4 broja u nicku, a da nije troll...
Sva sreca pa FK Sarajevo ima manje Bosnjaka u timu od Sturma iz Graca :D jer bi po Pitaru svi oni morali igrati u Cardifu jer su domaci proizvod,ali ovo domaci proizvod kao da su suho meso ili pasteta :rol: Celik je trebao da bude pozvan u U21 sa Kospom da se pravi novi uigrani stoperski par,za par godina sa Muharemovicem nek se bore njih trojica za te dvije pozicije,evo onaj Mikulic zbog ovog velikog broja jako talentovanih stopera koji su se pojavili odrekao se nase repke a isto domaci proizvod ako njima se doda Ibrisimovic koji igra u Shalkeu za njihove mlade selekcije decko ima 2m,nesto kao Radeljic tako da imamo 3 jako perspektivna stopera mladjih od 20g plus Muharemovic sa 23g,njih treba sve isprobat u prijateljskim i ligi nacija,za baraz moraju igrat momci sa iskustvom,to svakom normalnom je jasno,meni je to isto kao prica da Tabakovic treba da igra prije Dzeke,ma dajte,to samo familija od Tabakovica moze da misli ili idioti kojima smeta nas najveci i najbolji igrac kojeg je Bosna iznjedrila sa Susicem,eto zadovoljni i Zeljo i Sarajevo ;)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 mar 2026, 17:31

Roki50 je napisao/la:
21 mar 2026, 17:11
DamirT je napisao/la:
21 mar 2026, 16:51
Vec vidim za 5 dana yebavanje majki od strane par pojedinaca ako Celik ne bude starter u Cardiffu :facepalm:

Ja odbijam vjerovati da odrasla osoba moze ovoliko gluposti napisati u jednom kilometarskom postu kao ovaj Pitar sa 4 broja u nicku, a da nije troll...
Sva sreca pa FK Sarajevo ima manje Bosnjaka u timu od Sturma iz Graca :D jer bi po Pitaru svi oni morali igrati u Cardifu jer su domaci proizvod,ali ovo domaci proizvod kao da su suho meso ili pasteta :rol: Celik je trebao da bude pozvan u U21 sa Kospom da se pravi novi uigrani stoperski par,za par godina sa Muharemovicem nek se bore njih trojica za te dvije pozicije,evo onaj Mikulic zbog ovog velikog broja jako talentovanih stopera koji su se pojavili odrekao se nase repke a isto domaci proizvod ako njima se doda Ibrisimovic koji igra u Shalkeu za njihove mlade selekcije decko ima 2m,nesto kao Radeljic tako da imamo 3 jako perspektivna stopera mladjih od 20g plus Muharemovic sa 23g,njih treba sve isprobat u prijateljskim i ligi nacija,za baraz moraju igrat momci sa iskustvom,to svakom normalnom je jasno,meni je to isto kao prica da Tabakovic treba da igra prije Dzeke,ma dajte,to samo familija od Tabakovica moze da misli ili idioti kojima smeta nas najveci i najbolji igrac kojeg je Bosna iznjedrila sa Susicem,eto zadovoljni i Zeljo i Sarajevo ;)
Ma nije problem ovaj poziv. Igra ipak u ligi petice, neka ga. Glupost je nekakve formacije praviti sa njim u prvih 11, a momak bi fakticki debitant bio u Walesu. Jos ovako bitan mec, de ba. Pa na Football Manageru ne bi upao u prvih 11 u ovoj situaciji.

Jbt kao da ce propasti ako bude pricekao do septembra, mozda u nekim teorijama i do juna. A 99% ce ga Barbarez uigravati u septembru, samo ako nastavi igrati u Lensu. Likovi pisu kao da nece nikad vise u zivotu meca odigrati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 21 mar 2026, 17:35

Kako frajer ne može shvatiti da je ovo prevelika utakmica za mladog štopera i da bi bilo jako dobro da se momka sačuva od toga da bude novi Ćivić.

Upitno je uopšte je li Čelik bolji od bilo koga na spisku od štopera, zašto momka toliko hajpati? Poziv je apsolutno opravdan.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 mar 2026, 17:45

Ma iskreno da nije baraž i ja bih Nidala odmah u prvih 11 gurnuo. Ali, ovako je upitno. Nije Katić takva klasa od stopera kakva mislimo da jest. Mislim da su jednake šanse da kiksaju i Katić i Nidal jer Katić zna često greške praviti. Jedino je Muharemović ispred Nidala ali ovi ostali su svi jako upitni i sve je to u pet deka ali samo zbog težine mečeva treba ići na uigranost.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 21 mar 2026, 18:54

Uvijek sam pozitivan za Nidala al boga molim da ne moramo doci u situaciju da igra protiv Velsa. Jednostavno nema dovoljno iskustva u igranju top tekmi na sve ili nista. Recimo ima tendenciju da previse koristi ruke i guranje, losa procjena u skoku, dalje cijela odbrana Lensa mu je trkacki pomagala zadnjih tekmi. Ne bi volio da svi ti tehnicki nedostatci budu pokazani protiv Velsa. Jednostavno momak treba jos tekmi da to doradi.

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 21 mar 2026, 19:21

MostarNeretva je napisao/la:
21 mar 2026, 18:54
Uvijek sam pozitivan za Nidala al boga molim da ne moramo doci u situaciju da igra protiv Velsa. Jednostavno nema dovoljno iskustva u igranju top tekmi na sve ili nista. Recimo ima tendenciju da previse koristi ruke i guranje, losa procjena u skoku, dalje cijela odbrana Lensa mu je trkacki pomagala zadnjih tekmi. Ne bi volio da svi ti tehnicki nedostatci budu pokazani protiv Velsa. Jednostavno momak treba jos tekmi da to doradi.
Bravo,sve sam isto primjetio ove njegove nedostatke,sa iskustvom moze se to popravit a i sa ispravnim radom jer je jos mlad i moze da bude dobar ali nikad vrhunski stoper,jbg,dao bi Nidala,Radeljica,Katica,Mikulica,Hadzikadunica za Luku Vuskovica :D ali nebi dao Tarika,Hrvati ce imati najaci stoperski tandem na svijetu Gvardiol-Vuskovic a ja se nadam drugi najbolji Muharemovic-Kospo Italija pravi najbolje stopere,ABG bice tako

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 21 mar 2026, 21:12

SHZ82 je napisao/la:
21 mar 2026, 16:35
dedo26 je napisao/la:
21 mar 2026, 14:43
labostarmomosa je napisao/la:
21 mar 2026, 12:05

Jos jedan u moru likova koje radi kad komsiji crkne krava
Ma jok, ja sam realista drug. Ja bi najvise volio da je zasluzio prvih XI i da osvoji titulu i bude nas stoper. Ja se nadam vise nego svi da ce igrat stnandardno, al jedno je realnost, drugo je subjektivnost tj navijacko gledanje. Realno, tri stopera su se povrijedila pa je prije njga uletio cak igrac iz U21, pa se i on povrijedio.
Realno nisu imali vise opcija.
Do ovih povreda on minute nije dobo, da je tako dobar ko sto mislimo bar bi u kupu dobio 2 minute. Logicki kad se ovi vrate grijat ce klupu. Ja bi bio prezadovoljan da zavrsi u klubu tipa Strasbourg, Nice i slicni, i da se nastavi dokazivat tu.
Hajde nabroj nam te povrijedzene igrace i tog famoznog u21 sta ga spominjes koji su ispred Celika.
evo recimo kad se vrati Baidoo sigurno ce u prvih 11, koja su to jos 4 igraca stopera koji su ispred Celika.
Drug kako ba nema, igrali su ispred nje Gradit i Baidoo, koji su povrijedneni, kao i onaj mladi Antonio Kylian koji ima 18 godina. Cak mislim i da je Aguillar igrao stopera umjesto njega, nisam siguran. Covjek je znaci neka 6ta opcija, tj zadnja opcija na poziciji stopera. On je nuznost njima sad, nema im ko drugi igrat. On u kupu protiv 4ligasa nije imao minuta, dok je Antonio sa 18 godina dobijao.

Jedini spas su mu primjeri poput Rashforda koji je dosao iz u21 ekipe nakon povrede svih i postao standardan. Al takvih primjera je bas malo.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 21 mar 2026, 21:45

dedo26 je napisao/la:
21 mar 2026, 21:12
SHZ82 je napisao/la:
21 mar 2026, 16:35
dedo26 je napisao/la:
21 mar 2026, 14:43

Ma jok, ja sam realista drug. Ja bi najvise volio da je zasluzio prvih XI i da osvoji titulu i bude nas stoper. Ja se nadam vise nego svi da ce igrat stnandardno, al jedno je realnost, drugo je subjektivnost tj navijacko gledanje. Realno, tri stopera su se povrijedila pa je prije njga uletio cak igrac iz U21, pa se i on povrijedio.
Realno nisu imali vise opcija.
Do ovih povreda on minute nije dobo, da je tako dobar ko sto mislimo bar bi u kupu dobio 2 minute. Logicki kad se ovi vrate grijat ce klupu. Ja bi bio prezadovoljan da zavrsi u klubu tipa Strasbourg, Nice i slicni, i da se nastavi dokazivat tu.
Hajde nabroj nam te povrijedzene igrace i tog famoznog u21 sta ga spominjes koji su ispred Celika.
evo recimo kad se vrati Baidoo sigurno ce u prvih 11, koja su to jos 4 igraca stopera koji su ispred Celika.
Drug kako ba nema, igrali su ispred nje Gradit i Baidoo, koji su povrijedneni, kao i onaj mladi Antonio Kylian koji ima 18 godina. Cak mislim i da je Aguillar igrao stopera umjesto njega, nisam siguran. Covjek je znaci neka 6ta opcija, tj zadnja opcija na poziciji stopera. On je nuznost njima sad, nema im ko drugi igrat. On u kupu protiv 4ligasa nije imao minuta, dok je Antonio sa 18 godina dobijao.

Jedini spas su mu primjeri poput Rashforda koji je dosao iz u21 ekipe nakon povrede svih i postao standardan. Al takvih primjera je bas malo.
Gradit, Baidoo i Sar su jedini koji su 100% sigurni da ce igrati ispred Celika.
Da istina je da je bio peta ili sesta opcija ali sad kad je dobio sansu zahvaljujuci povredama on je istu iskoristio.
Niko ne kaze da je on vrhunski stoper ali dokazao je i da nije flop kako ga predstavljate ovde.
izjave trenera to pokazuju, da je zadovoljan da je dobio desnog stopera.
Nema Celik ni vrhunske ocjene, jer dosta je na vjetrometini jer Lens igra visoko sa 7 igraca i kad ispadnu
protivnicka krila koriste njegovo neiskustvo.
Fora je da je dobio sansu, iskoristio i slijedecu sezonu ako prodaju Baidoa moze igrati mnogo vise.

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 21 mar 2026, 22:13

CAGarfia je napisao/la:
21 mar 2026, 17:35
Kako frajer ne može shvatiti da je ovo prevelika utakmica za mladog štopera i da bi bilo jako dobro da se momka sačuva od toga da bude novi Ćivić.

Upitno je uopšte je li Čelik bolji od bilo koga na spisku od štopera, zašto momka toliko hajpati? Poziv je apsolutno opravdan.
Ja bas mislim da zato nisu zvali ovu omladinu sto mi prizeljkujemo. Zamisli Mahmica ili Busuladzica da neko sranje naprave, zakopali bi im karijeru koja je realno tek pocela. Definitivno se reprezentacija prati cim mnogima doprinese za transfer.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, CudanLik, GG3, GokuSSJG, Micron, Mostarska, zikerrz21 i 53 gosta.