Kakve ima veze što je Vidić na zalasku karijere kad je on i dalje odličan štoper i što je najvažnije konstantan.Od kada se on vratio u odbranu Uniteda,sve izgleda dosta bolje,manje se golovi primaju,protivnici manje šansi stvaraju,a da ne kažem kako kupi zračne lopte.Ne znam da li je izgubio 2,3 duela u zadnje 3,4 utakmice u kojima je igrao,a treba uzeti u obzir da nije neki div što se tiče visine.M4kaveli je napisao/la:Pa u danasnjem fudbalu nije previse 30 mil. za igraca kao sto je Pedro.
On je u Barci obicni trkac koji ponekad zabije gol i to je to.
Pogledaj sta radi u reprezentaciji Spanije i sve ce ti bit jasno.
Pa i Ronaldov dribling je smijesan u odnosu na Messijev i Iniestin i on uglavnom ide na brzinu.
Ja sam rekao da je poslije Robbena najbolje desno krilo na svijetu.
Ali sad ne znam ni da li je Robben najbolji na toj poziciji jer se dosta toga promijenilo od tada.
Vidic je na zalasku karijere.
Pepe ima 30 godina a ionako nije bolji od Piquea.
Kompany nije bolji.
Hummels je tu negdje s tim da treba jos koju godinu odigrati na vrhunskom nivou da bi mogao u istu recenicu sa ovima.
Po mom misljenju.
Pepe je odličan štoper,jedan od boljih,samo je prgav i zato ga nikad neće niko uzeti kao dobrog igrača osim simpatizera Reala,ali gledajući neutralno i objektivno,sigurno je jedan od boljih,dok Hummels već 2 sezone igra na vrhunskom nivou i također ima tu neku konstantu.
Kompany je ove sezone lošiji u odnosu na prošlu,ali i dalje je dobar.
Ti uvijek govoriš Pique u formi je bolji od toga,Sanchez u formi je bolji od toga,problem je što su oni u formi 5 utakmica,a izvan forme ili ni tamo ni vamo 10,15 utakmica.I kad bi Nani igrao svaku utakmicu kao zadnje dvije što je odigrao,sigurno bi bio najbolje krilo poslije Ronalda,ali je problem što nije konstantan ni on.On će zato sljedeće 2 odigrati prosječno,pa će opet biti dobar u naredne 2,3 utakmice.Isti slučaj je bio sa Valenciom.Mogu i ja reći Valencia je najbolje krilo kada je u formi,jer je prošle sezone kao tenk prolazio kroz sve lijeve bekove,čak je i Guardiola jednom prilikom izjavio da je Valencia strašan igrač,a ove sezone ne može ni invalida da probije.